- -

Projektipäivät 2020 – Kohti ketteryyttä

HUOM! Edellisvuosista poiketen Projektipäivät on muutettu tänä vuonna yksipäiväiseksi tapahtumaksi. Olemme seuranneet tiiviisti koronatilanteen kehitystä ja pitkän harkinnan jälkeen päättäneet muuttaa tapahtuman kokonaan online-muotoon. Tapahtuma järjestetään siis keskiviikkona 21.10.2020 vain verkossa klo 8.45-16.30. Tapahtuman teema pysyy ennallaan ja esityksiä tullaan kuulemaan kolmessa ohjelmasalissa. Kaikki ennen 10.9. lipun ostaneet on kontaktoitu muutoksesta sähköpostitse. Online-tapahtuman liittymisohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla tapahtumaa edeltävällä viikolla.

Oletko ketterä vai kankea?  Nopea vai hidas? Moderni vai perinteinen? Emme elä mustavalkoisessa joko-tai -maailmassa. Vastaus useimpiin kysymyksiin on sekä-että.

Projektipäivät on Suomen suurin projektiliiketoiminnan ja -johtamisen ammattilaistapahtuma. Projektipäivät vastaa projektialan tarpeisiin tuomalla yksipäiväisessä konferenssissa esille uusimpia ratkaisuja, malleja, menetelmiä ja työkaluja, jotka helpottavat projektiammattilaisia arkipäivän työelämässä.

Kohti ketteryyttä?

Ketteryys tarkoittaa kykyä havaita, sopeutua ja reagoida tarkoituksenmukaisesti toimintaympäristön muutoksiin ja mukautua ympäristön asettamiin uusiin vaatimuksiin. Ketterät organisaatiot mukautuvat ja ovat valmiita nopeisiin suunnanmuutoksiin. Ne toimivat edelläkävijöinä ja suunnannäyttäjinä muille. Ketterä organisaatio oppii nopeasti sekä onnistumisista että virheistä. Kumpaakaan ei peitellä, hyvän annetaan kiertää. Kaikki eivät ole ketteriä. Sopiiko ketteryys kaikille?

Ketteryys ymmärretään usein suppeasti ohjelmistokehitystyöhön liittyvinä työskentelymalleina. Projektimaailmassa ketterät menetelmät ja vesiputousmalli linnoittautuivat aluksi omiin poteroihinsa laput silmillään ja välissä oli rautaesirippu. Viisaimmat ovat tunnistaneet ketteryyden olevan paljon enemmän kuin työskentelytapa. Ketteryys on ajattelutapa ja maailmankatsomus. Sen kulmakiviä ovat avoimuus, vuorovaikutus ja itseohjautuvuus. Viisaimmat ovat kaataneet vanhat raja-aidat ja alkaneet johtaa, työskennellä ja tehdä projekteja ketterästi.

Miten ja minne

Ketteryyttä ei saavuteta vaihtamalla projektimallia tai päättämällä: ”Nyt me ruvetaan ketteriksi”. Ketteryys ei ole työkalu, jonka voi ostaa kaupan hyllyltä. Kohti ketteryyttä suunnistetaan yhdessä laaditun tiekartan kanssa. Kartta ja kompassi antavat suunnan, mutta eteen tulee jatkuvasti tilanteita, joissa kiusaus palata takaisin vanhaan on suuri. Ketteryydeksi kutsuttu ajattelutapa on välietappi ihmisten ja organisaatioiden evoluutiossa. Matka ei pääty koskaan, eikä täydellistä ketteryyttä voi saavuttaa. Tietoinen Ketteryys on tietoinen valinta ja matka kohti ketteryyttä kannattaa jokaisen aloittaa itsestään.

Seminaarit

Seminaarien tarkemmat teemat Projektipäivillä ovat:

 • Onnistu muutoksessa - askelmerkit ketteryyteen
 • Ajattelutavan muuttaminen – karikot ja ratkaisut
 • Ketteryys: tilannetajua ja valintoja
 • Ketteryys ja riskienhallinta
 • Muutosmatka hybridisalkkuihin
 • Virtuaalijohtaminen

Kävijäkohderyhmät

 • Projektiliiketoiminnan johto
 • Liikkeenjohto/päättäjät
 • Projektipäälliköt & projektiammattilaiset
 • Julkisen sektorin projektitehtävissä toimivat henkilöt ja organisaation johto
 • Projektitoimintaa opettavat ihmiset

Projektiyhdistys ry

Projektiyhdistys toimii tapahtuman isäntänä ja omistajana. Projektiyhdistys on valtakunnallinen ja toimialasta riippumaton projektiammattilaisten verkosto ja -osaamisen kehittäjä sekä alan aktiivinen kansainvälinen toimija. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkostosta löytyy projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta voit sertifioida oman maailmanluokan projektiosaamisesi. Lue lisää PRY.fi

Tervetuloa Projektipäiville!

Puhujat

Christina Dahlblom

KTT, Hallitusammattilainen, Key note-puhuja

Christina Dahlblom

_

Esko Valtaoja

Emeritusprofessori

Esko Valtaoja

University of Turku

Jani Kekarainen

Director, Business Development & Technology,

Jani Kekarainen

Ilmarinen

Esa Keränen

Kehityspäällikkö

Esa Keränen

Digi- ja väestötietovirasto

Kalle Koivula

Director Risk Management Construction and Projects

Kalle Koivula

Howden Finland Oy

Jori Kosonen

Senior Partner

Jori Kosonen

Talent Vectia

Lare Lekman

Agile Trainer & Coach

Lare Lekman

Lekman Consulting

Mika Loponen

Director Consulting Services

Mika Loponen

Finanssi-Kontio Oy

Juhani Paldani

Financial Analyst, Financial Control and Analysis

Juhani Paldani

Fennovoima Oy

Mikko Parikka

Managing Director Partner

Mikko Parikka

Adeptus Partners Oy

Mika Purola

Senior Coach

Mika Purola

Adapro

Anssi Sahlman

Johtaja

Anssi Sahlman

Verohallinto

Teemu Toivonen

Co-Founder I Principle Consultant

Teemu Toivonen

Kokonaisketterä.fi

Kimmo Vättö

CEO

Kimmo Vättö

Celkee Oy

Hinnat

Yksi päivä ONLINE

390.00 €
+alv. 24%

Osta heti

PRY-jäsen, Yksi päivä ONLINE

320.00 €
+alv. 24%

Osta heti

OPISKELIJA: Yksi päivä ONLINE

100.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Ostettu osallistuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä ja tämän jälkeen rekisteröityminen tapahtumaan on sitova, eikä sitä näin ollen voi peruuttaa. Peruutusehdot koskevat myös sairaustapauksia. Mikäli olet estynyt pääsemään paikalle, voit siirtää osallistumisen kuluitta toiselle henkilölle. Korvaava henkilö sitoutuu noudattamaan peruutus- ja muutosehtojamme. Tilaukseen liittyvissä muutoksissa tulee olla yhteydessä liisa.eerola@projektipaivat.fi

Ryhmäilmoittautuminen

Mikäli organisaatiostanne on tulossa tapahtumaan enemmän kuin 5 henkilöä, kannattaa ehdottomasti ilmoittaa osallistujat ryhmänä, koska silloin osallistuminen on edullisempaa.

Edulliset ryhmäpaketit tulee vahvistaa viimeistään 4 viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen ilmoittautumiset menevät sivujen kautta normaalihinnoilla.

Kysy lisää ryhmäpaketeista yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan: Liisa Eerola, liisa.eerola@wakaru.fi

Ota yhteyttä!

VIRHE: Kaikki kentät on täytettävä!

Mukaan kumppaniksi

Projektipäivät on Suomen suurin projektiliiketoiminnan ja -johtamisen ammattilaistapahtuma, joka kokoaa vuosittain 800 – 1 000 projektialan ammattilaista kahdeksi päiväksi keskustelemaan, verkostoitumaa, näkemään ja kuulemaan parhaita projektialan ratkaisuja.

Kaikki Projektipäivien kumppanipaketit sisältävät jo valmiiksi suunnitellut ja rakennetut osastot. Yhdellä investointipäätöksellä kumppanit saavat näkyvyyden Projektipäivien materiaaleissa ja muussa markkinoinnissa. Samalla päätöksellä kumppanit saavat valmiit osastot, jotka sisältävät kumppanitason mukaiset seinät, matot, tuolit, taustaseinät graafisine elementteineen, sähköt ja langattoman netin. Kumppanipaketeissa on myös kumppanikategoriasta riippuva määrä kutsuvieras- ja osastohenkilökuntalippuja, jotka ovat suoraa vastinetta investoinnille.

Projektipäivillä on yhteensä 20 kumppanipaikkaa. Kumppanipaikat jakautuvat neljään kategoriaan (Platina, Kulta, Hopea, Pronssi).

Lisätietoa kumppanuuksista, sisällöistä ja niiden hinnoista saat ottamalla yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella tai kysymällä tapahtuman projektipäällikkö Samuli Karjalaiselta: samuli.karjalainen@wakaru.fi

Ota yhteyttä!

VIRHE: Kaikki kentät on täytettävä!

Kumppanit

Kulta

Adapro
Oy Mercus Software Ltd

Hopea

Proha Oy
Kumura Oy
Wakaru Oy