Johdanto puhtaanapidon valvontaan

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Johdanto puhtaanapidon valvontaan, ei tenttiä
1.00 Kpl
Johdanto puhtaanapidon valvontaan (0.5 pv), 26.04.2021
110 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Hygienia on kriittinen osa tuoteturvallisuutta ja haluamme olla tukemassa elintarvikealalla toimiven yritysten puhtaanapidon valvontaohjelmien suunnittelussa. Laadukas hygienian- ja kemikaalien hallinta ja henkilökunnan toimet näiden edistämiseen osoittavat vastuullisuutta ja ovat yhteydessä tuotteiden säilyvyyteen ja tuoteturvallisuuteen elintarvikealalla.

Johdanto puhtaanapidon valvontaan -koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittää elintarvikealalla toimivan yrityksesi tuoteturvallisuutta panostamalla hygienian ja kemikaalien hallintaan. Koulutuksessa käydään läpi puhtaanapidon valvontaohjelman laatimiseen liittyviä seikkoja käytännönläheisesti.

Koulutus pitää sisällään kaksi tehokasta 75 min mittaista osioita, jotka ovat
- Hygienian- ja kemikaalien hallinnan perusteet
- Miten laatia puhtaanapidon valvontaohjelma?

Aikataulu: Koulutus alkaa klo 9:00 alkuesittelyin ja päättyy klo 12:00 (1. osio 9:15-10:30, 2. osio 10:45-12:00).Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!