Kouluta ja fasilitoi taitavasti työsi ohella -valmennus

Duration: 1.0 days
This course is not scheduled at the moment. Please contact us to arrange for a custom training.

Description

Onnistu kouluttajana ja työssäopastajana valmennuksen avulla

Valmennuksessa kouluttajanne, opastajanne, perehdyttäjänne oppii kuinka aidosti viedä osaamista muille jäsentämällä ja tehostamalla oppimista. Jatkossa ei enää tarvitse kouluttaa ihmisiä samaan asiaan moneen kertaan, vaan kaikki oppivat kerralla.

Taitava asiantuntijakouluttaja tai työssäopastaja on avainhenkilö lisäämään moniosaamista työssä. Uusien työntekijöiden kouluttaminen on välttämätöntä, mutta sisäisin koulutuksin ja opastuksin tuetaan myös työn kiertoa ja osaamisen jakamista tiimissä.

Valmennuksessa opitaan sisällön ja rakenteen suunnittelu, sekä pedagogiset avaintaidot, vuorovaikutus, harjoitusten soveltaminen ja oppimisen edistymisen seuraaminen. Opimme erilaisista oppimistavoista oppimistyylien kautta. Käsittelemme myös verkon yli tapahtuvan koulutuksen tuomat lisähaasteet ja autamme tekemään myös etäkoulutuksesta tehokkaan oppimistilaisuuden.

Katso Completon webinaari aiheesta. Klikkaa vain linkkiä ja seuraa sivun alalaidassa olevia ohjeita.

Hyödyt pähkinänkuoressa

  • Koulutuksesi motivoi, innostaa, aktivoi ja sitouttaa
  • Osaat jäsentää oppimista tehokkaasti ja rakentaa toimiva koulutusmateriaali
  • Valmennuksellinen näkökulma kouluttamiseen ja siihen liittyviä taitoja
  • Ymmärrät erilaiset oppimistyylit ja osaat käyttää sopivimpia viestintätapoja
  • Työkalut vaativissa tilanteissa kouluttamiseen, esim. muutos, etäoppiminen, haasteelliset henkilöt

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu henkilöille, joiden tehtäviin kuuluu sisäisten tai ulkoisten asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, tiiimin, työyhteisön tai muiden sidosryhmien perehdyttäminen, työssä opastaminen tai kouluttaminen.

Ilmoittaudu mukaan tai pyydä tarjousta yrityskohtaisesta valmennuksesta!Cancellation terms
If you can not participate this course, you can send someone else instead of you. If cancellation is done less than two (2) weeks before the course start, we will charge 50% of the price. In case of no show without any cancellation, we will charge the whole price. Cancellation fee will also be charged in case of illness.

Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!