-

Projektipäivät 2022

Projektipäivät tulee taas!

Tarjoushintaiset liput on saatavilla 15.6.2022 asti!

 

Tutustu aikaisempien Projektipäivien ohjelmiin:

Projektipäivät 2021 / Projektipäivät 2020 / Projektipäivät 2019 / Projektipäivät 2018

Projektipäivien 2022 ohjelmaa julkaistaan tällä sivulla piakkoin.

 

Kasvu on kaunista ja tavoittelemisen arvoista. Kasvu on myös monimutkaista, eikä se tapahdu sattumalta. Kasvu katsoo eteenpäin. Kasvuun sisältyy paljon odotuksia ja toiveita, uudistumisesta, kehittymisestä, oppimisesta, onnistumisesta, menestymisestä…

Aika ajoin meille tulee sekä yksilöinä että tiimeinä eteen merkittäviä muutoksia tai tilanteita, joita voidaan hyvällä syyllä kutsua erityisiksi kasvun paikoiksi. Aina ne eivät ole selkeitä tapahtumia tai ajan hetkiä, jotka erottavat menneet ja tulevat toisistaan. Monien kohdalla koko työura on ollut tasaisen varmaa ammatillista kasvua ja samalla kasvua ihmisenä.

Ammatillinen kasvu liittyy usein tiiviisti oman työympäristön tai jopa yhteiskunnan ja globaalin maailmantilanteen muutospaineisiin. Toisinaan kasvu lähtee omasta aloitteestamme, joskus pakko on paras motivaattori - myös kasvulle. Projektit ovat muutoksen ja kasvun työkalu ja projektiammattilaiset ovat jatkuvasti tekemisissä muutostilanteiden kanssa. Muutos on kasvun paikka ja projektiammattilaisen normaali.

Projektit luovat kasvun paikkoja niin projektin asiakkaalle, projektin toteuttajille kuin lopputuloksen ja sen tuottamien hyötyjen käyttäjillekin. Kasvun ja onnistumisen katalysaattorina on hyöty, johon projektissa pyritään. Hyötyjen tunnistaminen ja esilletuominen jää usein mekaanisen projektijohtamisen varjoon, vaikka juuri onnistunut hyötyjen johtaminen todentaa kaikille sidosryhmille muutoksen todellisen arvon.

 

Projektipäivät on Kasvun Paikka!

Projektipäivät tarjoaa rikkaan ja ravinteikkaan maaperän projektiammattilaisten kasvulle. Projektipäivillä nostamme esiin oppeja, onnistumisia ja kiinnostavia kasvutarinoita, joista jokainen voi hyötyä poimimalla parhaat ideat omaan organisaatioonsa tai henkilökohtaiseen kehittymissuunnitelmaansa.

Tule mukaan tekemään kasvupyrähdys Projektiammattilaisten avustuksella. Lisätietoja tapahtumasta tulee näille sivuille pian. Voit kuitenkin jo nyt varmistaa paikkasi vuoden tärkeimpään ammattitapahtumaan edulliseen Early Bird -hintaan. Ryhmälipuista saat tarjouksen pyytämällä hanne.leinonen@wakaru.fi.

 

Projektiammattilaiset ry toimii tapahtuman isäntänä. Projektiammattilaiset on valtakunnallinen ja toimialasta riippumaton projektiammattilaisten verkosto ja -osaamisen kehittäjä sekä alan aktiivinen kansainvälinen toimija. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkostosta löytyy projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta voit sertifioida oman maailmanluokan projektiosaamisesi. Lue lisää pry.fi

Puhujat

Jukka Jalonen

Valmentaja

Jukka Jalonen

---

Hinnat

EARLY BIRD - TAPAHTUMAPAIKALLA - Projektipäivät 2022

870.00 €
+alv. 24%

Osta heti

EARLY BIRD - TAPAHTUMAPAIKALLA - Projektipäivät 2022 (JULKINEN SEKTORI)

700.00 €
+alv. 24%

Osta heti

TAPAHTUMAPAIKALLA - Projektipäivät 2022

960.00 €
+alv. 24%

Osta heti

TAPAHTUMAPAIKALLA - Projektipäivät 2022 (JULKINEN SEKTORI)

780.00 €
+alv. 24%

Osta heti

TAPAHTUMAPAIKALLA- Projektipäivät 2022 (OPISKELIJA)

220.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Hanne Leinonen p. +358 45 359 9999.

Kumppanit

Pääyhteistyökumppani

Kumura Oy

Platina

Thinking Portfolio Oy

Kulta

Adapro
Keto Software Oy
Solu Digital Oy
Wakaru Oy
Ambientia Group Oy

Hopea

Proha Oy
Nextcon
TESTIMATE Oy
Verona Consulting
Aalto PRO / Aalto University Executive Education Oy