Future New Leader - Koulutus esihenkilötyön tärkeimmistä asioista uusille esihenkilöille/tiiminvetäjille tai sellaisiksi aikoville

Kesto: 2.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Oletko uusi esihenkilö/tiiminvetäjä tai sellaiseksi aikova? 

Osallistu vuorovaikutteiseen, coachaavaan valmennukseen, jossa pääosassa olet sinä itse. 

Saat paljon käytännön tukea työssäsi onnistumiseen kokeneen valmentajan tuella. 

Koulutus toteutetaan Covid-19 syksyn 2021 aikana etänä zoomilla ja verkkomateriaalin avulla. 

Uuden esihenkilön, tiiminvetäjän tai lähijohtajan koulutus

Uusille esihenkilöille, tiiminvetäjille ja lähijohtajille räätälöity kokonaisuus. Varmista uuden esihenkilön onnistuminen monipuolisen ja dialogisen oppimispolun kautta. Koulutukset kolmena iltapäivänä 3 x 3 h. 

Viisi tärkeää teemaa kolmessa osassa modernista johtamisesta: 

  1. Suhde tiimiin – vuorovaikutus tiimin kanssa (Vuorovaikutus, kuuntelu, dialogisuus, kannustavuus, palautteen antaminen)
  2. Esimiestyön arki – asioiden ja ihmisten johtaminen (arjen johtamisen tilanteita, haasteita, hyviä käytäntöjä tarpeen mukaan, konfliktitilanteita, yhteistyö muiden kanssa)
  3. Itsensä johtaminen ja oma kehittyminen (ajankäytön hallinta, oman työn johtaminen, toiminnan kehittäminen ja oma jatkuva kehittyminen. Mitä seuraavaksi?)

Saat käytännönläheistä tukea ja lisäksi omaan työhösi liittyvää reflektointi- ja kehittämistehtäviä. Näin pystyt viemään asioita käytäntöön saman tien. 

Sinulla on koulutuksen aikana tai jälkeen mahdollisuus saada myös henkilökohtaista valmennusta erillismaksulla. Pyydä tarjous. 

Tietoa valmentajasta: 

Valmentajasi on Tarja Eloranta, joka on coachannut monia uusia esihenkilöitä ja kokeneita konkareita onnistumaan johtamisen työssään. Tarja on opiskellut johtamista ja toiminut itse johtajana pörssiyhtiössä useita vuosia, mm. myyntijohtajana, konttorinjohtajana, lähiesihenkilönä.

Tarja on konsultoinut ja tukenut myös monia yrityksiä johtamisen kehittämisessä - valmentava johtajuus, itseohjautuvuus, asiantuntijatyö, tulevaisuuden osaamisen kehittäminen, tulevaisuuden työelämä ja strategiatyö sekä muutosjohtaminen ovat myös Tarjan työpöydällä kehittämistyössä. 

Löydät lisää Tarjasta www.kmfuture.fi tai Linkedinissä tästä.

Tervetuloa mukaan oppimaan, miten rakentaa omia hyviä johtamisen taitoja! 

Tarja 

 

 

 Avoin Uuden esihenkilön tai lähijohtajan koulutus

Uusille esihenkilöille, tiiminvetäjille ja lähijohtajille räätälöity kokonaisuus. Varmista uuden esihenkilön onnistuminen monipuolisen ja dialogisen oppimispolun kautta. Koulutukset 3 kertaa 3 h ilmoitettuina päivinä.

Viisi teemaa johtamisesta: suhde itseeni – Minä esihenkilönä , suhde tiimiin ja yksilöön, esihenkilö suunnan näyttäjänä, johtamistyön arki - hyviä käytäntöjä ja oppeja sekä itsensä johtaminen ja oma kehittyminen. 

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!