Vuoden Contact Center 2018 -voittajavierailu

Tervetuloa hallitsevan Vuoden Contact Centerin eli Alma Consumerin ja Webhelp Nordicin Voittajavierailulle!

Voittajavierailulla pääset tutustumaan hallitsevan voittajayksikön toimintaan. Alma Consumerin palvelu tuotetaan tiiviissä yhteistyössä Webhelp Nordicin kanssa. Samalla verkostoidut muiden alan toimijoiden kanssa!

Alma Consumer sai Vuoden Contact Center 2018 -tunnustuksen Yhteys-konferenssissa syyskuussa 2018. Järjestämme odotetun voittajavierailun 23.1. aamupäivällä.

Voittajavierailulla pääset kuuntelemaan, millainen yksikkö kilpailussa voittanut contact center on ja miten kumppanuus vaikuttaa jokapäiväiseen toimintaan! Aamupäivän aikana kuulet, minkälaisia kehitysaskeleita voittajayksikkö on ottanut ja minkälaiset haasteet ovat olleet matkan varrella sekä millaiset tulevaisuuden tuulet puhaltavat. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan vierailulle yksin tai yhdessä kollegan kanssa! 

Lisätiedot Vuoden Contact Center -kilpailusta
Lue Alma Consumerin voitosta.

Ohjelma
Voittajavierailu alkaa aamukahveilla klo 8.15 ja päättyy noin klo 11.30. Alla on alustava ohjelma - muutokset mahdollisia.

08.15 Ilmoittautuminen ja aamupala
09.00 Tervetuloa
/ Laura Hassel, Wave & Elina Soukola, Prakto
/ Pauliina Makkonen, Alma Media Kustannus Oy & Anu Korhonen, Webhelp Nordic Oy
09.15 ”Voiton avaimet”
/ Jari Toivonen, Alma Media Kustannus Oy & Joonas Ketolainen, Webhelp Nordic Oy
10.30 Yleisökysymykset ja tuotantokierros Webhelpin tiloissa
11.30 Ohjelma päättyy

Ilmoittautuminen
Tilaisuuteen on rajoitetusti paikkoja. Vierailu on Wave-jäsenille (ent. HDI-jäsenille) maksuton - huom. hinta päivittyy ostoskorissa, kun olet kirjautunut sisälle. Yrityskohtaiset Wave-jäsenyydet voit tarkistaa Waven sivuilta. Muille hinta 70 euroa + alv. Osallistujavahvistukset lähetetään noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Vuoden Contact Center 2018 -voittajavierailu
23.1.2019


Lisätietoja
laura.hassel@wakaru.fi
0505339982

Järjestäjät

Hinnat

Vuoden Contact Center 2018 -voittajavierailu
Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan suljettu
Peruutusehdot:

Osallistujavaihdokset ja peruutusehdot
Tarvittaessa tilalleen voi ilmoittaa toisen henkilön. Mahdolliset peruutukset viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen veloitamme järjestelykuluina 35 € + alv/osallistuja. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Peruutuksista tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Laura Hassel 050 533 9982.

Tapahtumapaikka

Pasila, Helsinki


Helsinki