Innostu fasilitoinnista -työpaja

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Innostu fasilitoinnista -työpaja, ei tenttiä
1.00 Kpl
Fasilitointikoulutus – ideat kiitoon (0.5 pv), 24.08.2022
1.00 Kpl
Fasilitointikoulutus – ideat kiitoon Materiaali, online
400 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 360,00€

Tuotekuvaus

Tule mukaan inspiroivaan fasilitoinnin virtuaaliseen työpajaan! Opi mitä fasilitointi on, ja miten saat siitä eniten irti.

Osallistujana saat wow-elämyksiä ensimmäisistä sekunneista lähtien. Sinulla on eturivin paikka oppimiseen, samalla kun pääset itse kokeilemaan fasilitointia. Opit erilaisia työkaluja, ja pääset myös kokeilemaan niitä. Fasilitointi on ennen kaikkea hauskaa, ja niin tulee olla myös fasilitoinnin oppiminen. 

Miksi osallistua?

Saat hyvän ymmärryksen fasilitoinnista ja eri fasilitointitekniikoista. Koulutus on erittäin käytännönläheinen; pääset kokemaan ja kokeilemaan fasilitointia. Saat iloa ja varmuutta fasilitointiin. Opit hyödyntämään osaamistasi, kun osallistujat ovat etänä.

Agenda:

Fasilitoitu lämmittely ja psykologisesti turvallisen tilan luominen

Fasilitoinnin tietoisku: 

  • fasilitoijan ja osallistujan rooli ja vastuut

  • työpajarakenne, joka sopii lähes kaikkeen

Koe: negatiivinen aivoriihi

Tauko 30 min

Koe: World cafe

Päivän yhteenveto

Fasilitoitu lopetus ja reflektointi

Kenelle koulutus / työpaja sopii?

Koulutus sopii mm. tiiminvetäjille, kehittämisestä vastaaville, kouluttajille, ryhmien kanssa toimiville. Kaikille, joilla on tarve löytää parempia työkalua yhdessä työskentelyyn. Koulutus ei edellytä ennakkotietoja.

Taskmill on ketterään johtamiseen ja valmentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Tutustu meihin täällä: https://www.taskmill.fi/Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!