Etäkouluttajan koulutustaidot - Toteuta onnistuneet etäkoulutukset ja webinaarit

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Etäkouluttajan koulutustaidot - Toteuta onnistuneet etäkoulutukset ja webinaarit, ei tenttiä
1.00 Kpl
Etäkouluttajan koulutustaidot - Toteuta onnistuneet etäkoulutukset ja webinaarit (0.5 pv), 22.08.2022
1.00 Kpl
Etäkouluttajan koulutustaidot - Toteuta onnistuneet etäkoulutukset ja webinaarit Materiaali, online
390 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 331,50€

Tuotekuvaus

Koulutuksessa opit, miten suunnitella ja toteuttaa toimivat etäkoulutukset, webinaarit ja luennot. Saat tietoa ja työkaluja, joiden avulla voit kehittää etäkoulutuksista, etätilaisuuksista ja webinaareista onnistuneita ja osallistujat huomioivia tapahtumia.

Luennot ja koulutukset siirtyvät enemmän ja enemmän verkkoon. Joskus kaikki osallistujat seuraavat tilaisuutta tietokoneeltaan, joskus vain osa osallistujista osallistuu etänä. Tämä voi asettaa haasteita kokeneellekin kouluttajalle tai luennoitsijalle. Koulutuksessamme saat tietoa siitä, miten nopeasti etätilaisuuksissa kannattaa edetä, minkälaista materiaalia kannattaa käyttää ja miten saada osallistujat aktivoitua. Saat myös tietoa siitä, miten varmistat että viestisi on mennyt perille.

Osallistumalla koulutukseen opit paljon uutta asiaa siitä, miten etäkoulutus kannattaa suunnitella, jotta se on onnsitunut. Koulutuksen jälkeen tiedät, kuinka saat osallistujat pysymään virkeinä ja miten asiat menee perille. Koulutuksessa käydään läpi etätilaisuuksien pitäjän kouluttajataitoja ja annetaan vinkkejä miten Teamsiä voi hyödyntää siihen, että tilaisuuksista saadaan helposti vuorovaikutteisia ja osallistavia.

Koulutuksen aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Yleisiä huomioita etäkoulutuksista ja online-tilaisuuksien haasteita
  • Erilaiset online-koulutusmuodot ja niiden erot
  • Webinaarien sekä etäkoulutusten suunnittelu
  • Etätilaisuuden aikataulutus toimivaksi
  • Etäkoulutuksen materiaalin suunnittelu
  • Miten käytän PowerPointia etäkoulutuksissa onnistuneesti
  • Osallistujien aktivointikeinoja ja vuorovaikutus online-koulutuksissa
  • Toimivat tehtävät, chatit ja kyselyt online-koulutuksen tueksi Koulutus toteutetaan pienryhmässä, jolloin kouluttajalla on mahdollisuus huomioida myös osallistujien toiveita.


Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!