Business Jedi 2023 – Jeditaitoja liike-elämään

Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Meiltä vaaditaan uniikkeja taitoja sekä kykyä ajatella ja nähdä hyperkytkeytynyt maailma uudella tavalla. Näitä taitoja emme monesti opi koulussa vaan mentoreiltamme.

Nykypäivän ja huomisen tärkeimmät taidot ovat itse asiassa ajattelu- ja asennetaitoja, joilla voimme luoda parempaa maailmaa ja tulevaisuutta. Tarvitsemme kykyä pitää oma mieli vahvana yllätysten ja kaaoksenkin keskellä. Avainroolissa ovat avoin dialogi toimintaympäristön kanssa, luova tulevaisuusajattelu sekä utelias löytöretkeilijän asenne.

Nöyryys ja intohimo. Kaaos ja kosmos. Luovuus ja uudet kytkennät. Tulevaisuus 2023? Tarvitsemme tehokkaita, dynaamisia ja proaktiivisia jeditaitoja liike-elämään.

Jeditaidot ovat taitoja luoda uutta, pysyä vahvana, valjastaa uudet voimat puolelleen ja muistaa oma tarkoitus palvella hyvää. Tämä uniikki tapahtumapäivä keskittyy näihin teema-alueisiin mestarien Elastinen, Inkinen ja Rajala johdolla.

Elastinen eli Kimmo Laiho on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia muille artisteille. Hän toimii Rähinä Records -levy-yhtiön toimitusjohtajana vuoteen 2015, levy-yhtiö täytti tänä vuonna 20 vuotta. Elastinen innostuu helposti kaikenlaisista ideoista, ja hän on ollut tukemassa monen artistin uran alkutaipaletta. Elastinen on esimerkillisesti terveiden elämäntapojen ja aktiivisen liikunnan puolestapuhuja. Hän on saanut muun muassa ”Vuoden positiivisin suomalainen” -tunnustuksen. Elastisen kirkas tavoitteellisuus, vankka arvomaailma, tinkimättömyys, positiivinen elämänasenne ja usko ympärillä toimiviin ihmisiin ovat juuri niitä ajattelu- ja asennetaitoja, joilla voimme luoda parempaa liiketoimintaa, työelämää ja tulevaisuutta.

Sam Inkinen on tohtoriksi väitellyt media- ja tulevaisuudentutkija, kirjailija, taiteilija, puhuja, kouluttaja ja innovaatioasiantuntija, jonka intohimona ovat niin nykyajan ilmiöt ja historia kuin tulevaisuuksien hahmottaminen. Dr. Sam on erityisen kiinnostunut ihmisen, kulttuurin ja teknologian risteyspisteistä. Luovat prosessit, uudet teknologiat ja työn tulevaisuus ovat olleet jo pitkään hänen ajattelu-, tutkimus- ja kehitystyönsä keskiössä. Sam on kirjoittanut ja toimittanut yksin ja kollegojensa kanssa kymmeniä tieteellisiä ja populaareja teoksia kuten Uuden Euroopan Sinfonia, Tulevaisuuden esihistoria, Helsinki Culture Guide, Mediapolis, Teknokokemus ja Zeitgeist, The Integrated Media Machine, Framtiden i nuet, Eesti ja uus Euroopa, Minne matka, luova talous?, Kyborgin käsikirja, The Illuminating Traveler, Understanding Innovation Dynamics, Sanoja ja tekoja sekä Kokeellinen kameleonttikuluttaja.

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Ilkka valmentaa rohkealla, luovalla ja humoristisella tavalla. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin ja tilaisuuksiin yli kymmenen vuoden aikana. Hän opettaa mielen jeditaitoja rautaisella kokemuksella. Mitään perinteistä itsensä kehittämisen saarnaa hän ei tarjoa, vaan älykkäitä näkökulmia ja kovia työkaluja. Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkka on valmentanut noin 1500 henkilöä ja hänen asiakkaansa ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä. Ilkan asiantuntija-alueita ovat mm. johtaminen, mielen taidot, myynti, uskomusjärjestelmät, tekoäly ja yrityskulttuurin kehittäminen.

 

Tapahtuma on tarkoitettu henkilöille, joilla on tahto onnistua, kehittyä, innostua ja oppia luomaan omaa ja yrityksen tulevaisuutta. Tapahtuma antaa uusia ajattelu- ja asennetaitoja sekä käytännön työkaluja työelämään.

 

Tule mukaan etsimään ja löytämään jeditaidot yhdessä huippupuhujien kanssa!

Business Jedi 2023 – Jeditaitoja liike-elämään
29.11.2018


Lisätietoja
elina.halonen@wakaru.fi
0407359265

Järjestäjät


Ohjelma 29.11.2018

Business Jedi 2023
08:00 - 09:00
Ilmoittautuminen ja aamukahvi
09:00 - 09:05
Tervetuloa tapahtumaan! Juontajana Danita Westphal
(Sali1)
09:05 - 10:00
Innostuksen Voima – minun kasvutarinani onnistujaksi
Artisti, musiikkituottaja Elastinen
Rähinä Records Oy
(Sali1)
10:00 - 10:15
Kahvitauko
10:15 - 11:15
Luovuus ja tulevaisuuksien keksiminen
Media- ja tulevaisuudentutkija innovaatioasiantuntija puhuja tietokirjailija Sam Inkinen
---
(Sali1)
11:15 - 11:30
Kahvitauko
11:30 - 12:30
Vahvan mielen rakentaminen
Henkinen valmentaja Ilkka Rajala
Henkisen valmentamisen akatemia
(Sali1)
12:30 - 13:30
Lounas
13:30 - 14:30
Kohti ihmisen heräämistä
Media- ja tulevaisuudentutkija innovaatioasiantuntija puhuja tietokirjailija Sam Inkinen
---
(Sali1)
14:30 - 14:45
Kahvitauko
14:45 - 16:00
Zen as fu*k
Henkinen valmentaja Ilkka Rajala
Henkisen valmentamisen akatemia
(Sali1)

Keynote puhujat

Elastinen
Rähinä Records Oy

Puhujat

Sam Inkinen
---
Ilkka Rajala
Henkisen valmentamisen akatemia

Hinnat

Business Jedi 2023 – Jeditaitoja liike-elämään
Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan suljettu
Peruutusehdot:

Osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta kolme (3) viikkoa ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen ei osallistumista voi peruuttaa, mutta jos et itse pääse tapahtumaan, voit lähettää sijastasi toisen henkilön. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Peruutuksista tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Elina Halonen p. +358 40 735 9265.

Tapahtumapaikka

Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Merisali, Helsinki

Kalastajatorpantie 1
00330 Helsinki