Sujuvaa asiakaspalvelua kirjoittaen

Kesto: 0.2 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Kohderyhmä 

Koulutus sopii kaikille, jotka käyttävät sähköpostia, chattia tai somea asiakaspalvelutyössä.

Sisältö 

Viestiikö asiakaspalvelunne yhtenäisellä tyylillä? Hallitaanko asiakaspalvelussanne asiakaslähtöinen tapa kirjoittaa? Millaisen mielikuvan haluat yrityksestäsi asiakkaillesi antaa ja toteutuuko se myös asiakaskohtaamisissa verkossa?

Yhä useammin asiakkaat kohdataan sähköpostin välityksellä, chatissa tai sosiaalisessa mediassa. Asiakaspalveluun näissä kanavissa kannattaa panostaa, koska se on samalla panostus asiakastyytyväisyyteen, myyntiin ja yrityskuvan vahvistamiseen.

Koulutuksessa saat runsaasti käytännön vinkkejä siitä, kuinka voit kehittää omaa ja organisaatiosi sähköistä viestintää asiakaspalvelutyössä.

Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

• Mielikuvien luominen kirjoittamalla
• Millainen kirjoitustyyli sopii asiakaspalveluun
• Kuinka asiakkaille voi osoittaa huomiota ja empatiaa
• Miten parantaa viestin ymmärrettävyyttä ja selkeyttä
• Millainen on osuva tapa viestiä

Lisäksi luvassa on case-esimerkkejä ja käytännön harjoituksia.Aika 

10.4.2020 klo 10-11:30

Paikka 
Webinaari: Osallistut omalta tietokoneelta.

Kouluttaja: Benjamin Javne, KTM.
Kouluttaja on pidetty ja asiantunteva kouluttaja, joka on kirjoittanut aiheesta kirjan: Sujuvaa asiakaspalvelua sähköpostitse.

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!