Anna Perho: Suorat Sanat – kehityskeskustelut seuraavalle tasolle

Kesto: 0.4 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Opi antamaan korjaavaa palautetta tavalla, joka tuo haluamiasi tuloksia.

Kaikki kehitys tapahtuu palautteen kautta. Mutta korjaavaa palautetta on hankala antaa, ja vastaanottajan reaktiot voivat vaihdella aina suuttumuksesta välinpitämättömyyteen. Miten tässä voisi onnistua paremmin?

Suorat Sanat -palautevalmennuksessa saat selkeän, ratkaisukeskeisen mallin palautekeskustelun käymiseen, sekä uskoa siihen, että suoraan puhuminen kannattaa.

Hyöty osallistujalle
Osallistuja saa käytännön työkaluja sekä selkeän, ratkaisukeskeisen mallin, jolla korjaavaa palautetta annetaan. Palautekeskustelujen seuraukset näkyvät myönteisinä muutoksina paitsi työn laadussa, myös osapuolien ja koko tiimin yhteishengessä.

Kenelle
Webinaari on tarkoitettu esimiehille, tiiminvetäjille ja kaikille niille, joille palautekeskustelut antaminen ovat keskeinen osa työnkuvaa.

Ennakkotehtävä
Osallistujat voivat etukäteen lähettää kouluttajalle kysymyksiä, joita käsitellään koulutuksen aikana anonyymisti. Saat tarkemmat ohjeet ennakkotehtävään osallistumisinfossa ennen koulutusta.

Kouluttaja
Anna Perho on sisältöammattilainen ja valmentaja, jonka itseapuoppaita on myyty noin 20 000 kpl. Valmennus perustuu Perhon tuoreimman kirjan, Suorat Sanat – näin puhun asioista, joista mieluiten vaikenisin, teemoihin syventyen palautteen antamisen ja vastaanottamisen psykologiaan ja tematiikkaan.

Suorat sanat -kirjasta sanottua:
”Kirjasi avulla pystyin kiteyttämään ydinongelmat, jotka välissämme hiertävät, siis kiteyttämään minun näkökulmastani katsottuna. — keskustelumme sujui ällistyttävän hyvin, kiitos nimenomaan perusteellisen valmistautumisen kirjasi neuvoja soveltaen. Tein 7 kysymystä, joilla ohjasin keskustelua. Yhden kysymyksen pohdinta johti kuin itsestään aina seuraavaan. Tärkeää oli ensin saada määriteltyä se ”hiekka”, joka meidän kahden yhteistyötä hiertää. Sen jälkeen läksimme kartoittamaan, mitä konfliktin jatkuminen meille merkitsee ja millainen toisaalta olisi se maailma, jossa konflikti on ratkaistu.”

Bonus
Suorat Sanat -kirjaa voi kuunnella maksutta 14 päivän ajan osoitteessa storytel.fi/annaperho (koskee vain niitä osallistujia, jotka eivät ole aiemmin olleet Storytelin rekisteröityneitä asiakkaita).

Osallistujat voivat myös tilata kirjan pokkariversion kotiosoitteeseensa hintaan 8 e + postikulut. Tilaukset osoitteeseen anna@annaperho.fi, ja otsikkokenttään teksti ”kirjatilaus/webinaari”.OHJELMA

08:45 Zoom-tapahtuma avautuu, yhteyksien tarkistus ja ilmoittautuminen

09:00 Koulutus alkaa

• Hyvän kommunikaation ABC:
miten ihminen saadaan vastaanottavaiseksi torjunnan sijaan?

• Emotionaalinen rohkeus:
miksi palautteen antaminen on vaikeaa

• Viisi tyypillistä virhettä palautetilanteessa

• Radikaali suoruus
– jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa, sano se

• Ratkaisukeskeinen palautteen antaminen -malli

11:30 Koulutus päättyy
 

Verkkoalustana toimii Zoom.
Vuorovaikutteisen valmennussession aikana keskustelemme ja teemme harjoituksia.
Voit osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella internet-yhteyden äärestä. Saat lisätietoa ja ohjeet sähköpostilla ennen koulutusta.

 

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!