JIRA Software ketterille tiimeille

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Ketteriä menetelmiä käytetään paljon ohjelmistokehityksessä ja IT-projektien läpiviemisessä. Ketterä kehittäminen eli Agile Development on vaihtoehto perinteiselle vesiputousmallin mukaiselle kehitystyölle. Tyypillisesti ketterä kehitys tapahtuu sprinteissä, joiden aikana projektin tarpeiden määrittely tarkentuu.

JIRA Software (ent. Agile)  tarjoaa selkeät työvälineet ketterien tiimien työskentelyyn, joilla voidaan keskittyä asiakkaan tarpeisiin ja arvontuottoon. Ketterillä menetelmillä parannetaan tuotteen ja prosessin laatua sekä päästään eroon turhasta arvoa tuottamattomista vaiheista (waste).

Kurssin tavoitteena on terävöittää tiimien käyttämiä ketteriä menetelmiä sekä parantaa tuotekehitystä Jira Softwaren avulla. Se on tarkoitettu uusille ja/tai olemassa oleville ketterille tiimeille, jotka haluavat ottaa JIRA Softwaren tehokkaaseen käyttöön.

Koulutuksen sisältö:

  • Yleiskuva siitä, mitä ketterä kehittäminen on (Lean ja Agile)

  • Ketterän kehittämisen käytännöt

  • Jira työvälineenä

  • Scrum- ja Kanban-näkymät Jirassa

  • Sprintit Jirassa

  • Raportointi (esim. sprinttien osalta)

Contribyte on Atlassianin sertifioima kouluttaja ja Atlassian Gold Level Partner.Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!