Wave-jäsenvierailu - Alkon asiakaspalvelu

Lähde kanssamme tutustumismatkalle Alkoon!

Ensimmäinen tutustumisvierailumme Alkolle täyttyi parissa tunnissa. Nyt vieraanvaraiset isännät ja emännät toivottavat Waven jäsenet toiselle vierailulle tutustumaan Alkon toimintaan myymälän näkökulmasta.

Lähdemme Wave asiakaspalveluverkoston kanssa tutustumaan Alkon maailmanluokan palveluun ja asiakaskokemuksen rakentamiseen myymälöissä. Vierailun aikana saamme paremman käsityksen siitä, mitä asioita toiminnan suunnittelussa ja arjessa otetaan huomioon. Kuulemme myös asiakas- ja henkilöstönäkökulmasta: miten asiakas pidetään palvelutilanteen keskiössä myymälöissä ja miten henkilöstöä valmennetaan.

Kannattaa siis varata paikka pian - paikkoja on rajoitetusti!

Ohjelma
Vierailu alkaa aamukahveilla klo 9.00 ja päättyy noin klo 12.00. Alla on alustava ohjelma - muutokset mahdollisia.

09.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
09.30 Aamun avaus ja tervetuloa
/ Laura Hassel, Wave & Mira Karhu ja Pekka Matikainen, Alko
09.45 Alko – Maailmanluokan palvelua
10.00 Asiakaskohtaamiset – sinä olet tärkeä
10.15 Tauko
10.30 Asiakaspalvelun valmentaminen myymälöissä
11.15 Henkilöstön valmentaminen
11.45 Kysymyksiä ja yhteistä keskustelua
12.00 Tilaisuus päättyy


Puhujat

Pekka Matikainen, Alko
Pekka Matikainen luotsaa Alkon Arkadian lippulaivamyymälää Helsingin keskustassa ja vastaa sen asiakaspalvelusta, henkilöstön valmentamisesta sekä lippulaivamyymälän ainutlaatuisen valikoiman kehittämisestä.

Mira Karhu, Alko
Mira Karhu vastaa asiakaskokemuksesta, palvelusta ja liiketoiminnan kehittämisestä kahdessa Helsingin keskustan myymälässä. Mira on intohimoinen kohtaamisten kehittäjiä, sekä asiakkaiden että oman henkilöstön kanssa.

Tiedustelut
Laura Hassel, Wave
laura.hassel(at)wakaru.fi


Ilmoittautuminen
Tilaisuuteen on rajoitetusti paikkoja. Vierailu on Wave-jäsenille maksuton - huom. hinta päivittyy ostoskorissa, kun olet kirjautunut sisälle työsähköpostillasi. Yrityskohtaiset Wave-jäsenyydet voit tarkistaa Waven sivuilta. Muille hinta 70 euroa + alv. Osallistujavahvistukset lähetetään noin viikkoa ennen tilaisuutta.

 

Wave-jäsenvierailu - Alkon asiakaspalvelu
12.6.2019


Mer information
laura.hassel@wakaru.fi
0505339982

Leverantörer

Priser

Wave-jäsenvierailu - Alkon asiakaspalvelu
Registrationen till detta event är stängd
Avbokningsvillkor:

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta 2 (kaksi) viikkoa ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen ei osallistumista voi peruuttaa, mutta jos et itse pääse tapahtumaan, voit lähettää sijastasi toisen henkilön. Peruutuksista tulee olla yhteydessä Laura Hasseliin (laura.hassel@wakaru.fi).

Plats

Keskusta, Helsinki


Helsinki