Johdanto puhtaanapidon valvontaan

Kesto: 0.5 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Hygienia on kriittinen osa tuoteturvallisuutta ja haluamme olla tukemassa elintarvikealalla toimiven yritysten puhtaanapidon valvontaohjelmien suunnittelussa. Laadukas hygienian- ja kemikaalien hallinta ja henkilökunnan toimet näiden edistämiseen osoittavat vastuullisuutta ja ovat yhteydessä tuotteiden säilyvyyteen ja tuoteturvallisuuteen elintarvikealalla.

Johdanto puhtaanapidon valvontaan -koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittää elintarvikealalla toimivan yrityksesi tuoteturvallisuutta panostamalla hygienian ja kemikaalien hallintaan. Koulutuksessa käydään läpi puhtaanapidon valvontaohjelman laatimiseen liittyviä seikkoja käytännönläheisesti.

Koulutus pitää sisällään kaksi tehokasta 75 min mittaista osioita, jotka ovat
- Hygienian- ja kemikaalien hallinnan perusteet
- Miten laatia puhtaanapidon valvontaohjelma?

Aikataulu: Koulutus alkaa klo 9:00 alkuesittelyin ja päättyy klo 12:00 (1. osio 9:15-10:30, 2. osio 10:45-12:00).Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!