ISO 45001 vaatimukset

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Terveellä ja turvallisella työympäristöllä on monia kasvoja. Onnistumisia, hyvinvointia, iloa, sitoutumista ja voittoja - sekä henkisiä että liiketaloudellisia. Systemaattinen lähestymistapa on suora polku turvalliseen ja terveelliseen työympäristöön. Kansainvälinen standardisoimisjärjestö ISO:n (the International Organization for Standardization) vuonna 2018 julkaisemassa ISO 45001 -standardissa käsitellään työterveys- ja työturvallisuusasioiden johtamista ja periaatteita.

Bureau Veritaksen ISO 45001 vaatimukset -koulutuksen käyminen on hyvä startti ISO 45001 -standardiin tutustumiseen sekä käytännönläheisten ideoiden hakemiseen työterveyden ja –turvallisuuden johtamisen kehittämiseen. Koulutus sopii työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän parissa työskenteleville tai sen rakentamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Koulutuspäivän ohjelma, klo 9:00-16:00:

• Koulutuksen ja osallistujien esittelyt

• Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän periaatteet

• ISO 45001 standardin rakenne ja vaatimukset

• Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätösPeruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!