Asiantuntijat

Hanki asiantuntijoita avuksesi osaavasta joukostamme. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi aikatauluista ja muista tarvittavista yksityiskohdista.

Asiantuntijat palveluksessasi

Tero Ålander

Vanhempi asiantuntija
Terolla on käytännön kokemusta muutoksesta ja muutoksen hallinnasta jo kolmelta vuosikymmeneltä erilaisissa kotimaisissa sekä kansainvälisissä eri toimialojen organisaatioissa.
Laatu Leadership Asiakaspalvelu Service Desk Liiketoiminnan kehittäminen Henkilöstön kehittäminen Henkilöstön hyvinvointi Esimiestyö Työsuojelu

Tuija Aro

Valmennusjohtaja
Olen loputtoman kiinnostunut meistä ihmisistä, siitä mitkä tarpeet ohjaavat kykyämme johtaa itseämme ja miten esimiehenä ja johtajana ymmärrämme uuden aikakauden vaatimusten vaikutuksen ihmisiin.
Leadership Henkilöstön kehittäminen Henkilöstön hyvinvointi Johtaminen Ajanhallinta Koulutus- ja perehdytystaidot Esimiestyö

Tarja Eloranta

Valmentaja, fasilitoija, coach, puhuja, konsultti Tuen organisaatioita uudistumaan henkilöstön avulla. Erityisenä osaamisalueena muutoksen ja digitaalisten palveluiden implementoinnin johtaminen.
Data & Tekoäly Esimiestyö Henkilöstön hyvinvointi Henkilöstön kehittäminen

Virpi Hämäläinen

Senior Advisor, TkT (työpsykologia ja johtaminen)
Virpi on työskennellyt johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen parissa viimeiset 16 vuotta valmentajan, tutkijan, konsultin ja kehittämisjohtajan saappaissa.
Liiketoiminnan kehittäminen Johtaminen Esimiestyö

Petri Häyrinen

Consultant
"Asiakkaani ovat kasvua ja parempaa tulosta hakevia yrityksiä. Autan asiakasyrityksiäni saavuttamaan tavoitteensa kehittämällä myynnin johtamista ja toimintatapaa, sekä tuomalla näkemyksiä ja menetelmiä.  Taustani on B2B-myynnin johtamisessa kansainvälisissä ICT-yrityksiss...
Myynti Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö Myyntitaidot

Vesa Hilevaara

Seniorikonsultti Head of Digital Solutions
"Kuinka parantaa kilpailukykyä ja mahdollistaa kannattava kasvu? Kuinka saada tehot irti myyntiorganisaatiosta? Näissä asioissa autan asiakkaitani työssäni myynnin ja myynnin johtamisen konsulttina ja valmentajana, kun rakennamme ja tehostamme kaupallisten toimintojen edellytyksiä. Erityisosaamistani on myy...
Projekti- ja portfoliojohtaminen Leadership Myynti Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö

Ari Himma

Senior Advisor, Manager
Ari on Johdon ja organisaation iskukyvyn rakentaja, jolla on pitkä kokemus johtoryhmätyöstä sekä vaativista kansainvälisistä henkilöstöjohdon tehtävistä.
Leadership Liiketoiminnan kehittäminen Henkilöstön kehittäminen Johtaminen Henkilöstöhallinto Esimiestyö

Tapio Hirvonen

Partner
Keskustelukumppanisi talous-, toimitus-, linja- ja markkinointijohtajan kokemuksella. Sparrarisi toiminnan uudiskehittämisessä, porukan innostamisessa sekä työ- ja muun elämän tasapainottamisessa.
Laatu Leadership LEAN Liiketoiminnan kehittäminen Henkilöstön kehittäminen Urasuunnittelu Johtaminen

Veli Inget

Myyntitaidot I Johtaminen | Esimiestyö | Motivointi I Muutosprosessit I Leadership Management International Sales, Leadership and Coaching training I Tuottavuutta I Tehokkuutta I Tulosta I
Myynti Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö Myyntitaidot KAM-työskentely Myynti jälleenmyyjille Ajanhallinta Leadership Liiketoiminnan kehittäminen Johtaminen

Mikki Ivovaara

konsulttijohtaja
Mikki Ivovaara on myynti- ja asiakastyön ja johtamisen uudistaja Mercurissa. Hänellä on taustallaan yli 20 vuoden oma käytännön kokemus myynnin ja myyntitiimien ja markkinoinnin johtamisesta useilla eri toimialoilla, erityisesti pankki- ja finanssialalta. Mikki innostaa sinut näkemään asiat toisen os...
Leadership Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö

Minna Kajanne

Senior Coach
Minna toimii Senior Coachina ja hänen tehtäväkenttään kuuluvat esim. esimiesvalmennukset, yksilö- ja ryhmäcoachingit, työyhteisösovittelut sekä uravalmentajana outplacement -valmennukset.
Leadership Johtaminen Esimiestyö

Kirsi Elina Kallio

Strategisen osaamisen kehittäjä (FL)
Kirsi Elina Kallio on valovoimainen työtoiminnan kehittämisen, oppimisen ja vuorovaikutusosaamisen sanansaattaja. Hän on työskennellyt eri yliopistoissa ja työelämän muutoskonsulttina.
Esiintymistaidot Esimiestyö Hankinta Henkilöstön hyvinvointi Henkilöstön kehittäminen Johtaminen Koulutus- ja perehdytystaidot Liiketoiminnan kehittäminen

Raimo Karhuvirta

Consultant
Asiakasyritykseni edustavat useita eri toimialoja: maahantuonti, tukkukauppa, vähittäiskauppa, verkkokauppa, rahoitus, energia, ICT-toimiala yleisesti, Telecom erityisesti - yksi valmistaa paalaimia toinen terästä, yhden menestyksen ratkaisee asiakasratkaisujen luovuus ja lisäarvo, toisen t...
Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö Myyntitaidot

Jussi Kettunen

Senior Consultant, Sales & Account Management
Myynnin kehittäjä | Myynti ja myynnin johtaminen | Esimiestyö | Social Selling - Sosiaalinen myynti B2B-myyjän työssä | Jussi Kettunen on myös sertifioitu LinkedIn SalesNavigator valmentaja.
Leadership Sosiaalinen media ja Internet Myynti Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö Myyntitaidot

Peter Kietz

Management Partner, Managing Director
Peter Kietz on luotsannut kumppanina useita suomalaisia ja kansainvälisiä myyntiorganisaatiota myynnin kasvu-uralle. Kokeneena asiantuntijana ja liiketoiminnan kehittäjänä Kietz rakentaa yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaat mahdolliset edellytykset tulevaisuuden menestykselle. Yli 20 vuoden valmennus-, konsul...
Johtaminen Myynnin johtaminen

Jaana Kilpimaa

KTM, ratkaisukeskeinen coach
Jaana on johtamisen muotoilija, jonka erityisiä osaamisalueita ovat organisaation ja johtamisen uudistaminen, muutosjohtaminen ja oman johtajuuden kehittäminen.
Leadership Liiketoiminnan kehittäminen Henkilöstön kehittäminen Johtaminen Esimiestyö

Jari Kostamo

Senior Advisor
Jari on johtamisen ja esimiestyön valmentaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus asiantuntijoiden esimiehenä, tulosvastuullisena ja johtoryhmän jäsenenä, toimitusjohtajana sekä hallitusrooleista.
Leadership Henkilöstön kehittäminen Johtaminen Esimiestyö

Jukka Kotkanen

Executive coach
Tarjoan sinulle uusia näkökulmia sekä ajattelemisen aiheita ja yllykkeitä toimia toisin. Ymmärrän eri toimialoja, koska omaan monipuolisen taustan teollisuudesta tietointensiivisiin organisaatioihin.
Leadership Henkilöstön kehittäminen Johtaminen Esimiestyö

Arto Kuuluvainen

Senior Consultant, Sales & Account Management
Senior Consultant, Sales & Account Management
Leadership Asiakaspalvelu Henkilöstön kehittäminen Johtaminen Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö

Jussi Leinonen

Toimitusjohtaja
Jussi Leinonen (KTM) on yrittäjä, toimitusjohtaja ja kouluttaja. Tapahtumayrityksessä ja työelämän tutkimusyrityksessä vaikuttava Jussi on innostava puhuja ja helposti lähestyttävä kouluttaja.
Leadership Henkilöstön kehittäminen Johtaminen

Iina Lempinen

Valmentaja tietokirjailija työyhteisökouluttaja
Vaikuttavaa valmennusta jo yli 10 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Valmennusaiheina mm. ajanhallinta, tiimi-, työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot sekä asenne, motivaatio ja työssäjaksaminen.
Leadership Asiakaspalvelu Henkilöstön kehittäminen Henkilöstön hyvinvointi Urasuunnittelu Koulutus- ja perehdytystaidot Ajanhallinta

Marko Majamäki

Deputy Managing Director, Partner
Marko Majamäki on johtamisen ja myynnin uudistaja Mercurissa. Majamäki auttaa ja haastaa organisaatioita näkemään ja toimimaan toisin – ja aina tuloshakuisesti. Kun taustalla on tuhansia kohtaamisia erilaisissa neuvottelutilanteissa ja valmentajana ryhmien edessä, on myös oma kyky nähdä ja el&a...
Leadership Johtaminen Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö

Nora Ojala

Manager, Developing People and Business
Nora on toiminut johtamisen ja esimiestyön valmentajana viimeisen 15 vuoden ajan toimien samanaikaisesti esimies- ja liiketoimintavastuutehtävissä.
Leadership Liiketoiminnan kehittäminen Johtaminen Esimiestyö

Pekka Paloheimo

Senior Consultant, Sales & Account Management
Myynti ja myynnin johtaminen | Social Selling | Esimiestyön kehittäminen | Motivointi ja tiimityöskentely. Pekka Paloheimo on myös sertifioitu LinkedIn Sales Navigator valmentaja.
Leadership Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö Myyntitaidot

Lari Peltoniemi

Executive Consultant
Lari Peltoniemi on palvelunhallinnan monitoimimies, joka on konsultoinut useita kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä palvelunhallinnan alueella.
ITIL Muut ITSM kurssit Projekti- ja portfoliojohtaminen Governance Arkkitehtuuri Privacy VeriSM

Kari Pihl

Senior Consultant, Sales & Account Management
Kari Pihlillä on yli 20 vuoden kokemus myynnin ja myynnin johtamisen kehittämisestä niin Management kuin Leadership -ulottuvuuksilla useilla toimialoilla.
Leadership Asiakaspalvelu Johtaminen Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö

Antti Piirainen

Kouluttaja
Opetan ja autan käyttämään tehdasfysikkaa,  tilastollisia menetelmiä sekä laatutekniikan johtamisperiaatteita ja työkaluja.
Laatu LEAN SCM Liiketoiminnan kehittäminen Logistiikka

Wille Raitolampi

Tutkimusjohtaja
Wille on sarjayrittäjänä toiminut mediatuotteiden kehityksessä, ravintola-alalla ja tutkimusjohtajana useissa yrityksissä. Luova ja innostava Wille omaa näkemystä ja kokemusta johtajuudesta.
Leadership Liiketoiminnan kehittäminen Johtaminen

Marko Saarela

Senior Consultant, Sales & Account Management
"Useimmiten asiakasyhteistyö lähtee liikkeelle siitä, että asiakkaalla on haasteita, joita he eivät itse onnistu ratkaisemaan. Esimerkiksi organisaation toiminnassa, johtamisessa, myynti- ja asiakastyössä... Silloin selvitämme ensin halutut, konkreettiset tavoitteet, asiakkaan kokemat esteet nä...
Leadership Asiakaspalvelu Myynti Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö Myyntitaidot

John Saario

Consultant & Coach - Sales, Marketing and Business Transformation Professional
"Nautin itse suuresti jokaikisestä asiakaskohtaamisesta! Asiakkaani haluavat minun auttavan heitä menestymään myynnissä innostamalla ja mobilisoimalla yrityksen koko asiantuntemus aktiiviseen asiakastyöhön. Parhaiten onnistumme arvioimalla yhdessä, mihin myynnin ja johtamisen osa-alueisiin tulee erit...
Leadership Johtaminen Myynti Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö Myyntitaidot

Juha Sallinen

Tiedonhallinta- ja teknologia-arkkitehti
Toimin GDPR Tech yhtiössä konsulttina ja kouluttajana. Olen taustaltani nykyaikainen moniosaaja, jota EU GDPR:ssä oleviin käytännön vaatimuksiin tarvitaan.
Governance Privacy Tietoturva EU GDPR Yleinen Tietosuoja-asetus

Harri Sell

Partner, Management Consultant
Harri Sell on yksi kokeneimmista ja pidetyimmistä valmentajistamme, mistä kertovat myös luvut 1800 valmennuspäivää keskiarvosanalla 4,6 (asteikko 1–5). Harri Sell hallitsee erityisen vahvasti Mercurin konseptit, parhaat käytännöt ja erilaisten arviointien ja analyysien käytön ...
Leadership Johtaminen Myynti Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö Myyntitaidot Myynti jälleenmyyjille

Virpi Teronen

Consultant
"Haetko ratkaisuja yksilöiden tai tiimien myynti- ja työyhteisötaitojen sekä toimintatapojen kehittämiseksi Suomessa tai kansainvälisesti? Autan asiakkaitani sparraamalla ja haastamalla heitä näkemään asiat eri näkökulmista. Siten löydämme oleelliset kipukohdat yhdess&au...
Asiakaspalvelu Myynti Myyntitaidot

Uffe Tollet

Partner, Management Consultant
"Asiakkaani haluavat minun auttavan heitä kehittämään yritystensä kaupallista toimintaa ja kulttuuria, erityisesti onnistuakseen kansainvälisillä markkinoilla. Teen tämän vaikuttamalla heidän toimintatapoihinsa ja tukemalla sekä vaatimalla heitä tekemään yhdessä sov...
Myynti Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö KAM-työskentely

Timo Valli

CEO
Timo Valli (FM, eMBA) on yrittäjä ja kokenut liiketoiminnan strategioiden toimeenpanija. Hän on työskennellyt johtajana ja asiantuntijuuden kehittäjänä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.
Hankinta Henkilöstöhallinto Henkilöstön kehittäminen Johtaminen Leadership Vastuullisuus Liiketoiminnan kehittäminen Liiketoiminta Projekti- ja portfoliojohtaminen Tiedonhallinta Tietokannat Tietoliikenne Tietoturva

Satu Welling

CEO
Olen kokenut valmentaja ja työskentelen yhtä sujuvasti niin kansainvälisen liiketoimintajohdon coachina, kuin valmentaen erilaisia taitoja aivan tavallisille tiimeille.
Leadership Asiakaspalvelu Henkilöstön kehittäminen Henkilöstön hyvinvointi Johtaminen Myynti Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö Myyntitaidot Ajanhallinta Koulutus- ja perehdytystaidot Esimiestyö

Kari Wikholm

ceo
Kari Wikholm = Head Coach / liikkeenjohdon konsultti/ #wpsm Erikoistunut auttamaan kaupan alan yrityksiä johtamaan kivijalka- ja verkkokaupan synergiaa. verkkokauppa, johtaminen, strategia
Asiakaspalvelu Data & Tekoäly Esimiestyö Henkilöstöhallinto Henkilöstön kehittäminen Leadership Digitaalinen markkinointi Markkinointi Myynti Myyntitaidot Verkkokauppa

Wiki Wikström

CEO
"If you did good yesterday, do better today and be excellent tomorrow." - Wiki Wikström -
Leadership Henkilöstön kehittäminen Henkilöstön hyvinvointi Johtaminen Ajanhallinta

Petri Ylenius

Senior Consultant, Sales & Account Management
"Olen integroija, joka kykenee muodostamaan toimivia kokonaisuuksia ja organisoimaan uusia toimintamalleja. Lähestymistapani on analyyttinen ja pyrin löytämään asioiden ytimen – vien asioita käytäntöön ja eteenpäin, vaikutan asetettujen tavoitteiden mukaan." Petri Yle...
Leadership Johtaminen Myynti Myynnin johtaminen Myynnin esimiestyö Myynti jälleenmyyjille KAM-työskentely