Johdanto QGISin käyttöön - etäkoulutus

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Johdanto QGISin käyttöön päivässä - etäkoulutus, ei tenttiä
1.00 Kpl
Johdanto QGISin käyttöön - etäkoulutus (2 pv), 27.05.2021
479 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Kurssikuvaus

Kurssilla perehdytään QGIS-paikkatieto-ohjelmiston perustoiminnallisuuksiin. Kurssilla koulutettava oppii QGISin käyttöön liittyvät keskeiset prosessit, kuten paikkatietoaineistojen tuonnin ohjelmistoon lokaalisti ja rajapintapalvelusta, aineiston editoinnin ja analysoinnin, aineiston visualisoinnin sekä lopulta paikkatietoaineiston viennin karttatulosteeksi. Paikkatietoaineiston tuontiin, käsittelyyn ja vientiin liittyy erilaisia ominaisuuksia, joita käydään kurssilla läpi. Kurssin jälkeen koulutettava osaa mm. digitoida paikkatietoaineistoja sekä tuottaa paikkatietoanalyysejä ja tilastollisen teemakartan.

Kurssi ja kurssimateriaalit ovat suomenkielisiä. Kurssi rakentuu luennoista ja niitä tukevista harjoituksista (materiaalien lisenssi CC-BY-ND 4.0). Kurssi järjestetään kahdessa kolmen tunnin sessiossa kahtena päivänä (2 x 3 tuntia).

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii etenkin niille, joilla on paikkatietotaustaa ja/tai aikaisempaa kokemusta paikkatieto-ohjelmistoista, mutta eivät ole käyttäneet QGIS-paikkatieto-ohjelmistoa. Kurssi sopii myös niille, jotka ovat käyttäneet QGIS-ohjelmistoa, mutta haluavat tehostaa ja optimoida ohjelmiston käyttöä omassa työssään.

Miten etäkoulutus toimii?

Etäkoulutus järjestetään Gispon etäyhteysvälineillä (yleensä Google Meet) ja se on jaettu kolmen tunnin koulutussessioihin. Etäkoulutuksessa koulutettava voi normaaliin tapaan kysyä kouluttajalta kysymyksiä ja tarvittaessa myös jakaa omaa näyttöään.

GispoHelp-tukipalvelu kurssin jälkeen

Kurssin jälkeen saat GispoHelp-tukipalvelun käyttöösi kahdeksi kuukaudeksi! Tukipalvelusta saat henkilökohtaista tukea ohjelmiston käyttöön.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
27.05.202109:0012:00
28.05.202109:0012:00

Kurssiohjelma

  • QGISin käyttöliittymä
  • Paikkatietoaineistot ja -palvelut
  • Visualisointi
  • Paikkatietoaineiston nimiöinti ja luokittelu
  • Karttatuloste
  • Paikkatietoaineiston muokkaus
  • Paikkatietoanalyysit
  • QGISin lisäosat
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!