-

Vahva yrityskulttuuri luodaan yhdessä

Asiakaskokemuksen rinnalla myös yrityksen sisäinen kulttuuri ja työntekijäkokemus ovat nousseet kilpailutekijöiksi. Miten jokainen meistä voi olla mukana kehittämässä yrityskulttuuria, luomassa yhteisiä käytäntöjä ja parempaa vuorovaikutusta, joiden avulla yritys menestyy?

Muutostilanteet kuten johdon vaihtuminen tai henkilöstön kasvu ovat usein paikkoja, joissa huomataan tarvetta yrityksen toimintakulttuurin kehittämiselle. Myös etätyön lisääntyminen on luonut aivan uudenlaisia haasteita johtamiseen ja yrityskulttuurin kehittämiseen.

Nousevien megatrendien kuten vastuullisuuden, autenttisuuden ja yhteisöllisyyden myötä työntekijäkokemus ja yrityksen sisäinen kulttuuri ovat nousseet valokeilaan. Asiakaskokemuksen lisäksi yrityksen sisäinen vuorovaikutus on kasvavassa määrin osa strategista kyvykkyyttä.

Mitä onnistuneen yrityskulttuurin luominen vaatii?

Mitä yrityskulttuurille tapahtuu, kun työstä tulee yhä vähemmän paikkasidonnaista ja firman juhliinkin osallistutaan etänä myös jatkossa? Digitaalista kulttuuria johtavan pitäisi huomioida sekä ihmiset, prosessit että työkalut. Laadukkaan etäyhteistyön luominen vaatii tekniikan lisäksi uudenlaisia rakenteita, työn rytmitystä ja aikaa, mutta ennen kaikkea inhimillisiä kohtaamisia ja vuorovaikutuksen mahdollistamista.

Eri työyhteisöt ovat kasvavasti kiinnostuneita oman toimintakulttuurinsa kehittämisestä. Kovenevassa kilpailussa vahva yrityskulttuuri ja hyvä työntekijäkokemus on myös rekrytointivaltti.

Tässä Expert-seminaarissa pohdimme, millaista on tuottava ja inhimillinen toimintakulttuuri nykyajan työpaikalla. Online-seminaarin sisältö sopii kaikille organisaation tasoille pienistä tiimeistä isoihin osastoihin asti!

Tutustu ohjelmaan alta ja varaa paikkasi!

Yhden lipun hinta 390 euroa (+ alv)

Tapahtumaan on saatavilla myös UNLIMITED Yrityspaketti 1590 euroa (+ alv).

Lippupaketti sisältää rajoittamattoman määrän Online -lippuja kyseiseen tapahtumaan. Yrityksen henkilöstö tunnistetaan verkkokaupassa sähköpostista kirjautumisen yhteydessä.

Expert-seminaareissamme syvennät osaamistasi liiketoiminnan kehittämisen ajankohtaisista aiheista. Tehokas paketti yhdistää valmennuksen ja tapahtuman, ja päivän aikana asiantuntijoiden koulutukselliset puheenvuorot tarjoavat käytännön työkaluja ja näkökulmia valittuun aiheeseen. Voit heti alkaa soveltaa oppimaasi yrityksen arjessa! Expert-seminaarit toteutetaan virtuaalisena livestriiminä ja puheenvuorojen tallenteet ovat jälkikäteen osallistujien käytössä.

Osta liput tästä

Puhujat

Susanna Grundström

Senior Advisor & Capability Lead

Susanna Grundström

Sofigate

Roope Ruotsalainen

CEO I Creating Human Driven Organisations & Brands

Roope Ruotsalainen

Frankly Partners

Heini Tuomola

People & Culture Advisor

Heini Tuomola

Visma

Ohjelma 14.12.2021

08:30 - 09:00

Tervetuloa tapahtumaan! Kirjautuminen Event Appiin

09:00 - 09:10

Tapahtuman avaus ja johdanto päivään

09:10 - 10:00

Miten organisaation kulttuuria johdetaan digitaalisesti? - kolme kulmaa työntekijäkokemuksen vahvistamiseen etätyöaikana

Senior Advisor & Capability Lead
Susanna Grundström
Sofigate
10:00 - 10:15

Tauko

10:15 - 11:05

Yrityskulttuurin kehittäminen - miten se tehdään? Case Visma

People & Culture Advisor
Heini Tuomola
Visma
11:05 - 11:50

Lounastauko

11:50 - 12:40

Puheenvuoro julkaistaan pian

12:40 - 12:55

Tauko

12:55 - 13:45

Puheenvuoro julkaistaan pian

13:45 - 14:00

Tauko

14:00 - 14:50

Vuosisadan paradigma – työntekijäkokemus bisneksen ytimessä

CEO I Creating Human Driven Organisations & Brands
Roope Ruotsalainen
Frankly Partners
14:50 - 15:00

Tapahtumapäivän aiheiden yhteenveto

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Hinnat

VERKOSSA - Vahva yrityskulttuuri luodaan yhdessä

390.00 €
+alv. 24%

Osta heti

VERKOSSA - UNLIMITED Yrityspaketti - Vahva yrityskulttuuri luodaan yhdessä

1590.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Elina Halonen p. +358 40 735 9265.