Lean esimies - toimintamalli Lean-kulttuurin luomiseen

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Lean esimies - toimintamalli Lean-kulttuurin luomiseen, ei tenttiä
1.00 Kpl
Lean esimies - toimintamalli Lean-kulttuurin luomiseen (1 pv), 25.02.2021
390 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 351,00€

Tuotekuvaus

Lean esimies - toimintamalli Lean-kulttuurin luomiseen -koulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin Lean-johtamisen periaatteista ja Lean-kulttuurin onnistuneesta jalkauttamisesta organisaatioon. Koulutuksessa saat tietoa ja menetelmiä mittareiden asettamiseen, palaverikäytänteisiin, Lean-kulttuurin luomiseen ja ylläpitämiseen. Koulutuksen teemat käydään läpi kollegalta kollegalle - suoraan ja kainostelematta.

Koulutuksen jälkeen tiedät mitä Lean on ja mitä se EI ole. Tiedät Lean-esimiehen vastuut ja velvollisuudet Lean-kulttuurin onnistuneessa jalkauttamisessa. Ymmärrät jatkuvan parantamisen kulttuurin merkityksen organisaation menestykselle. Ymmärrät miten ja minkälaisilla mittareilla seuraat Lean-toimien jalkautumista ja saat menetelmiä & välineitä oman porukkasi osallistamiseen ja tiedät miten pystyt vaikuttamaan alaistesi toimintaan.

 

Olet lämpimästi tervetullut!

 Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
25.02.202109:3015:30
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!