-

#Kohtaamisia20

Suomen suurin ja odotetuin asiakaskokemuksen ja -palvelun johtamisen sekä kehittämisen seminaari on taas täällä. Kevään 2019 tapahtuma keräsi yhteen yli 170 alan asiantuntijaa, huippupuhujat ja case-esitykset. Mikä parasta: 100% osallistuneista suosittelee jälleen tapahtumaa.

12.2.2020 teemana on Human in the Loop. Automaation ja koneiden aikakautena yksi on ja pysyy ihmisenä, asiakas. Millaiseksi tulevaisuuden maailma muuttaa meitä kuluttajina, mitä taitoja meidän tulee ihmisinä vaalia ja miten sitä parhaiten tuetaan teknologialla. Päivän keynoteina kuullaan mm. useilla palkinnoilla noteerattu keksijä ja futuristi Perttu Pölönen sekä tulevaisuuden tutkija Elina Hiltunen. Lavalla kuulllaan myös case esitykset mm. Nordic Business Forumilta, Alkolta ja Finnairilta. Muutama avoinna oleva puheenvuoro täydentyy pian.

Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti CCD asiakaspalvelun ajankohtaispäivän kanssa. Tervetuloa mukaan verkostoitumaan!

#Kohtaamisia19 -tapahtumasta palautetta antaneista 100% suosittelee!

  • Esimerkit ovat informatiivisimpia, ja niitä tapahtumassa oli hyvin. Tapahtuma herätti paljon ajatuksia!
  • Todella hyvät puhujat, kiitos!
  • Ajankäyttöni arvoinen päivä, jossa oli todella huikeitakin hetkiä! Kotiinviemisiksi jäi uusia oivalluksia ja intoa viedä niitä myös käytäntöön.

Puhujat

Elina Hiltunen

Futuristi

Elina Hiltunen

What's Next Consulting Oy

Perttu Pölönen

Säveltäjä keksijä ja yrittäjä

Perttu Pölönen

-

Kari Korkiakoski

Founder & Associate

Kari Korkiakoski

Futurelab Finland

Paula Kujansivu

EVP Online and Supply Chain

Paula Kujansivu

Alko Oy

Taina Kunelius

Head of global contact center

Taina Kunelius

Finnair Oyj

Salla Seppä

Head of Customer Experience

Salla Seppä

Nordic Business Forum

Immo Salonen

Immo Salonen

Asiakaspalvelukokemus.fi

Matti Toivonen

Founder

Matti Toivonen

Asiakaspalvelukokemus.fi

Hinnat

Tuotekohtaiset lisätiedot näet i-kuvaketta klkkaamalla. Early Bird -edut ovat voimassa 2.12. asti.

EARLY BIRD: 1 lippu

390.00 €
+alv. 24%

Osta heti

EARLY BIRD: Tripla

1050.00 €
+alv. 24%

Osta heti

EARLY BIRD: Viisikko

1690.00 €
+alv. 24%

Osta heti

#Kohtaamisia20 + CCD 2020 - COMBO

690.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä ja tämän jälkeen rekisteröityminen tapahtumaan on sitova, eikä sitä näin ollen voi peruuttaa. Peruutusehdot koskevat myös sairaustapauksia. Mikäli olet estynyt pääsemään paikalle, voit siirtää osallistumisen kuluitta toiselle henkilölle. Korvaava henkilö sitoutuu noudattamaan peruutus- ja muutosehtojamme. Tilaukseen liittyvissä muutoksissa tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Liisa Eerola +358503360761. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin. Osallistuminen sisältää ohjelman lisäksi tapahtumamateriaalit sekä ohjelman mukaiset tarjoilut.

Lähde mukaan kumppaniksi!

Tavoita kahden asiakaspalvelutapahtuman vieraat yhdellä iskulla! Samaan aikaan #Kohtaamisia20 -tapahtuman kanssa Messukeskuksessa järjestetään CCD 2020 -asiakaspalvelun ajankohtaispäivä. Molemmilla tapahtumilla on omat ohjelmat ja osallistujat vierekkäisissä saleissa, mutta kumppanialue on yhteinen. Vuosittain tapahtumat ovat keränneet noin 300 vierasta ja ne ovat saaneet kiitosta erinomaisena tilaisuutena verkostoitumiseen, ajankohtaisista esityksistä sekä käytännön ideoista, joilla tehostaa omaa toimintaa.

Lisätietoa kumppanuuksista, sisällöistä ja niiden hinnoista saat ottamalla yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella tai tapahtuman projektipäällikkö Matti Toivoselta matti.toivonen@asiakaspalvelukokemus.fi

Ota yhteyttä!

VIRHE: Kaikki kentät on täytettävä!

Sijainti

Messukeskus, Siipi

Rautatieläisenkatu 3
00520 Helsinki

Aloita navigointi

Kumppanit

Pronssi

QualityDesk Oy

Hopea

Giosg.com