Syvenny QGISin käyttöön päivässä - etäkoulutus

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Syvenny QGISin käyttöön päivässä - etäkoulutus, ei tenttiä
1.00 Kpl
Syvenny QGISin käyttöön päivässä - etäkoulutus (2 pv), 24.09.2020
499 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Kurssikuvaus

Kurssilla syvennytään QGIS-paikkatieto-ohjelmiston kehittyneempiin toiminnallisuuksiin. Kurssilla koulutettava oppii mm. visualisoimaan edistyneesti, geokoodaamaan katuosoitteita, hallinnoimaan aineistoja tietomallipohjaisesti sekä hyödyntämään tekstimuotoisia aineistoja. Kurssilla käydään läpi myös QGISin graafisen mallintajan mahdollisuuksia. Kurssin jälkeen koulutettava osaa mm. konfiguroida QGISin käyttöliittymää, tuottaa tietomallipohjaista aineistoa sekä hyödyntää uusimpia visualisointikeinoja aineistoissaan.

Kurssi ja kurssimateriaalit ovat suomenkielisiä. Kurssi rakentuu luennoista ja niitä tukevista harjoituksista (lisenssi CC-BY-ND 4.0). Kurssi järjestetään etäopetuksena videoyhteyttä hyödyntäen, mistä ohjeistetaan erikseen ennen kurssia. Kurssi jaetaan kahteen kolmen tunnin sessioon kahdelle päivälle (2 x 3 tuntia).

Kenelle kurssi sopii?

Kurssille osallistuvien tulee tuntea paikkatietoaineistojen ja QGIS-paikkatieto-ohjelmiston perusteet. Kurssi sopii etenkin niille, joilla on tarve tuottaa eheää vektoriaineistoa kestävästi ja haluavat samalla myös tehostaa paikkatietoinfrastruktuuriaan. Esimerkiksi suunnittelun ja kaavoituksen parissa työskenteleville kurssi on hyödyllinen.

GispoHelp-tukipalvelu kurssin jälkeen

Kurssin jälkeen saat GispoHelp-tukipalvelun käyttöösi kahdeksi kuukaudeksi! Tukipalvelusta saat henkilökohtaista tukea ohjelmiston käyttöön.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
24.09.202009:0012:00
25.09.202009:0012:00

Kurssiohjelma

  • QGISin käyttöliittymän konfigurointi
  • Aineiston hallinta: tekstitiedostot, ominaisuustiedot ja relaatiot
  • Edistynyt visualisointi
  • Vektorianalyysi ja analyysiprosessin mallinnus
  • Geokoodaus
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!