Tiedote: Koronaviruksen vaikutukset Oppia verkkokaupan valmennus- ja tapahtumatoimintaan

Päivitetty tiedote 5.8.2020.

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,
Koronaviruksen rauhoittuessa myös toimintamme normalisoituu tilanteen mukaisesti. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja noudatamme tarkasti THL:n ja STM:n ohjeistuksia. Tällä hetkellä toimimme seuraavasti:

Valmennukset
Valmennuksia järjestetään kesäkuun alusta alkaen sekä lähi- että etäopetuksena. Koulutuskalenterissa on päivämäärän alla näkyvissä kyseisen toteutuksen opetusmuoto. Toteutuksen sivulla on näkyvissä tarkemmin etäopetuksen teknologia tai lähiopetuksen paikka. Etäopetukseen osallistutaan omalta tietokoneelta.

Tapahtumat
Tapahtumia järjestetään elokuusta alkaen sekä perinteisesti live -tapahtumina että virtuaalitapahtumina. Tapahtumasivulla on aina kerrottu kyseisen tapahtuman toteutusmuoto. Live -tapahtumissa huomioimme aina sen hetkiset suositukset ja tapahtumissa kiinnitetään erityisesti huomiota tilojen osalta sujuvaan liikkumiseen ja tarjoiluissa hygieenisyyteen. Tapahtumatuotannossa yhteistyökumppaneinamme toimivat alan ammattilaiset, kuten Messukeskus ja hotellit, näin voimme varmistaa turvalliset tilaisuudet.

Katso täältä esimerkiksi Messukeskuksen turvallisuusohjeistus:
https://messukeskus.com/press-release/messukeskuksen-turvallisuusohjeistus/

Lisätietoja Oppia.fi:n asiakaspalvelu info@oppia.fi

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss