-

OKR-seminaari

Tavoitejohtamisen parhaat käytännöt

OKR on tavoitejohtamisen malli, jonka avulla sidot strategian jokapäiväiseen tekemiseen ja johdat tiimiäsi samaan suuntaan kohti yhteisiä tavoitteita. Tässä seminaarissa tutustutaan OKR-malliin ja sen soveltamiseen yritysten arjessa.

Markkinatilanteet elävät ja yritykset joutuvat reagoimaan vauhdilla. OKR-mallin avulla voidaan vähentää hämmennystä, lisätä läpinäkyvyyttä ja auttaa ihmisiä keskittymään työssään yhteisten tavoitteiden kannalta oikeisiin asioihin. Tiimi kulkee samaan suuntaan ja jokaisella on oma roolinsa yhteisen tavoitteen saavuttamisessa.

OKR-termi tulee sanoista Objectives (tavoitteet) ja Key Results (avaintulokset). Yksinkertaistettuna malli vastaa kysymyksiin, minne haluamme mennä ja mitkä mittarit kertovat, että olemme saavuttaneet tavoitteen. Johtotaso vastaa siitä mitä tavoitellaan, ja toimijat saavat itse ratkaista, miten tavoitteeseen päästään olemassa olevilla resursseilla.

Seminaari alkaa koulutuksellisella osuudella, jossa tutustutaan OKR-malliin. Iltapäivän aikana puolestaan perehdymme käytännön esimerkkeihin, miten eri yrityksissä on hyödynnetty OKR:ää tavoitteiden saavuttamiseen. Puhujina seminaarissa mm. Henri Sora ja Juuso Hämäläinen, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä kirjan Strategia arkeen OKR-mallillaTutustu kirjaan ja teemaan liittyviin blogeihin.

Seminaarin kohderyhmää ovat mm. tiiminvetäjät ja itseohjautuvien tiimien jäsenet, tuotannon vastaavat ja kaikki he, jotka työssään vastaavat jollain tapaa yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta. Tutustu ohjelmaan ja varaa paikkasi!

 

Yhden lipun hinta 390 euroa (+ alv).

Tapahtumaan on saatavilla myös Yrityspaketteja.

  • Yrityspaketti MAX50: Max 50 hlö 1590€ (+ alv)
  • Yrityspaketti MAX100: 51-100 hlö 2390€ (+ alv)
  • Yrityspaketti UNLIMITED: 101 hlö tai enemmän 2990€ (+ alv)

Lippupaketti sisältää määritellyn määrän Online -lippuja kyseiseen tapahtumaan. Suurin Yrityspaketti on osallistujamäärältä rajoittamaton. Yrityksen henkilöstö tunnistetaan verkkokaupassa sähköpostista kirjautumisen yhteydessä.

HUOM! Mikäli et vielä tiedä kuinka paljon organisaatiostasi tulee osallistujia, voit ostaa pienimmän paketin Yrityspaketti MAX50. Voimme vaihtaa paketin myöhemmin suurempaan, jos sille tuleekin tarve. Muutostoiveet hanne.leinonen(a)wakaru.fi

 

Expert-seminaareissamme syvennät osaamistasi liiketoiminnan kehittämisen ajankohtaisista aiheista. Tehokas paketti yhdistää valmennuksen ja tapahtuman, ja päivän aikana asiantuntijoiden koulutukselliset puheenvuorot tarjoavat käytännön työkaluja ja näkökulmia valittuun aiheeseen. Voit heti alkaa soveltaa oppimaasi yrityksen arjessa! Expert-seminaarit toteutetaan virtuaalisena livestriiminä ja puheenvuorojen tallenteet ovat jälkikäteen osallistujien käytössä.

Puhujat

Aleksi Kaunisto

Chief Strategy Officer

Aleksi Kaunisto

Lyyti

Toni Paloheimo

Strategy Execution Advisor

Toni Paloheimo

Tangible Growth Ltd

Henri Sora

Johtaja

Henri Sora

Sora Consulting

Sanna Tornivaara

Päällikkö Teknologialiiketoiminnan kehitys

Sanna Tornivaara

Yleisradio Oy

Ohjelma 21.4.2022

08:30 - 09:00

Tervetuloa tapahtumaan! Kirjautuminen Event Appiin

09:00 - 09:10

Tapahtuman avaus ja johdanto päivään

09:10 - 10:00

Mitä on OKR? -koulutus 1/2

Johtaja
Henri Sora
Sora Consulting
10:00 - 10:15

Tauko

10:15 - 11:05

Mitä on OKR? -koulutus 2/2

Johtaja
Henri Sora
Sora Consulting
11:05 - 11:50

Lounas

11:50 - 12:40

OKR:ien käyttöönotto erilaisissa organisaatioissa ja yleisten kompastuskivien välttäminen

Strategy Execution Advisor
Toni Paloheimo
Tangible Growth Ltd
12:40 - 12:55

Tauko

12:55 - 13:45

Lyytin OKR-tarina

Chief Strategy Officer
Aleksi Kaunisto
Lyyti
13:45 - 14:00

Tauko

14:00 - 14:50

Liikkuvaa hevosta on helpompi ohjastaa - OKR-ohjausmallin soveltaminen Ylellä

Päällikkö Teknologialiiketoiminnan kehitys
Sanna Tornivaara
Yleisradio Oy
14:50 - 15:00

Tapahtumapäivän aiheiden yhteenveto

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Hinnat

Tapahtuma pidetty - Kiitos kaikille osallistujille.