Fasilitointikoulutus – ideat kiitoon

Duration: 0.5 days , Course language: finnish, Material language: finnish, Material: online
Fasilitointikoulutus – ideat kiitoon, ei tenttiä
1.00 Pcs
Fasilitointikoulutus – ideat kiitoon (0.5 days), 02.02.2022
1.00 Pcs
Fasilitointikoulutus – ideat kiitoon Material, online
400 €
+ vat.. 24%.
Oppiasopimus price: 360,00€

Description

Fasilitointi auttaa ryhmää työskentelemään paremmin yhdessä. Fasilitoija auttaa ihmisiä keskittymään oikeaan sisältöön, keskustelemaan neutraalisti ja rikastamaan toistensa ajatuksia.

Työpajoissa voidaan ideoita uutta tai ratkoa ongelmia, osallistaa ihmisiä strategian luontiin tai vaikka testata uusien ideoiden toimivuutta. Jokainen palaveri ansaitsee tulla fasilitoiduksi.

Miksi osallistua?

Saat hyvän ymmärryksen fasilitoinnista ja eri fasilitointitekniikoista. Koulutus on erittäin käytännönläheinen; pääset kokemaan ja kokeilemaan fasilitointia ja erilaisia tekniikoita. Saat varmuutta fasilitointiin. Opit hyödyntämään osaamistasi, kun osallistujat ovat etänä.

Koulutuksen rakenne:

  • Mitä fasilitointi on?
  • Mikä on fasilitaattorin rooli?
  • Työpajan suunnittelu, läpivienti ja jälkihoito
  • Työkalujen hyödyntäminen 
  • Palvelumuotoilun ja fasilitoinnin menetelmät
  • Etäfasilitointi – mikä muuttuu ja miten valita työkalut 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii mm. tiiminvetäjille, kehittämisestä vastaaville, kouluttajille, ryhmien kanssa toimiville. Kaikille, joilla on tarve löytää parempia työkalua yhdessä työskentelyyn.

Kouluttajat

Raija Harle

Raijalla on vahva käytännön kokemus yli kahdenkymmenen vuoden ajalta suurten yritysten toimintatapojen järkevöittämisestä. Hän auttaa yrityksiä mielellään valmentaen ja kouluttaen ketteryyteen tai tehden muutosta ketterässä roolissa toimien. Raija kehittää myös Taskmillin valmennus- ja koulutusyksikköä sekä suunnittelee ketteryysvalmennuksia organisaation tarpeista lähtien. Tämän tähtifasiliaattorin työpajoissa osallistujat pääsevät keskittymään täysillä ja tulokset ovat taattuja.

 

Taskmill on ketterään johtamiseen ja valmentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Tutustu meihin täällä: https://www.taskmill.fi/. 


Schedule

Date Start time End time Nb!
02.02.202209:0012:30
Cancellation terms

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!