AWS Business Essentials - liiketoiminnallinen johdatus pilvipalveluiden maailmaan

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: online
AWS Business Essentials - liiketoiminnallinen johdatus pilvipalveluiden maailmaan, ei tenttiä
1.00 Kpl
AWS Business Essentials (1 pv), 31.03.2021
1.00 Kpl
AWS Business Essentials 31.3.2021 Materiaali, online
525 €
+ alv.. 24%.
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

AWS Business Essentials 31.3.2021 klo 9.00 - 17.00

Koulutuksessa perehdytään pilviteknologian hyötyihin sekä pilven vaikutukseen liiketoiminnallisten ja strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Kurssilla käydään läpi Amazon Web Services -pilviteknologian perusteet ja konseptit. Yhden päivän pituinen koulutus esittelee vaatimuksenmukaisuus- sekä turvallisuuskonseptit, joiden avulla voit arvioida parhaan AWS-alustan pilvistrategiallesi sekä parhaat vinkit pilveen siirtymiseen.

Sisältö:

  • Liikkeellelähtö
  • Pilviteknologian kilpailuedut
  • Turvallisuus ja vaatimuksenmukaisuus
  • Liiketoiminnalliset sekä taloudelliset hyödyt
  • Pilveen siirtyminen

Koulutuspäivä alkaa klo 9:00 ja päättyy klo 17:00. Lounastauko pidetään klo 12:00 – 13:00. Lisäksi ohjelmaan sisältyy aamu- sekä iltapäivätauko.

Mukaan kurssille tarvitset:

  • Oman tietokoneen
  • Muistiinpanovälineet

Koulutus soveltuu myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleville, projektipäälliköille sekä muille IT-alan ammattilaisille ja niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta pilvipalveluista.

Kouluttajina toimivat AWS Authorized Instructor Anna Ruokonen ja Antti Vitikainen Goforelta.

 

Gofore Oyj on Amazon Web Services virallinen koulutuskumppani (Authorised Training Partner). Kaikki kouluttajamme ovat sertifioituja ja koulutuksissa käytetään AWS:n virallisia koulutusmateriaaleja.

 Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
31.03.202109:0017:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!