Syvenny QGISin käyttöön - etäkoulutus

Kesto: 4 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Syvenny QGISin käyttöön - etäkoulutus, ei tenttiä
1.00 Kpl
Syvenny QGISin käyttöön - etäkoulutus (4 pv), 07.12.2020
899 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Kurssikuvaus

Kurssilla syvennytään QGIS-paikkatieto-ohjelmiston kehittyneempiin toiminnallisuuksiin. Kurssilla koulutettava oppii mm. käyttämään edistyneempiä editointitoimintoja, topologiatyökalujen käyttöä, katuosoitteisiin perustuvaa geokoodausta, tietomallipohjaista aineistonhallintaa sekä tekstimuotoisten aineistojen hyödyntämistä. Kurssilla käydään läpi myös erilaisia edistyneitä visualisointitoimintoja kuten esimerkiksi 3D-visualisointia ja animointia. Kurssin jälkeen koulutettava osaa mm. tuottaa topologisesti eheää dataa, hallinnoida paikkatietoaineistoja kestävästi sekä hyödyntää uusimpia visualisointikeinoja aineistoissaan.

Kurssi ja kurssimateriaalit ovat suomenkielisiä. Kurssi rakentuu luennoista ja niitä tukevista harjoituksista (lisenssi CC-BY-ND 4.0). Etäkoulutus järjestetään neljässä kolmen tunnin sessiossa peräkkäisinä päivinä.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssille osallistuvien tulee tuntea paikkatietoaineistojen ja QGIS-paikkatieto-ohjelmiston perusteet. Kurssi sopii etenkin niille, joilla on tarve tuottaa eheää vektoriaineistoa kestävästi ja haluavat samalla myös tehostaa paikkatietoinfrastruktuuriaan. Esimerkiksi suunnittelun ja kaavoituksen parissa työskenteleville kurssi on hyödyllinen.

GispoHelp-tukipalvelu kurssin jälkeen

Kurssin jälkeen saat GispoHelp-tukipalvelun käyttöösi neljäksi kuukaudeksi! Tukipalvelusta saat henkilökohtaista tukea ohjelmiston käyttöön.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
07.12.202009:0012:00
08.12.202009:0012:00
09.12.202009:0012:00
10.12.202009:0012:00

Kurssiohjelma

  • QGISin käyttöliittymän konfigurointi
  • Aineiston hallinta: tekstitiedostot, ominaisuustiedot ja relaatiot
  • Digitointi ja topologia
  • Edistynyt visualisointi
  • Vektorianalyysi ja analyysiprosessin mallinnus
  • 3D-työkalut
  • Animaatiot
  • Geokoodaus
  • Python-konsoli ja muut lisäosat
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!