Wave-jäsenvierailu - Alkon asiakaspalvelu

Vierailu on yllättänyt suosiollaan! Tilaisuus on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonoon mahdollisesti vapautuvista paikoista laittamalla viestiä: laura.hassel@wakaru.fi Suuren kysynnän vuoksi järjestämme toisen vierailun Alkoon asiakaspalveluun 12.6.2019. Toisella vierailulla tarkastellaan asiakaspalvelua myymälänäkökulmasta. Tilaisuuteen tästä!

Lähde kanssamme tutustumismatkalle Alkoon!

Alko on toivottanut Wave asiakaspalveluverkoston kylään tutustumaan Alkon maailmanluokan palvelun ja asiakaskokemuksen rakentamiseen. Vierailun aikana kuulemme, mitä asioita suunnittelussa ja arjessa otetaan huomioon ja miten asiakas on tilanteen keskiössä myymälöissä sekä muissa kanavissa.

Vierailun aikana kuulet Alkosta yrityksenä, Alkon asiakaspalvelukeskuksen toiminnasta mm. kanavien ja tavoitteiden sekä osaamisen kehittämisen ja valmentavan esimiestyön osalta. Aamupäivän aikana tutustutaan myös proaktiiviseen asiakaspalveluun sekä asiakaskohtaamsen malliin. 

Kannattaa siis varata paikka pian - paikkoja on rajoitetusti!

Ohjelma
Vierailu alkaa aamukahveilla klo 9.00 ja päättyy noin klo 12.00. Alla on alustava ohjelma - muutokset mahdollisia.

09.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
09.30 Aamun avaus ja tervetuloa
/ Laura Hassel, Wave & Niina Tanner, Alko
09.45 Alko – Maailmanluokan palvelua
10.15 Tauko
10.25 Huippukohtaamisia kaikissa kanavissa
11.15 Innostumalla onnistumisia
11.45 Kysymyksiä ja yhteistä keskustelua
12.00 Tilaisuus päättyy


Puhujana

  

Niina Tanner,
Asiakaspalvelupäällikkö, Alko


Tiedustelut
Laura Hassel, Wave
laura.hassel@wakaru.fi


Ilmoittautuminen
Tilaisuuteen on rajoitetusti paikkoja. Vierailu on Wave-jäsenille maksuton - huom. hinta päivittyy ostoskorissa, kun olet kirjautunut sisälle työsähköpostillasi. Yrityskohtaiset Wave-jäsenyydet voit tarkistaa Waven sivuilta. Muille hinta 70 euroa + alv. Osallistujavahvistukset lähetetään noin viikkoa ennen tilaisuutta.

 

Wave-jäsenvierailu - Alkon asiakaspalvelu
6.6.2019


Lisätietoja
laura.hassel@wakaru.fi
0505339982

Järjestäjät

Hinnat

Wave-jäsenvierailu - Alkon asiakaspalvelu
Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan suljettu
Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta 2 (kaksi) viikkoa ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen ei osallistumista voi peruuttaa, mutta jos et itse pääse tapahtumaan, voit lähettää sijastasi toisen henkilön. Peruutuksista tulee olla yhteydessä Laura Hasseliin (laura.hassel@wakaru.fi).

Tapahtumapaikka

Helsinki, keskusta, Helsinki


00100 Helsinki