Laatutyökaluja arkeen

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Laatutyökaluja arkeen, ei tenttiä
1.00 Kpl
Laatutyökaluja arkeen (1 pv), 02.06.2021
800 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Koulutuksen tavoitteena on tutustua erilaisiin toimintamalleihin ja työkaluihin, joilla saadaan ratkottua erinäköisiä ongelmatilanteita sekä kehittämään toimintaa organisaatiossa ja henkilökohtaisella tasolla. Laatu- ja kehityspäälliköt ovatkin organisaatioissaan keskeisessä roolissa etsiessään ratkaisuja arjen haasteisiin.

Bureau Veritaksen Laatutyökaluja arkeen -koulutuspäivän aluksi käsitellään laatujohtamisen ja laadunhallintajärjestelmän perusteita käytännönläheisesti sekä käydään läpi keskeisiä tapoja riskien tunnistamiseen ja arviointiin. Koulutuksen jälkipuoliskolla keskitytään jatkuvan parantamisen ja kehittämisen periaatteisiin ja toimintamalleihin sekä tutustutaan erilaisiin ongelmanratkaisun työkaluihin (5 x miksi & miten-, kalanruoto-, pareto- ja vuokaavio -malli). Lisäksi koulutuksessa voidaan käsitellä ajankäytön ja projektinhallinnan periaatteita, jotka ovat keskeisiä laatu- ja kehityspäällikköjen työssä. Koulutuksen yhteydessä hyödynnetään myös käytännön harjoituksia ja esimerkkejä.

Koulutus soveltuu hyvin niin roolissa aloittaneelle kuin jo jonkin aikaa tehtävässä olleelle laatu- tai kehityspäällikölle. Kokeneemmille laatu- ja kehityspäälliköille koulutus toimii tietämystä vahvistavana sekä tuo mahdollisesti uusia näkökulmia omaan työskentelyyn.

Koulutuspäivän ohjelma, klo 9:00-16:30:

• Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt

• Laatujohtamisen perusteet

• Jatkuvan parantamisen ja kehittämisen periaatteet sekä toimintamallit

• Ongelmanratkaisun työkalut

• Ajankäytön ja projektinhallinnan periaatteita

• Koulutuksen yhteenveto, palaute ja päivän päätösOhjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
02.06.202109:0016:30
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!