-

Service North Nordics - SIAM

Palveluintegraation (SIAM, Service Integration & Management) tapahtuma Service North Nordics 2022 kokoaa yhteen palvelunhallinnan ja hankinnan asiantuntijat sekä palveluiden tuottamiseen osallistuvat ammattilaiset. Tule mukaan kansainväliseen Service North -tapahtumaan!

Palveluintegraatio on viime vuosina voimakkaasti yleistynyt toimintamalli, jossa organisaatiot ohjaavat keskitetysti toimittajiaan ja sisäistä toimintaa toimimaan yhtenäisten toimintatapojen ja prosessien mukaisesti. Tavoitteena on varmistaa, että palvelut ja niihin liittyvät prosessit toimivat saumattomasti ja tehokkaasti monitoimittajaympäristössä.

Palveluintegraatiossa korostuu yhteistyö, läpinäkyvyys palveluihin, toimintamallien tehostaminen sekä toiminnan jatkuva mittaaminen ja analysointi. Palveluintegraation hyötyinä ovat tyypillisesti parantunut käyttäjätyytyväisyys, parantunut tuottavuus sekä säästöt kokonaiskustannuksissa.

SIAM-osaamista alan huipulta

Service North -seminaareja on järjestetty vuodesta 2017 alkaen, ja nyt saamme tapahtuman myös Helsinkiin. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kansainvälisen SIAM yhteisön ja SIAM ydintiimiin kuuluvan Claire Agutterin kanssa. Agutter työskentelee johtajana ja kouluttajana IT-palvelunhallinnan konsultointiin erikoistuneella Scopismilla ja kuuluu SIAM Body of Knowledge kirjan alkuperäisiin kirjoittajiin. Hänet on vuonna 2020 valittu Computer Weeklyn listauksessa 50 vaikutusvaltaisimman teknologia-alan naisvaikuttajan joukkoon.

SIAM Body of Knowledge -kirja samoin kuin tuorein SIAM 2021 tutkimus ja muuta SIAM materiaalia on ladattavissa Scopismin sivuilta.

Tule mukaan keskustelemaan ja oppimaan

Service North Nordics -tapahtuma järjestetään 25.4.2022 Helsingin Pörssitalolla. Tapahtuma on suunnattu palvelunhallinnan ja palveluintegraation ammattilaisille, palvelujohtajille, hankinnan ammattilaisille ja kaikille palveluiden tuottamiseen osallistuville niin asiakasorganisaatioissa, toimittajaorganisaatioissa kuin palveluintegraattorina toimivissa tai sellaiseksi suuntaavissa organisaatioissa.

Tapahtumassa kuulemme avauspuheenvuoron jälkeen neljä eri case-esittelyä. Jokaisen esittelyn jälkeen käydään pienryhmissä yhteistä keskustelua ja kokemusten jakoa aiheen tiimoilta. Tervetuloa mukaan keskusteluun ja oppimaan uutta palveluintegroinnista!

Kaksi tapahtumaa yhdellä lipulla!

Yhteistyökumppanimme Scopism järjestää virtuaalisen Service North 2022 -tapahtuman 6.-7.4.2022. Helsingin 25.4.2022 Service North Nordics -tapahtuman liput sisältävät lipun myös tähän virtuaaliseen tapahtumaan. Kaksi tapahtumaa yhdellä lipulla on saatavilla 30.3.2022 asti. Tämän jälkeen tilaamme liput ja järjestäjä Scopism toimittaa osallistujille ohjeet verkkotapahtumaan liittymisestä. Lue lisää 6.-7.4.2022 Service North 2022 -verkkotapahtumasta täältä >>

 

Osta liput tästä

Puhujat

Claire Agutter

Director

Claire Agutter

Scopism

Pavel Haimi

Business Executive

Pavel Haimi

Sofigate Oy

Alex Hakala

Product Owner

Alex Hakala

OP

Veli Pirttiaho

Head of SIAM

Veli Pirttiaho

TietoEVRY

Janne Puhakka

Vice President ICT & Digitalization

Janne Puhakka

Glaston Corporation

Ohjelma 25.4.2022

08:00 - 09:00

Tervetuloa! Aamupala ja ilmoittautuminen

09:00 - 09:15

Tapahtuman avaus ja johdanto päivän aiheisiin

09:15 - 10:15

Enterprise SIAM – supporting a permanent state of evolution (EN)

Director
Claire Agutter
Scopism
10:15 - 10:30

Kahvitauko

10:30 - 11:30

Palvelunhallinta digitaalisen transformaation muuttuvassa maailmassa (FI)

Head of SIAM
Veli Pirttiaho
TietoEVRY
Vice President ICT & Digitalization
Janne Puhakka
Glaston Corporation
11:30 - 12:30

Lounas

12:30 - 13:30

Kuinka yhdistää ketterä kehittäminen ja SIAM (FI)

Business Executive
Pavel Haimi
Sofigate Oy
Product Owner
Alex Hakala
OP
13:30 - 13:45

Kahvitauko

13:45 - 14:45

CASE 3

14:45 - 15:00

Kahvitauko

15:00 - 16:00

CASE 4

16:00 - 16:15

Tapahtuman yhteenveto

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Hinnat

Service North Nordics - SIAM (1 LIPPU)

490.00 €
+alv. 24%

Osta heti

TUPLA - Service North Nordics - SIAM (2 LIPPUA)

590.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Jos tapahtuma perutaan koronaviruksen takia, osallistumismaksu hyvitetään. Jos tapahtumaa joudutaan siirtämään tai muuttamaan virtuaaliseksi koronaviruksen takia, samat liput käyvät sellaisenaan uutena tapahtuma-ajankohtana eikä muutos oikeuta rahanpalautukseen.

Kumppanit

Platina

TietoEVRY Oyj
Scopism
Sofigate Oy

Sijainti

Pörssitalo

Fabianinkatu 14
Helsinki

Aloita navigointi