- Projektipäivät 2021

Projektipäivät 2021

Projektipäivät toteutetaan 26.-27.10.2021. Osta lippusi nyt!

Projektipäivät on Suomen suurin projektiliiketoiminnan ja -johtamisen ammattilaistapahtuma. Projektipäivät vastaa projektialan tarpeisiin tuomalla kaksipäiväisessä konferenssissa esille uusimpia ratkaisuja, malleja, menetelmiä ja työkaluja, jotka helpottavat projektiammattilaisia arkipäivän työelämässä.

 

Ratti käteen?

Suomalaiset ovat aina olleet rallikansaa, Mäkisestä Kankkuseen ja Alenista Rovanperään. Mutta mitä yhteistä on rallilla ja projekteilla? Paljonkin! Rallitallin ja kisatiimin toiminta on parhaimmillaan kuin suoraan projektikäsikirjasta.

Ralliauton suunnittelu, rakentaminen ja testaus, hienosäätöjen hakeminen erilaisiin ralliolosuhteisiin. Mekaanikkojen, kuskin ja kartturin sekä tallipäällikön roolit ja vuorovaikutus. Jatkuva analysointi, virheiden korjaus ja laadun parantaminen. Tiukka kilpailu muiden tallien kanssa. Vaikka koko orkesterin yhteenlaskettu tulos näkyy pikataipaleen jälkeen kellosta ja voittajat hyppäävät konepellille suihkuttamaan kuohujuomaa on taustalla jo paljon ennen ruutulipun heilahdusta tapahtunut todella paljon: rahoituksesta riskienhallintaan, insinöörisuunnittelusta muotoiluun, aikataulutusta, riippuvuuksien hallintaa, jatkuvaa lessons learned -kehittämistä. Kaikki tuttua projektiammattilaistenkin arjessa.

Kenellä sitten on ”ratti kädessä”? Kun tavoite on kirkas ja yhteinen kaikille, ottaa jokainen omalta "tontiltaan" ohjat käsiinsä. Vaikka kuski ja kartturi tuovat auton maaliin, tarvitaan rallitallissa - kuten projekteissakin, vahvaa ja pätevää tallipäällikköä pitämään langat käsissä sekä omistajaa ja ohjausryhmää luomaan onnistumiselle edellytykset ja johtamaan menestyksen tuottamia hyötyjä.

Projektipäivät 2021 tarkastelee projektitoiminnan ja projektien ohjausta erilaisissa toimintaympäristöissä, omistajuutta ja ohjausryhmätoimintaa, itseohjautuvuutta ja johtajuutta. Miten projektijohtamisen peruspilarit ovat muuttuneet ja miten uudenlainen ’digi-ratti’ ja muut ohjausvälineet otetaan käteen!

Kaksipäiväinen tapahtuma koostuu neljästä keynote-puheenvuorosta ja neljästätoista seminaarikokonaisuudesta. Jokaiseen seminaariin kuuluu kolme puheenvuoroa. Seminaarien aiheina muun muassa:

  • Ihmislähtöinen projektijohtaminen
  • Merkitykselliset projektit onnistuvat 
  • Projektin ohjaus ja osallistuminen
  • Standardit tarjoavat yhteisiä viitekehyksiä

Lisää ohjelmatietoja julkaistaan tällä sivulla myöhemmin.

Yksittäisten lippujen tilaus tältä sivulta ja ryhmäliput sähköpostilla: hanne.leinonen@wakaru.fi

 

Projektiyhdistys ry on nyt Projektiammattilaiset ry!

Projektiammattilaiset ry toimii tapahtuman isäntänä. Projektiammattilaiset on valtakunnallinen ja toimialasta riippumaton projektiammattilaisten verkosto ja -osaamisen kehittäjä sekä alan aktiivinen kansainvälinen toimija. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkostosta löytyy projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta voit sertifioida oman maailmanluokan projektiosaamisesi. Lue lisää pry.fi

 

Puhujat

Marcus Grönholm

Marcus Grönholm

-

Marika Makaroff

CCO, Founder

Marika Makaroff

Gutsy Animations

Martti Nurminen

Project Director PMO

Martti Nurminen

Finavia Corporation, Technical and Environmental Services

Jonas Andersson

PhD

Jonas Andersson

Decisionware AB

Mikko Aro

Head of 24/7 Development, Services and Solutions R&D

Mikko Aro

Kone Oyj

Janne Kalli

Standardisoinnin asiantuntija

Janne Kalli

Suomen Standardisoimisliitto SFS Ry

Tuomo Koskenvaara

COO of CB

Tuomo Koskenvaara

Projektiammattilaiset ry

Juha Lakkala

Kehitysjohtaja

Juha Lakkala

Elisa Oyj

Ville Lestinen

Ville Lestinen

Fortum Oyj

Janne Lomma

Yksikön päällikkö

Janne Lomma

Suomen Erillisverkot Oy

Jarkko Sanisalo

HR Business Partner

Jarkko Sanisalo

Kuntien Tiera Oy

Tero Yliselä

Group HR and Communication Director

Tero Yliselä

MSK Group Oy

Hinnat

TAPAHTUMAPAIKALLA – Projektipäivät 2021 – 2 päivää

860.00 €
+alv. 24%

Osta heti

TAPAHTUMAPAIKALLA, JULKINEN SEKTORI – Projektipäivät 2021 – 2 päivää

680.00 €
+alv. 24%

Osta heti

TAPAHTUMAPAIKALLA, OPISKELIJA – Projektipäivät 2021 – 2 päivää

200.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Ryhmälippujen tilaus sähköpostilla: hanne.leinonen@wakaru.fi

 

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Jos tapahtuma perutaan koronaviruksen takia, osallistumismaksu hyvitetään. Jos tapahtumaa joudutaan siirtämään enintään 3 kk tai muuttamaan virtuaaliseksi koronaviruksen takia, samat liput käyvät sellaisenaan uutena tapahtuma-ajankohtana eikä muutos oikeuta rahanpalautukseen.

Kumppanit

Platina

Kumura Oy

Kulta

Suomen Projekti-Instituutti Oy
Keto Software Oy
Solu Digital Oy
Wakaru Oy
Oy Mercus Software Ltd
Ambientia Group Oy

Hopea

Proha Oy
Fluent Progress RT Oy
Aalto University Professional Development
TESTIMATE Oy
Nextcon

Sijainti

Messukeskus, Siipi

Rautatieläisenkatu 3
Helsinki

Aloita navigointi