Anna Perho: Suorat Sanat – kehityskeskustelut seuraavalle tasolle

Längd: 0.4 dagar
Denna kurs är inte schemalagd just nu. Kontakta oss gärna för att diskutera företagsintern utbildning.

Kursbeskrivning

Opi antamaan korjaavaa palautetta tavalla, joka tuo haluamiasi tuloksia.

Kaikki kehitys tapahtuu palautteen kautta. Mutta korjaavaa palautetta on hankala antaa, ja vastaanottajan reaktiot voivat vaihdella aina suuttumuksesta välinpitämättömyyteen. Miten tässä voisi onnistua paremmin?

Suorat Sanat -palautevalmennuksessa saat selkeän, ratkaisukeskeisen mallin palautekeskustelun käymiseen, sekä uskoa siihen, että suoraan puhuminen kannattaa.

Hyöty osallistujalle
Osallistuja saa käytännön työkaluja sekä selkeän, ratkaisukeskeisen mallin, jolla korjaavaa palautetta annetaan. Palautekeskustelujen seuraukset näkyvät myönteisinä muutoksina paitsi työn laadussa, myös osapuolien ja koko tiimin yhteishengessä.

Kenelle
Webinaari on tarkoitettu esimiehille, tiiminvetäjille ja kaikille niille, joille palautekeskustelut antaminen ovat keskeinen osa työnkuvaa.

Ennakkotehtävä
Osallistujat voivat etukäteen lähettää kouluttajalle kysymyksiä, joita käsitellään koulutuksen aikana anonyymisti. Saat tarkemmat ohjeet ennakkotehtävään osallistumisinfossa ennen koulutusta.

Kouluttaja
Anna Perho on sisältöammattilainen ja valmentaja, jonka itseapuoppaita on myyty noin 20 000 kpl. Valmennus perustuu Perhon tuoreimman kirjan, Suorat Sanat – näin puhun asioista, joista mieluiten vaikenisin, teemoihin syventyen palautteen antamisen ja vastaanottamisen psykologiaan ja tematiikkaan.

Suorat sanat -kirjasta sanottua:
”Kirjasi avulla pystyin kiteyttämään ydinongelmat, jotka välissämme hiertävät, siis kiteyttämään minun näkökulmastani katsottuna. — keskustelumme sujui ällistyttävän hyvin, kiitos nimenomaan perusteellisen valmistautumisen kirjasi neuvoja soveltaen. Tein 7 kysymystä, joilla ohjasin keskustelua. Yhden kysymyksen pohdinta johti kuin itsestään aina seuraavaan. Tärkeää oli ensin saada määriteltyä se ”hiekka”, joka meidän kahden yhteistyötä hiertää. Sen jälkeen läksimme kartoittamaan, mitä konfliktin jatkuminen meille merkitsee ja millainen toisaalta olisi se maailma, jossa konflikti on ratkaistu.”

Bonus
Suorat Sanat -kirjaa voi kuunnella maksutta 14 päivän ajan osoitteessa storytel.fi/annaperho (koskee vain niitä osallistujia, jotka eivät ole aiemmin olleet Storytelin rekisteröityneitä asiakkaita).

Osallistujat voivat myös tilata kirjan pokkariversion kotiosoitteeseensa hintaan 8 e + postikulut. Tilaukset osoitteeseen anna@annaperho.fi, ja otsikkokenttään teksti ”kirjatilaus/webinaari”.Avbokningsvillkor
If you can not participate this course, you can send someone else instead of you. If cancellation is done less than two (2) weeks before the course start, we will charge 50% of the price. In case of no show without any cancellation, we will charge the whole price. Cancellation fee will also be charged in case of illness.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!