Sisäisen palveluportaalin suunnittelu

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Kurssin järjestävä yritys HappySignals on 100% keskittynyt sisäisien palveluiden työntekijäkokemuksen kehittämiseen. Palveluportaaleita suunnitellessamme olemme haastatelleet 500 työntekijää. Emme kuitenkaan enää tarjoa palveluportaalien suunnittelua, joten tämä kurssi on ainoa tapa kuulla, mitä olemme oppineet noissa haastatteluissa ja käyttäjätesteissä.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
04.05.2017
09:00
16:00

Tämä päivän kurssi on ensisijaisesti tarkoitettu henkilöille, jotka ovat aloittamassa uuden palveluportaalin suunnittelua tai vaihtoehtoisesti kehittämässä olemassa olevaa portaalia. Kurssilla saat konkreettisen kickstartin projektillesi ja työvälineitä onnistuneen palvelun suunnitteluun.

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!