Tiedostojen käsittely, jakaminen ja löytäminen Microsoft 365:ssä

Kesto: 0 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Tiedostojen käsittely, jakaminen ja löytäminen Microsoft 365:ssä, ei tenttiä
1.00 Kpl
Tiedostojen käsittely, jakaminen ja löytäminen Microsoft 365:ssä (0 pv), 21.06.2022
1.00 Kpl
Tiedostojen käsittely, jakaminen ja löytäminen Microsoft 365:ssä Materiaali, online
400 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Tässä koulutuksessa keskitymme tiedostoihin ja niiden näppärään hyödyntämiseen Microsoft 365:ssä!

Tuotamme edelleen paljon tietoa, joka koostuu tiedostoista. Microsoft 365:ssä tiedostoja voi sijoittaa useampaan paikkaan ja onkin tärkeää tietää minne, milloinkin olisi hyvä tiedostot tallentaa. Samoin olisi myös hyvä osata se, miten tiedostoja eri paikoissa käsitellään ja millaisia arkea helpottavia ominaisuuksia on käytettävissä.

Tässä koulutuksessa keskitymme tiedostoihin ja niiden näppärään hyödyntämiseen Microsoft 365:ssä!

KOULUTUKSESSA KÄYMME LÄVITSE AINAKIN SEURAAVAT KOKONAISUUDET:

OneDrive (for Business): Omien tiedostojen käsittely ja tallennus OneDriveen, mitä tietoa kannattaa OneDriveen viedä ja millaisia käyttövinkkejä sen käsittelyyn liittyy. Otamme myös niskalenkin synkronoinnista ja käymme konkreettisesti näyttäen lävitse siihen liittyvät asiat.

Teams: Tiedostojen käsittely ja hakeminen Teamsin kautta. Teams tallentaa tiedostot alla olevaan SharePointtiin. Katsomme yhdessä, miten tiedostoja käytetään tehokkaasti arjessa Teamsin lävitse.

SharePoint: Miten tiedostot ja SharePoint toimivat yhdessä ja millaisia mahdollisuuksia edistää parempaa tiedostojen käyttöä meillä SharePointin kanssa on.

Koulutuksessa keskitymme perusteisiin, mutta annamme myös tehokäyttäjille sopivia vinkkejä. Käymme myös lävitse, miten ja millaisissa tilanteissa tiedostoja kannattaa jakaa ja mitä vaihtoehtoja siihen löytyy.

Tämän koulutuksen jälkeen osaat hyödyntää ja hakea tiedostoja parhaalla mahdollisella tavalla. Jatkossa tiedostot eivät ole enää hukassa, vaan ne löytyvät juuri sieltä mistä pitääkin!Ohjelma

8:30 Digikuun tekninen tuki on tarvittaessa käytettävissä

8:45 Voit liittyä koulutukseen ja varmistaa tekniikan toimivuuden.

9:00 Koulutus alkaa, tervetuloa mukaan!

9:15 Ensimmäinen osuus päivän aiheesta

10:00 Lyhyt tauko, kahvi- ja teekuppien täyttö

10:15 Toinen osuus päivän aiheesta

11:25 Kiitos! Koulutus päättyy

Koulutuksen aikana voit esittää kysymyksiä ja myös koulutuksen jälkeen olemme varanneet reippaasti aikaa mahdollisille jatkokysymyksille.

Peruutusehdot

Koulutuksesta on saatavilla myös tallenne kaikkien osallistujien käytettäväksi. Jos ette pääse koulutukseen, voitte katsoa sen myöhemmin tallenteelta. Peruuttaminen on toki myös mahdollista, mikäli niin haluatte.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!