Järkevästi Kanbanilla

Kesto: 0.3 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Järkevästi Kanbanilla 1, ei tenttiä
1.00 Kpl
Järkevästi Kanbanilla 1 (0.3 pv), 14.04.2021
1.00 Kpl
Järkevästi Kanbanilla 1 Materiaali, online
360 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 324,00€

Tuotekuvaus

Tässä Toyotan alunperin kehittämässä menetelmässä optimoidaan virtausta ja keskitytään parantamaan ja oppimaan jatkuvasti. Työ tehdään näkyväksi visualisoimalla se kanban-taululle. Tällöin myös tehokkuutta voidaan optimoida ja pullonkauloja välttää mm. rajoittamalla työn alla olevien tehtävien määrää. (Katso lisää kanban-videoltamme.)

Koulutuksen rakenne:

  • Kanbanin historia ja periaatteet

  • Työn visualisointi Kanban-taulua hyödyntäen

  • Virtauksen ja arvovirran hallinta

  • Käynnissä olevien tehtävien rajoittaminen

  • Työn rytmitys

  • Jatkuva oppiminen ja jatkuva parantaminen

Kenelle koulutus sopii:

Kanbania kaikille -koulutus sopii nimensä mukaisesti kaikille. Koulukseemme on osallistunut yritysjohtajia, projektipäällikköjä, scrummastereita ja monia muita, jotka ovat kiinnostuneita tehokkaasta ja järkevästä työskentelystä.

Kouluttaja: Raija Harle

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. Raija auttaa kehitysorganisaatioita takaisin raiteilleen yhdessä ihmisten itsensä kanssa.Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!