- Kilpailukykyä rohkeasta ja sosiaalisesti vastuullisesta johtajuudesta

Kilpailukykyä rohkeasta ja sosiaalisesti vastuullisesta johtajuudesta

Rohkea ja sosiaalisesti vastuullinen johtajuus mahdollistavat menestyksen muuttuvassa maailmassa, jossa asiakaslähtöisyys, luovuus ja innovointi ovat menestyksen kulmakiviä. Nykypäivänä tuottavat, tehokkaat ja hyvinvoivat työyhteisöt edellyttävät psykologisesti turvallista ilmapiiriä, jossa jokaisen osaaminen, mielipiteet ja näkökulmat tulevat esiin ja hyödynnettäviksi.

Psykologisesti turvallisen työyhteisön rakentamisessa korostuu johtajien itsetuntemus, oman haavoittuvuuden kohtaaminen, arvojen mukainen toiminta, rohkean luottamuksen rakentaminen, sekä kyky sietää epäonnistumisia yhdessä. Tulevaisuuden menestyvät johtajat ovat valtuuttavia mahdollistajia, jotka johtavat joukkojaan kestävästi ja sosiaalisesti vastuullisella tavalla, oman esimerkin voimalla.

Rohkean johtajuuden päivässä kuulet erilaisia näkökulmia sosiaalisesti vastuullisen johtajuuskulttuurin kehittämisestä. Mukana on kiinnostavia, rohkeita ja inspiroivia yrityscaseja rohkean johtajuuden muutosmatkasta – siitä millaisin askelin ihmislähtöistä ja osallistavaa johtajuutta on lähdetty kehittämään perinteisesti johdetuissa organisaatioissa ja millaisia oppeja matkalta on tarttunut mukaan.

Pääset myös tutustumaan koskettaviin henkilökohtaisiin rohkean johtajuuden tarinoihin ja siihen kasvupolkuun, jonka jokainen rohkea, menestyvä ja työssään hyvinvoiva johtaja käy läpi onnistuakseen ihmiskeskeisessä ja tuloksellisessa johtajuudessa. Lisäksi pääset päivän aikana myös itse treenaamaan Brené Brownin akateemisesta johtajuustutkimuksesta nousevia rohkean johtajuuden muskeleita Sitomon Dare to Lead sertifioitujen coachien avulla.

Miksi osallistua:

  • Tutustut rohkean johtajuuden tutkittuun taustateoriaan ja sen tuomiin liiketoimintahyötyihin
  • Saat eväitä psykologisesti turvallisen ja sosiaalisesti vastuullisen johtajuuskulttuurin muotoiluun
  • Vahvistat omia henkilökohtaisia rohkean johtajuuden taitoja oman esihenkilötyön tueksi
  • Kuulet inspiroivia ja rohkeita yrityscaseja johtajuuden kehittämisen matkalta
  • Saat mukaasi rohkean johtajuuden työkalupakin arkeen ja omaan organisaation mukaan vietäväksi

 

Tapahtumapäivä kestää 9.00-15.00 ja sisältää viisi puheenvuoroa. Tarkempi aikataulu julkaistaan tällä sivulla piakkoin!

 

Tapahtumalle saatavilla UNLIMITED Yrityspaketti. Lippupaketti sisältää rajoittamattoman määrän Online -lippuja kyseiseen tapahtumaan. Yrityksen henkilöstö tunnistetaan verkkokaupassa sähköpostista kirjautumisen yhteydessä. 

UNLIMITED Yrityspaketti 1590 euroa (+alv)

 

Expert -seminaari on tapahtumakonsepti, joka yhdistää valmennuksen ja tapahtuman yhden päivän tehopaketiksi. Tapahtuma toteutetaan virtuaalisena ja lisäksi puheenvuorojen tallenteet on jälkikäteen osallistujien käytössä.

Osta liput tästä

Puhujat

Nina Rinne

CEO & Founder

Nina Rinne

Valmennustoimisto Sitomo Oy

Riikka Seppälä

CMO & Partner

Riikka Seppälä

Valmennustoimisto Sitomo Oy

Hinnat

Tapahtuma pidetty - Kiitos kaikille osallistujille.