Eloisat etäkokoukset -virtuaalifasilitoinnin verkkovalmennus

Kesto: 0.5 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Ovatko etäkokoukset hyvin käytettyä aikaa?

Jos pidät kaksi kahden tunnin etäkokousta viikottain, joissa on keskimäärin 3 muuta osallistujaa, sinun kokouksissasi vietetään lomat poislukien 752 tuntia vuodessa Skypen (tai vastaavan) äärellä. Tämä on muuten 100 henkilötyöpäivää.

Onko tuo aika mielestäsi hyvin käytettyä aikaa? Pysytäänkö kokouksissa asiassa ja aikataulussa? Saadaanko tarvittavat tiedot vaihdettua ja toimenpiteet sovittua? Ovatko osallistujat läsnä kokouksissa (toisin sanoen — eivät tee muita töitä samalla)? Nämä merkit kertovat, onko kokouksessa ryhtiä.

Entä ovatko osallistujat eloisia ja luovia? Saadaanko kokouksissa aikaan keskustelua? Vaihdetaanko niissä aidosti osaamista? Ovatko ihmiset kokouksessa omana itsenään? Näistä puolestaan tietää, onko kokouksessa rentoutta.

Sekä ryhtiä että rentoutta saa aikaan, kun kokouksella on selkeä rakenne ja kokouksen juoksutuksessa hyödynnetään osallistavia menetelmiä ja taitoja. Osallistavat kokoukset saadaan päätökseen nopeammin ja työn tulokset paranevat. Väitänkin, että investoimalla osaamiseesi alle kolme tuntia säästät ainakin 10 henkilötyöpäivää turhaa työtä vuosittain.

Mikä

Verkkovalmennus, jossa opit verkko-osallistamistaitoja — eli taitoja etäkokousten ja etäkoulutusten vetämiseen ryhdillä ja rentoudella.

Kenelle

Sinulle, joka pidät kokouksia, koulutuksia, valmennuksia, infotilaisuuksia, webinaareja tai työpajoja verkon välityksellä.

Valmennuksessa käytetään Skype for Business -kokousalustaa, mutta taidoista on hyötyä monilla muilla alustoilla, kuten Google Hangouts / Meet, WebEx tai Zoom.

Miksi osallistuisit tähän valmennukseen?

  • Näet, miten verkkotilaisuudesta saa osallistavan ja vuorovaikutteisen
  • Opit toistakymmentä keinoa aktivoida osallistujia
  • Kuulet, miten saat kaikkien osaamisen esiin — niin hiljaisten kuin äänekkäämpien
  • Saat itsevarmuutta ryhmätilanteisiin verkossa
  • Opit, miten pysyt tietoisena ryhmän läsnäolosta jopa ilman videoyhteyttä

Ennen kaikkea opit rakentamaan yhteistä ymmärrystä isollekin ryhmälle aiheesta kuin aiheesta.8.45 Sisäänkirjautuminen valmennukseen alkaa
9.00 Valmennus alkaa

  • Tavoitteet, ohjelma ja odotukset
  • Kuusi etäfasilitaattorin parasta käytäntöä
  • Neljä kysymystä yhteisen ymmärryksen luomiseen
  • Menetelmien harjoittelu

11.30 Valmennus päättyy

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!