Pilvivalmennus

Kesto: 5.5 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Pilvivalmennus auttaa kehittämään omaa tai henkilöstösi pilviosaamista tehokkaasti työn ohessa. MCT-sertifioidut asiantuntijamme opastavat julkipilven ja pilvialustojen käyttöönotossa sekä hallinnassa käytännön harjoitusten kautta. 

Pilvivalmennus on tehokas koulutuspaketti, joka antaa opiskelijalle täydet valmiudet pilviympäristön hallinnointiin ja käyttöönottoon alan standardien mukaisesti.
 
Kokonaisuus rakentuu moduuleista, jotka sisältävät luennon ja itsenäisiä harjoituksia Azure-ympäristössä. Valmennus on suunniteltu suoritettavaksi mahdollisimman joustavasti työn ohessa. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena puolen päivän luentojaksoissa. Valmennus kestää kokonaisuudessaan 6 kuukautta.Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!