Assistenttien suomen kielenhuollon webinaari

Kesto: 0.3 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Huoliteltu ja täsmällinen kieli luo vakuuttavuutta ja antaa luotettavan kuvan viestin lähettäjästä. Selkeä teksti on myös lukijan huomioimista. Koulutuksessa keskitytään selkeän asiatyylin piirteisiin ja keskeisiin kielenhuollon ohjeisiin, jotka jokaisen työssään kirjoittajan tulee hallita. Webinaarissa päivität helposti tietosi yleiskielen normeista.Huoliteltu ja täsmällinen kieli luo vakuuttavuutta ja antaa luotettavan kuvan viestin lähettäjästä. Selkeä teksti on myös lukijan huomioimista. Koulutuksessa keskitytään selkeän asiatyylin piirteisiin ja keskeisiin kielenhuollon ohjeisiin, jotka jokaisen työssään kirjoittajan tulee hallita. Webinaarissa päivität helposti tietosi yleiskielen normeista.

Koulutuksen sisältö:

  • selkeän ja havainnollisen asiatyylin piirteet
  • täsmällisen sanavalinnan periaatteet: miten karsia kapulakieli, vieraiden kielten vaikutus, muotisanat ja turhat määritteet
  • toimiva virkerakenne, lauseenvastikkeet, pronominin viittaussuhde
  • kielenhuolto, muun muassa välimerkit, iso ja pieni alkukirjain, yhdyssanat, numeroilmaisut, vierassanat.

Webinaari on osallistava, ja kouluttaja antaa osallistujille harjoitustehtäviä webinaarin aikana. Osallistujia kannustetaan keskustelemaan ja esittämään kysymyksiä kouluttajalle.

Kohderyhmä on eri alojen assistentit ja sihteerit sekä kaikki, jotka haluavat ja parantaa tekstiensä sujuvuutta.

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!