-

Tervetuloa asiakaspalvelukonferenssiin Yhteys 2019!

Yli 20 kertaa järjestetty Yhteys-konferenssi on yksi merkittävimmistä asiakaspalvelutapahtumista Suomessa ja se kokoaa vuosittain yhteen yli 150 alan ammattilaista. Yhteys järjestetään 26.-27.8.2019 Helsingin Messukeskuksen Siivessä. Tapahtuman ohjelma julkaistaan kevään aikana.

Kaksi päivää, yli 20 puheenvuoroa Tänäkin vuonna ohjelmassa on luvassa monipuolisia case-tarinoita sekä syventäviä ammatillisia puheenvuoroja ja loistavat keynote-puhujat! 

Voittajajulkistus Yhteys-konferenssissa julkistetaan perinteisesti Vuoden Contact Center ja Vuoden Service Desk -kilpailuiden voittajat. Osana konferenssiohjelmaa kuulemme voittajayksiköiden tarinat.

Edulliset Early Bird -liput ovat nyt myynnissä! Wave asiakaspalveluverkston jäsenenä saat liput vieläkin edullisemmin. Voit tarkistaa Waven sivuilta, onko yrityksesi jo jäsen.

Ryhmäilmoittautuminen: Yli viiden hengen seurueen kannattaa ilmoittautua mukaan ryhmäpaketilla! Lisätiedot ryhmäpaketeista: liisa.eerola@wakaru.fi 

Osta liput tästä

Tapahtuma asiakaspalvelun ammattilaisille sekä contact center- ja service desk -toimintojen kehittäjille!

  • Oli aivan mahtava avaus päivään. Mielenkiintoinen yritys, aihe ja esiintyjä. Tätä odotin enkä pettynyt, vaan sain enemmän kuin toivoin!
  • Oikein hyvä ja inspiroiva puhe! Sai miettimään, miten voisi vielä sparrata oman tiimin ryhmähenkeä entisestään.
  • Uskomattoman mielenkiintoinen puheenvuoro. Vastuullinen toimija ja monessa suhteessa edelläkävijä. Respect!

Ilmianna huippukollega!

Ilmoita hänet mukaan Yhteyden henkilökisaan ja perustele, miksi hänet tulisi valita Vuoden palveluesimieheksi tai Vuoden palveluasiantuntijaksi. Parhaat palkitaan Yhteydessä. Osallistuminen kisaan on maksutonta. Lähetä perustelusi 1.8.2019 mennessä: wave@wakaru.fi

KATSO henkilövoittajien 2018 videohaastattelut!

Puhujat

Pekka Mattila

Professor of Practice

Pekka Mattila

Aalto University School of Business

Mia Miettinen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

Mia Miettinen

Riihimäen kaupunki

Lari Peltoniemi

Senior Consultant

Lari Peltoniemi

Wakaru Oy

Maaret Räikkönen

AI Supervisor

Maaret Räikkönen

Boost.ai

Peter Schneider

Chief Product Officer

Peter Schneider

Efecte Plc

Hinnat

Kaikki myynnissä olevat lippumme ovat kahden päivän lippuja. Early Bird -tarjoukset ovat voimassa 21.6.2019 asti, jonka jälkeen yhden lipun hinta on 1490 eur + ALV (jäsenille 1390 eur + ALV)
Jäsenhinta koskee Wave asiakaspalveluverkoston jäsenyrityksiä. Lue lisää jäsenyydestä ja tarkista yrityksesi jäsenyys täältä..

EARLY BIRD Yhteys 2019

1290.00 €
+alv. 24%

Osta heti

EARLY BIRD Yhteys 2019, jäsen

1190.00 €
+alv. 24%

Osta heti

EARLY BIRD (5 osallistujaa) Yhteys 2019

4790.00 €
+alv. 24%

Osta heti

EARLY BIRD (5 osallistujaa) Yhteys 2019, jäsen

4490.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä ja tämän jälkeen rekisteröityminen tapahtumaan on sitova, eikä sitä näin ollen voi peruuttaa. Peruutusehdot koskevat myös sairaustapauksia. Mikäli olet estynyt pääsemään paikalle, voit siirtää osallistumisen kuluitta toiselle henkilölle. Korvaava henkilö sitoutuu noudattamaan peruutus- ja muutosehtojamme. Tilaukseen liittyvissä muutoksissa tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Liisa Eerola +358503360761. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin. Osallistuminen sisältää ohjelman lisäksi tapahtumamateriaalit, ohjelman mukaiset tarjoilut sekä ensimmäisen tapahtumapäivän iltatilaisuuden.

Kumppaniksi?

Lähde mukaan kumppaniksi Yhteyteen!

Yhteys-konferenssi on yksi merkittävimmistä asiakaspalvelutapahtumista Suomessa ja se kokoaa vuosittain yhteen yli 150 alan ammattilaista. Konferenssin kumppaneille se tarjoaa aitiopaikan kohdata Contact Center- ja Service Desk -vaikuttajia.

Kumppanuudet jakautuvat 3 kategoriaan: Kulta, Hopea ja Pronssi. Ne sisältävät kalustetun näyttelytilan, markkinointinäkyvyyttä, lippuja osastohenkilökunnalle ja kutsuvieraslippuja.

Lisätietoa kumppanuuksista, sisällöistä ja niiden hinnoista saat ottamalla yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella tai kysymällä tapahtuman projektipäällikkö Petri Kultarannalta petri.kultaranta@wakaru.fi.

Ota yhteyttä!

VIRHE: Kaikki kentät on täytettävä!

Kumppanit

Kulta

Freshworks

Pronssi

QualityDesk Oy

Kurkkaa viime vuoden tunnelmiin!

Keynote 2018: Tommi Tervanen, toimitusjohtaja,
Kotipizza Group

Keynote 2018: Camilla Tuovinen, tunnekouluttaja,
Emotion Tracker

Keynote 2018: Jukka Jalonen, päävalmentaja,
Suomen jääkiekkoliitto

Messukeskus, Siipi

Rautatieläisenkatu 3
00520 Helsinki

Aloita navigointi

Lisätiedot tapahtumasta: info@oppia.fi