Oppia tapaaminen & jouluglögi

Lämpimästi tervetuloa maksuttomaan Oppian glögitilaisuuteen. Oppiassa palvelujaan tarjoavien koulutuskumppaneiden määrä on kuluneen vuoden aikana ylittänyt jo sadan toimittajan rajan. Samoin oppiasopimuksia on solmittu useita kymmeniä eri alojen yritysten kanssa. Jos et vielä tunne Oppimisen verkkokauppaa tai haluat tietää siitä enemmän, tämä on loistava tilaisuus kuulla mitä Oppia.fi voisi teidän organisaatiollenne tarjota. Mukaan voi siis liittyä kukaan vaan oman osaamisen kehittämisestä kiinnostunut!

Glögitilaisuudessa luomme silmäyksen kuluneeseen vuoteen, jonka jälkeen HENRY ry hallituksen puheenjohtajana aiemmin toiminut Wiki Wikström ja Petri "Paavo" Väyrynen johdattelevat meitä keskustelemaan iltapäivän aiheista. Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua myös Messukeskuksen koulutustiloihin. Pääasia on tietysti verkostoituminen Oppian toimijoiden kanssa. Toivottavasti näemme teistä mahdollisimman monia 11.joulukuuta!

Glögitilaisuuden ohjelma

14:00 aloitus Messukeskuksen 2.kerroksessa

15:15 Tauko
15:30 Opastettu tutustumiskierros Messukeskuksessa
16:00 Glögit, keskustelu ja verkostoituminen
    
  

Tarkemmat saapumisohjeet tulevat sähköpostitse lähempänä tapahtumaa. Voit saapua ja lähteä kuten parhaaksi näet, mutta ilmoittauduthan mukaan virallista reittiä, jotta osaamme varata riittävästi glögitarjoiluja.

Oppia tapaaminen & jouluglögi
11.12.2017


Lisätietoja
jaakko.kuosmanen@wakaru.fi
358 40 728 5870

Järjestäjät

Hinnat

Oppia tapaaminen & jouluglögi
Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan suljettu
Peruutusehdot:

Peruutathan osallistumisesi mikäli et pääse paikalle. Peruutuksista tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Elina Halonen p. +358 40 735 9265.

Tapahtumapaikka

Messukeskus, tila 201 (Auditorio), Helsinki


Helsinki