Laadi tehokas ja vaikuttava verkkokurssi

Kesto: 0.5 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Kohderyhmä 

Koulutus auttaa suunnittelemaan pedagogisesti mielekästä koulutusta verkkoon. Koulutuspäivän aikana opit, millaista on hyvä verkko-opiskelu ja oivallat, missä piilevät verkkokurssin riskit.

Koulutus sopii:

  • Sinulle, joka olet aloittamssa verkkokoulutuksen suunnittelun ja haluat tietää miten toteuttaa pedagogisesti toimiva verkkokoulutus
  • Henkilöille, jotka opastavat verkkokurssien tekemisessä tai suunnittelevat yritykselle uutta verkkokoulutusta
  • Kouluttajille, oto-kouluttajille  ja kaikille verkkokoulutuksesta kiinnostuneille 

Sisältö 

MITÄ HYÖTYÄ KOULUTUKSESTA ON?

Verkkoympäristö on tehokas tapa jakaa tietoa, mutta usein tieto arkistoituu verkkoon eikä siirry käytännön osaamiseksi. Kurssi auttaa tehostamaan koulutusta verkon työkalujen avulla ja auttaa tiedostumaan tyypillisistä verkkokoulutuksen ongelmakohdista ja kompastuskivistä. Koulutuksessa syvennytään pedagogisesti toimivan koulutuksen laatimiseen, sen aikana ei käsitellä eri verkkokoulutusalustoja. 

SISÄLTÖ:

  • Mistä elementeistä koostuu hyvä oppiminen ja hyvä koulutus?
  • Miten laadukas oppimisprosessi rakennetaan?
  • Miten koulutus siirretään verkkoon niin, että oppiminen pysyy mielekkäänä ja tehokkaana?
  • Lähi- vai verkkokoulutusta – vai kenties molempia? - Millaisista osista ja mitä työkaluja käyttäen oppimisprosessin voi rakentaa?
  • Miten verkkokurssilla huolehditaan motivoinnista, vuorovaikutuksesta sekä tehtävien ja materiaalien monipuolisuudesta?
  • Millaisia malleja ja toteutustapoja virtuaalisessa opetuksessa on?

Kouluttaja 
Päivi Lehti, FM, Verkkopedagogiikan asiantuntija. Päivi toimii äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana, asiantuntijaopettajana ja sähköisen materiaalin tuottajana. Päivi on kouluttanut opettajia digitalisaatio-muutoksessa kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla.

Muuta 

Koulutus toteutetaan tehokkaana pienryhmävalmennuksena, koulutukseen otetaan max 12 osallistujaa. Koulutus on käytännönläheinen ja vuorovaikutteinen, se sisältää pienryhmätyöskentelyä. 

Onko yrityksessäsi työryhmä, joka suunnittelee uuden verkkokoulutuksen toteutusta?
Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena työpajana. Pyydä lisätietoa: annette@marckwort.fiPeruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!