QGIS 3 tutuksi - siirtymäkurssi uuteen QGIS-versioon

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
QGIS 3 tutuksi - siirtymäkurssi uuteen QGIS-versioon, ei tenttiä
1 Kpl
QGIS 3 tutuksi (1 pv), 19.09.2018
550 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 550,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

KOULUTUKSEN KUVAUS

QGIS 3 tuo tullessaan paljon uusia työkaluja paikkatietojen käyttöön. Koulutuksessa käydään läpi aiemman version ja uuden version eroja. Koulutuksessa tutustutaan mm. QGIS 3-version visualisointityökaluihin, 3D-maailmaan sekä ominaisuustietotaulun helpompaan muokkaukseen. Tutuksi tulee myös Geopackage-formaatti, jota QGIS:n uusin versio on alkanut tukemaan natiivina tallennusformaattina.

Koulutuksen jälkeen opiskelijat tuntevat ja osaavat hyödyntää QGIS 3:n uusia ominaisuuksia sekä tunnistavat erot uuden ja vanhan ohjelmistoversion välillä. Koulutukseen sisältyy luento-osuudet, jossa esitellään uuden ja vanhan version eroavaisuuksia sekä QGIS 3:n uusia ominaisuuksia. Koulutusmateriaaliin kuuluvien harjoitusten avulla koulutettavat pääsevät kartuttamaan käytännön osaamistaan uuden ohjelmistoversion toiminnallisuuksista.

Koulutus toteutetaan tietokoneluokassa ja hintaan sisältyy tulostetut kurssimateriaalit sekä lounaat ja kahvit.

KENELLE KOULUTUS SOPII?

Koulutus sopii QGIS paikkatieto-ohjelmistoa jo aikaisemmin käyttäneille henkilöille. Koulutettavilla on suotavaa olla perustiedot paikkatiedosta.

MIKÄ ON QGIS?

Koulutus toteutetaan uusimmalla QGIS 3-versiolla. QGIS on avoimeen lähdekoodiin perustuva helppokäyttöinen ja monipuolinen paikkatietojen käsittelyyn ja analysointiin soveltuva työpöytäohjelmisto. QGIS:siä voi käyttää käyttöjärjestelmästä riippumatta ja se lukee laajasti eri aineistoformaatteja.

TUKIPALVELU KOULUTUKSEN JÄLKEEN

Koulutukseen jälkeen käytössäsi on oikeudet kahdeksi kuukaudeksi TUKIPALVELUUMME. Tukipalvelusta saat henkilökohtaista tukea ohjelmiston käyttöön ja voit tukeutua myös tukipalvelumme ratkaisutietokantaan, johon on kerätty ohjeita ohjelmistojen käytöstä.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
19.09.2018
09:00
16:00

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

 • QGIS 3:n uudet toiminnot
  • Aineistojen tekstitys
  • 3D-tuki
  • Geopackage-aineistoformaatti
 • Mitä on muuttunut?
  • Käyttöliittymä
  • Suorityskyky
  • Geoprosessien mallintaja
  • PyQGIS & Python 3
 • Mitä versiosta toiseen siirrossa on otettava huomioon?
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!