- -

Projektipäivät 2020 – Kohti ketteryyttä

15.6.2020 HUOM! Edellisvuosista poiketen Projektipäivät on muutettu tänä vuonna yksipäiväiseksi tapahtumaksi ja nyt sinun on mahdollisuus osallistua siihen myös etänä! Vallitsevasta tilanteesta huolimatta haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden osallistua tänäkin vuonna Projektipäiville. Tulemme järjestämään tapahtuman keskiviikkona 21.10.2020 yhtäaikaisesti Messukeskuksessa ja verkossa. Kaikki esitykset tullaan kuvaamaan ja tallentamaan. Näin ollen voit osallistua tapahtumaan myös etänä ja katsoa esityksiä myös jälkikäteen!

Tapahtuman teema pysyy ennallaan ja esityksiä tullaan kuulemaan kolmessa ohjelmasalissa. Järjestämme salien, ruokailun sekä kumppanialueen tila- ja hygieniajärjestelyt niin, että tilaisuuteen on turvallista saapua. Seuraamme viranomaisten koronasuosituksia aktiivisesti ja mukautamme tapahtuman järjestelyitä näiden ohjeistusten mukaisesti. Tiedotamme ratkaisuista tarkemmin kun Projektipäivät lähestyy.

Muutoksen edut

 • Osallistujana saat enemmän sisältöä, koska kaikki esityksen tallennetaan ja ne ovat saataville tapahtuman materiaalipankissa -osallistuitpa etänä tai paikan päällä
 • Voit itse päättää tuletko paikan päälle vai osallistutko etänä
 • Jos päätät tulla paikan päälle, niin verkostoituminen onnistuu kuten ennenkin.

Korona huomioita paikan päällä - hyvä tietää!

 • Salien järjestelyissä tullaan huomioimaan turvaväli -ajattelua
 • Myös näyttelyalue tullaan rakentamaan siinä mielessä väljemmin, jotta osallistujilla jää tilaa turvaväleille
 • Ruokailut on porrastettu, jotta näyttelyalue ei ruuhkaudu liikaa

Oletko ketterä vai kankea?  Nopea vai hidas? Moderni vai perinteinen? Emme elä mustavalkoisessa joko-tai -maailmassa. Vastaus useimpiin kysymyksiin on sekä-että.

Projektipäivät on Suomen suurin projektiliiketoiminnan ja -johtamisen ammattilaistapahtuma. Projektipäivät pyrkii vastaamaan projektialan tarpeisiin tuomalla yksipäiväisessä konferenssissa esille uusimpia ratkaisuja, malleja, menetelmiä ja työkaluja, jotka helpottavat projektiammattilaisia arkipäivän työelämässä.

Kohti ketteryyttä?

Ketteryys tarkoittaa kykyä havaita, sopeutua ja reagoida tarkoituksenmukaisesti toimintaympäristön muutoksiin ja mukautua ympäristön asettamiin uusiin vaatimuksiin. Ketterät organisaatiot mukautuvat ja ovat valmiita nopeisiin suunnanmuutoksiin. Ne toimivat edelläkävijöinä ja suunnannäyttäjinä muille. Ketterä organisaatio oppii nopeasti sekä onnistumisista että virheistä. Kumpaakaan ei peitellä, hyvän annetaan kiertää. Kaikki eivät ole ketteriä. Sopiiko ketteryys kaikille?

Ketteryys ymmärretään usein suppeasti ohjelmistokehitystyöhön liittyvinä työskentelymalleina. Projektimaailmassa ketterät menetelmät ja vesiputousmalli linnoittautuivat aluksi omiin poteroihinsa laput silmillään ja välissä oli rautaesirippu. Viisaimmat ovat tunnistaneet ketteryyden olevan paljon enemmän kuin työskentelytapa. Ketteryys on ajattelutapa ja maailmankatsomus. Sen kulmakiviä ovat avoimuus, vuorovaikutus ja itseohjautuvuus. Viisaimmat ovat kaataneet vanhat raja-aidat ja alkaneet johtaa, työskennellä ja tehdä projekteja ketterästi.

Miten ja minne

Ketteryyttä ei saavuteta vaihtamalla projektimallia tai päättämällä: ”Nyt me ruvetaan ketteriksi”. Ketteryys ei ole työkalu, jonka voi ostaa kaupan hyllyltä. Kohti ketteryyttä suunnistetaan yhdessä laaditun tiekartan kanssa. Kartta ja kompassi antavat suunnan, mutta eteen tulee jatkuvasti tilanteita, joissa kiusaus palata takaisin vanhaan on suuri. Ketteryydeksi kutsuttu ajattelutapa on välietappi ihmisten ja organisaatioiden evoluutiossa. Matka ei pääty koskaan, eikä täydellistä ketteryyttä voi saavuttaa. Tietoinen Ketteryys on tietoinen valinta ja matka kohti ketteryyttä kannattaa jokaisen aloittaa itsestään.

Kävijäkohderyhmät

 • Projektiliiketoiminnan johto
 • Liikkeenjohto/päättäjät
 • Projektipäälliköt & projektiammattilaiset
 • Julkisen sektorin projektitehtävissä toimivat henkilöt ja organisaation johto
 • Projektitoimintaa opettavat ihmiset

Projektiyhdistys ry

Projektiyhdistys toimii tapahtuman isäntänä ja omistajana. Projektiyhdistys on valtakunnallinen ja toimialasta riippumaton projektiammattilaisten verkosto ja -osaamisen kehittäjä sekä alan aktiivinen kansainvälinen toimija. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkostosta löytyy projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta voit sertifioida oman maailmanluokan projektiosaamisesi. Lue lisää PRY.fi

Tervetuloa Projektipäiville!

Hinnat

Yhden päivän osallistuminen

680.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Yksi päivä paikan päällä

590.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Yksi päivä ONLINE

390.00 €
+alv. 24%

Osta heti

OPISKELIJA: Yksi päivä paikan päällä

130.00 €
+alv. 24%

Osta heti

OPISKELIJA: Yksi päivä ONLINE

100.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Ostettu osallistuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä ja tämän jälkeen rekisteröityminen tapahtumaan on sitova, eikä sitä näin ollen voi peruuttaa. Peruutusehdot koskevat myös sairaustapauksia. Mikäli olet estynyt pääsemään paikalle, voit siirtää osallistumisen kuluitta toiselle henkilölle. Korvaava henkilö sitoutuu noudattamaan peruutus- ja muutosehtojamme. Tilaukseen liittyvissä muutoksissa tulee olla yhteydessä liisa.eerola@projektipaivat.fi

Ryhmäilmoittautuminen

Mikäli organisaatiostanne on tulossa tapahtumaan enemmän kuin 5 henkilöä, kannattaa ehdottomasti ilmoittaa osallistujat ryhmänä, koska silloin osallistuminen on edullisempaa.

Edulliset ryhmäpaketit tulee vahvistaa viimeistään 4 viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen ilmoittautumiset menevät sivujen kautta normaalihinnoilla.

Kysy lisää ryhmäpaketeista yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan: Liisa Eerola, liisa.eerola@wakaru.fi

Ota yhteyttä!

VIRHE: Kaikki kentät on täytettävä!

Mukaan kumppaniksi

Projektipäivät on Suomen suurin projektiliiketoiminnan ja -johtamisen ammattilaistapahtuma, joka kokoaa vuosittain 800 – 1 000 projektialan ammattilaista kahdeksi päiväksi keskustelemaan, verkostoitumaa, näkemään ja kuulemaan parhaita projektialan ratkaisuja.

Kaikki Projektipäivien kumppanipaketit sisältävät jo valmiiksi suunnitellut ja rakennetut osastot. Yhdellä investointipäätöksellä kumppanit saavat näkyvyyden Projektipäivien materiaaleissa ja muussa markkinoinnissa. Samalla päätöksellä kumppanit saavat valmiit osastot, jotka sisältävät kumppanitason mukaiset seinät, matot, tuolit, taustaseinät graafisine elementteineen, sähköt ja langattoman netin. Kumppanipaketeissa on myös kumppanikategoriasta riippuva määrä kutsuvieras- ja osastohenkilökuntalippuja, jotka ovat suoraa vastinetta investoinnille.

Projektipäivillä on yhteensä 20 kumppanipaikkaa. Kumppanipaikat jakautuvat neljään kategoriaan (Platina, Kulta, Hopea, Pronssi).

Lisätietoa kumppanuuksista, sisällöistä ja niiden hinnoista saat ottamalla yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella tai kysymällä tapahtuman projektipäällikkö Samuli Karjalaiselta: samuli.karjalainen@wakaru.fi

Ota yhteyttä!

VIRHE: Kaikki kentät on täytettävä!

Sijainti

Messukeskus, Siipi

Rautatieläisenkatu 3
00520 Helsinki

Aloita navigointi

Kumppanit

Kulta

Adapro
Oy Mercus Software Ltd

Hopea

Proha Oy
Kumura Oy