Johtajan kyselytunti – perehdytys vastuulliseen johtamistyöhön (1 h + sparraus)

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Ota tilanne haltuun!

Kuka kuuntelisi johtajan murheita ja auttaisi hoitamaan akuutit mieltä painavat asiat?

UUTTA! Perehdytyskoulutus palkittuun vastuulliseen johtajuuteen ja juuri sinun omien polttavien aiheittesi kanssa.  Nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

Markkinakilpailun edessä työympäristömme on muuttunut viimeisten vuosikymmenten aikana hurjasti ja tahti vain kiihtyy. Johtajien on oltava ketteriä ja sopeutumiskykyisiä loistaakseen nykyisessä äkisti muuttuvassa maailmassa. On siis opittava muuttumaan - jo ennen kuin joku siihen pakottaa.

Sinä voit jouduttaa kasvuasi nousemalla johtajuudessasi seuraavalle tasolle. Sinunkin on mahdollista omaksua tarvittavat muutostavat ja toteuttaa niitä käytännössä. Pysyt esimiesmarkkinoilla muutoksen eturintamassa keskittymällä nopeuden lisäksi ajoitukseen ja innovatiivisuuteen, sekä suostumalla muutoksiin edelläkävijänä jo siinä vaiheessa, kun ne eivät vielä ole välttämättömiä.

Tule ja nouda omat toimenpiteesi suoraan toimintaan. Ainutlaatuinen mahdollisuus päivittää johtamisosaamisesi päivän vaatimusten mukaan. Nyt opitaan ne olennaiset muutokset, joihin johtajan on suostuttava.
Kenelle 

Johtajille, esimiehille, tiiminvetäjille ja sellaisiksi haluaville tai pian tuleville. Kaikille tuottavan työilmapiirin muodostukseen uusia ajatuksia kaipaaville, joille nykyinen meininki aiheuttaa pohdintaa, tai ei vaan ole parasta mihin pystyttäisiin.

Sinulle, joka haluat tutustua palkittuun moderniin, vastuulliseen johtajuuteen, nyt siihen on mahdollisuus.
Hyödyt

Tämän webinaarikoulutuksen tarkoituksena on antaa suoraa apua vastuulliseen johtajuuteen, ideoita ja vinkkejä, sekä konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja oman henkilökohtaisen toimeenpanokykysi vahvistamiseen, sekä oikeiden johtamistapojen omaksumiseen.
Kouluttaja 

Kouluttajana toimii valmentaja, esimies, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy.

Antilla on jo 25 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.

Kiitetty kouluttaja ja Menestyvä johtaja -kilpailussakin palkittu Antti kertoo:

Kehittämälläni konseptilla olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa.

Tulokset puhukoot puolestaan!
Ennakkotehtävä

Tämän hetken polttavin kysymys ja haaste sinun johtamistyössäsi?

Saat vastauksia tässä koulutuksessa anonyymisti. Lisäksi saat tunnin henkilökohtaisen sparrauksen valmentajalta koulutuksen jälkeen.

Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.
Ohjelma

8.45 Yhteyksien tarkistus

9.00 Webinaarikoulutus alkaa

  • Opitaan mitä on vastuullinen johtaminen.

  • Esikyselyn tulokset ja havainnot

  • Esikyselyn tapausten läpi käynti ja toimenpideohjeet.

  • Otetaan käyttöön johtajan tärkeimmät tehtävät.

  • Johtajuutesi harjoituspolun kartta tästä eteenpäin.


10.00 Koulutus päättyy
Etäkoulutus toteutetaan Zoom-webinaarina.

Voit kysyä ja kommentoida koulutuksen aikana chatissa. Tämä etäkoulutus toteutetaan webinaarina, joten et tarvitse mikrofonia etkä webbikameraa.

Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.
Koulutuspaikka: Verkkovalmennus (voit osallistua mistä tahansa internet-yhteyden päästä omalla tietokoneellasi)

Ajankohta:  perjantai 26.11.2021 klo 9.00 – 10.00 

Osallistumismaksu etänä: 197 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennukseen sisältyy sähköinen koulutusmateriaali.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi tai useampi osallistujaa: 177 euroa / hlö (+ alv 24%)

Early bird -etu! Ilmoittaudu 18.11.2021 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  WebAkatemian lahjalinkki toimitetaan sähköpostiisi koulutuksen jälkeen.

Bonus: Henkilökohtainen sparraus valmentajan kanssa veloituksetta (normaali hinta 380 eur / h).

Voimassa v. 2021 aikana, yksi 30-60 minuutin puhelinsparraus sovitaan erikseen koulutuksen jälkeen sähköpostitse.

HUOM. Paikkoja rajoitetusti – varaa omasi heti! 
Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!