Matkalla huipulle - aamiaisseminaari

MATKALLA HUIPULLE YHDISTÄÄ
KOKENEET KONKARIT JA 
TULEVAISUUDEN TULOKSEN TEKIJÄT.

 

#matkallahuipulle Aamiaisseminaarissa kuulet, millaiset eväät vaaditaan matkalle huipulle johtajuuden, valmentamisen, itsensä johtamisen ja tuloksen tekemisen näkökulmista. 

Tapahtuma on tarkoitettu henkilöille, joilla on halu kehittyä, innostua, onnistua ja jakaa omia kokemuksiaan omasta matkastaan huipulle.

Seminaaria on mahdollista jatkaa illalla Tammelan Stadionilla 
veikkausliigan ottelulla Ilves - Marienhamn IFK.

Tilaisuuden tuotot käytetään Ilves D-akatemian ja P05 edustujoukkueen toiminnan hyväksi. 


Tilaisuuden puhujat ja järjestäjät ovat mukana talkoissa ja näin vaikuttamassa suomalaisen jalkapallon tulevaisuuteen.


Puhujat

TIMO LAPPI
LAWYERPRENEUR
HELTTI

USKALLA EROTTUA - keynote
Uskalla ajatella uudella tavalla. Liiketoimintoja suunniteltaessa kannattaa välttää vanhojen totuttujen käytäntöjen toistamista ja lähteä tekemään asioita kokonaan uudella tavalla. Matkalla huipulle mukaan tarvitaan rohkeutta, määrätietoisuutta ja sinnikkyyttä.

Timo ei huutele vain kentän laidalta vaan jakaa oppejaan pelikentältä Heltin ja Fondian kokemuksilla.

TIMO LAPPI - esittely

Timo on lakimies, joka on löytänyt itsestään kasvuyrittäjän. Timo toimii kasvuyrittäjänä ja toimitusjohtajana Heltti Oy:ssä, joka on haastaja työterveys- ja hyvinvointipalvelualalla. Lisäksi Timo toimii muutaman muun mielenkiintoisen kasvuyrityksen hallituksessa ja on yksi lakipalveluyritys Fondia Oy:n pääomistajista.

Töissä Timo kasvattaa yrityksiä ja vapaalla lapsia. Sekä kuntoa juosten, maantiepyörän päällä ja suksilla.


ALEKSI LITOVAARA
ONNISTUMISEN
ASIANTUNTIJA

HUIPUN SAAVUTTAMINEN

Kun työkalut huipulle pääsemiseen ja tiimin ihmiskemiat ovat balanssissa alkaa homma rokkaamaan. Mitä kaikkea voimme soveltaa työelämään rentojen lökäpöksyjen maailmasta ja suomalaisten lumilautailijoiden globaalista menestystarinasta?

Aiheeseen pureudutaan valmentavan johtajuuden näkökulmasta konkreettisten esimerkkien ja tarinoiden kautta.

ALEKSI LITOVAARA - esittely

Hymyn voimaan uskova Aleksi haluaa vahvistaa suomalaisten työhyvinvointia ilon ja innostuksen kautta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänkaaren huomiointi korostuvat työurien pidetessä. Aleksi haluaakin tarjota ihmisille eväitä uusiutumiskykyyn ja palautumiseen ja olla mukana kehittämässä työkulttuuria motivoivaan, myötätuntoiseen ja vahvuuksien kautta toimivaan suuntaan.

Heti vanhemmiltaan luvan saatuaan Aleksi osti oman skeittilaudan ja antoi vauhdin huuman viedä. Skeittaus tarkoitti temppuja ja hauskoja hetkiä kavereiden kanssa, kunnes isä vei Aleksin kisoihin. Jännitys lamaannutti nuorukaisen.

Seuraava villitys oli lumilautailu. Rinteessä parasta oli iloinen porukka, jossa muita tsempattiin temppujen tekemiseen ja opetteluun. 90-luvun alussa käynnistyneet Serenan maanantai -kisat tuottivat taas suurta stressiä, sillä kilpailijana Aleksi kärsi huonosta itsetunnosta.

Kisakammo oli saanut Aleksin melkein luopumaan unelmastaan lautailuammattilaisena, mutta coach-äiti tutustutti poikansa NLP-menetelmiin, ja Aleksi lähti treenaamaan mieltänsä kisakuntoon. Uusin keinoin Aleksi lähti työstämään lannistavia uskomuksiaan itsestään ja kyvyistään ja eteni askel kerrallaan kohti unelmaansa.

Aleksi saavuttikin unelmansa ja hänet nähtiin monilla palkintopalleilla. Nykyään Aleksi tietää, että hänen käyttämänsä mielen hallintakeinot ovat tieteellisesti toimiviksi todistettuja menetelmiä saavuttaa tavoitteita. Tänä päivänä hänen intohimonsa onkin valmentaa näitä taitoja muille ja auttaa heitä vuorostaan pääsemään huipulle.


KEKE ARMSTRONG
VALMENTAJA

HUIPPUJOUKKUEEN ANATOMIA
Keke on tehnyt mittavan uran pelaajana, valmentajana ja kommentaattorina. Keke kertoo moninkertaisen Suomen mestarin kokemuksella, mistä rakentuu voittava joukkue ja mitä tarvitaan kansainvälisille kentille.

KEITH "KEKE" ARMSTRONG - esittely

Keke ei pidä sosiaalijalkapallosta, ei saunasta eikä makkarasta (City-lehti, 2002).

Keke on asunut Suomessa yli 30 vuotta tultuaan ensimmäisen kerran Suomeen pelaajaksi vuonna 1979. Urallaan Keke on pelannut Suomessa yhdeksässä seurassa ja voittanut kolme Suomen mestaruutta. Valmentajana Keke on valmentanut Suomessa seitsemässä seurassa ja voittanut Suomen mestaruuden viisi kertaa. Keke on valittu myös vuoden jalkapallovalmentajaksi 3 kertaa (1999, 2000 ja 2003).

Keke on valittu myös Ilta-Sanomien äänestyksessä maailmanmestaruuskilpailuiden (1998) suosituimmaksi kommentaattoriksi. Syvällinen ymmärrys jalkapallosta ja kyky koota itsensä kyyneleiden partaalta Englannin hävittyä Argentiinalle rangaistuspotkukilpailuissa saattoi olla äänestystuloksen taustalla. Keke sanoo, että kommentaattorin työssä on hyväksi, "että ei ole niin hyvä suomi". Näin hän selittää jalkapalloa samalla tavalla kuin sitä selitetään 10-vuotiaille junnuille.

Valmennuksessa Keke uskoo "kurinalaiseen pakkaan" ja vahvaan puolustukseen. Esikuvana Kekellä on Hollantilainen "totaalinen jalkapallo", jossa yhdistyy tiukka joukkuekuri ja samaan aikaan luovuus.


TIMUR KÄRKI
CO-FOUNDER & CEO
GOFORE

VOITTAVA KULTTUURI & JATKUVA KEHITTYMINEN

Gofore on kasvanut tällä vuosikymmenellä tuntemattomuudesta yli 400 henkilöä työllistäväksi kansainväliseksi listayhtiöksi. Gofore palkittiin viime vuonna Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -tutkimuksessa. 

Vahva kulttuuri siivittää yhtiötä ja yksilöitä jatkuvaan kehittymiseen ja sitä kautta menestykseen. Urheilun parissa resepti on sama - voittavat organisaatiot ovat pitkäjännitteisiä, kulttuurillisesti vahvoja ja menestymisen nälkäisiä.

TIMUR KÄRKI - esittely

Timur Kärki on tamperelaisen ohjelmistoyhtiö Goforen toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Timur valittiin Tietoviikko-lehden Vuoden Tivi-vaikuttajaksi vuonna 2015.

Timur ottaa aktiivisesti kantaa Suomen julkisen tietotekniikan kehittämiseen julkisuudessa. Hän on myös Tampereen Kauppakamarin ICT-valiokunnan jäsen. Valiokunnan tehtävä on toimia informaatio- ja viestintäalan yritysten/yhteisöjen elinkeinopoliittisena edunvalvojana Pirkanmaalla.

Timurin johtamistapaan liittyy avoimuus ja voimakas henkilökuntalähtöisyys.

Timur Kärki on ollut mukana myös Ilves-Hockey Oy:n hallituksessa vuodesta 2017 lähtien.


PETRI "PAAVO" VÄYRYNEN
JOUKKEENJOHTAJA & ISÄ & PUUHAMIES
ILVES D-AKATEMIA ja P05 EDUSTUJOUKKUE

 

TILAISUUDEN AVAUS JA YHTEENVETO

Matkalla huipulle -hankken avulla me kaikki voimme olla vaikuttamassa Suomalaisen jalkapallon tulevaisuuteen. Hankkeen avulla haluamme yhdistää kokeneet konkarit ja tulevaisuuden tekijät niin kentällä kuin kentän laidalla. 

Yhteistyö urheilijan, joukkueen tai lajin kanssa on yritykselle ainutlaatuinen mahdollisuus. Se on harvoja asioita, jonka avulla yritys kykenee luontevasti yhdistämään sisäisen ja ulkoisen markkinoinnin, myynnin, asiakkuuksien hoidon ja vastuullisuuden saman lipun alle. 

Ilveksen junioriedustustoiminta on Suomen huippua ja myös kansainvälisesti tunnustettua pelaajien kehittämistoimintaa. Joukkueemme on mukana Sami Hyypiä Akatemiassa ja Palloliiton Laatuseura -auditoinnissa pelaajakehityksessä tasolla 5 vain muutaman muun suomalaisen seuran kanssa. Ilves D-akatemia ja P05 edustus pelaa ikäluokkansa korkeimmalla tasolla Suomessa (ELL ja Alueliiga) ja osallistuu kansainvälisiin kilpatason turnauksiin, kuten Suomen ja Ruotsin väliseen Nordic Academy Games –turnaustoimintaan ja Madrid Football Cup 2018 –kansainväliseen kutsuturnaukseen.

Toiminta ei olisi mahdollista tällä tasolla ilman sitoutuneita vanhempia, suurta joukkoa vapaaehtoisia ja erilaisia yhteistyötahoja jotka tukevat joukkueen toimintaa.

PETRI "PAAVO" VÄYRYNEN - esittely

Paavo on tamperelainen kolmen lapsen isä ja sarjayrittäjä, joka innostuu uuden oppimisesta ja opettamisesta (#iloveoppia) kotona, töissä ja vapaa-ajalla.
Paavo on aktiivinen alustatalouden ja elinikäisen oppimisen puolestapuhuja ja hänet on valittu kahteen otteeseen Tietoviikko-lehden TIVI TOP100-vaikuttajaksi. Perustamansa Wakarun lisäksi Paavo toimii useissa startup-yrityksissä eri rooleissa (hallituksen jäsen, mentori ja enkelisijoittaja).


Ohjelma

08:00 - 09:00  Aamiainen ja ilmoittautuminen

09:00 - 09:15

    

Tervetuloa ja tilaisuuden avaus

Petri "Paavo" Väyrynen, Ilves D-akatemia & P05 edustus

09:15 - 10:00

            

Keynote - Uskalla erottua

Timo Lappi, Lawyerprneneur, Heltti

10:00 - 10:10

Tauko

10:10 - 10:40

           

Onnistumisen johtaminen

Aleksi Litovaara, onnistumisen asiantuntija

10:40 - 11:10

        

Voittavan joukkueen anatomia

Keke Armstrong, valmentaja

11:10 - 11:40

         

Voittava kulttuuri & jatkuva kehittyminen

Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore

11:40 - 11:45

        

Tilaisuuden yhteenveto & kiitos

Petri "Paavo" Väyrynen, Ilves D-akatemia & P05 edustus

18:30 -   


    

Veikkausliigan peli Tammelassa

Ilves - IFK Marienhamn
*lipun varanneille, lippujen varaukset aamiasseminaarin yhteydessä. 

 

Matkalla huipulle - aamiaisseminaari
29.8.2018


Lisätietoja
petri.vayrynen@wakaru.fi
0405924448

Järjestäjät


KUMPPANIT

Hinnat

Matkalla huipulle - aamiaisseminaari
Matkalla huipulle - aamiaisseminaari VIP-LIPPU
1 Kpl
Matkalla huipulle - aamiaisseminaari (1pv), 29.8.2018
195 €
+ alv. 24%.
Matkalla huipulle -aamiaisseminaari BUSINESS-LIPPU
1 Kpl
Matkalla huipulle - aamiaisseminaari (1pv), 29.8.2018
149 €
+ alv. 24%.
Matkalla huipulle -aamiaisseminaari ECONOMY-LIPPU
1 Kpl
Matkalla huipulle - aamiaisseminaari (1pv), 29.8.2018
99 €
+ alv. 24%.
Peruutusehdot:

Osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta kolme (3) viikkoa ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen ei osallistumista voi peruuttaa, mutta jos et itse pääse tapahtumaan, voit lähettää sijastasi toisen henkilön. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Peruutuksista tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Elina Halonen p. +358 40 735 9265.

Tapahtumapaikka

Technopolis Yliopistonrinne, Tila "Pormestari", 8 krs, Tampere

Kalevantie 2
33100 Tampere