Wakaru
ICT Leaders Finland

IT:n johtamisen ajankohtaispäivä 2019 - tiedon johtaminen

22.10.2019 Scandic Park Hotel, Helsinki

Ihmiskunnan luoman digitaalisen tiedon määrä kaksinkertaistuu joka vuosi, mutta tallennuskapasiteetti kasvaa vain neljänneksellä. Tietoräjähdys lisää tiedon ohella tietomuotojen, tiedon ulottuvuuksien, tietorakenteiden ja tietolähteiden määrää. Ihmisten lisäksi tietoa luovat kiihtyvään tahtiin erilaiset laitteet IoT:ksi kutsuttuna ilmiönä. Tietoa samoista esineistä, henkilöistä, paikoista ja käsitteistä on siksi yhä enemmän organisaatioiden sisällä ja ulkopuolella. Samaan aikaan on pidettävä huolta tietoturvasta, yksityisyyyden suojasta ja toiminnan jatkuvuudelle tärkeiden tietojen saatavuudesta. Hyvälaatuinen tieto on raportoinnin, tekoälyn, robotiikan ja muiden tietoteknologioiden hyötyjen saavuttamisen edellytys. Ei ihme, että tietojen hallinnointi ja ohjaus (governance of data), tiedon johtaminen (management of data) ja tiedolla johtaminen (management with data) ovat juuri nyt polttavimpia haasteita IT:n johtamisesssa yrityksissä, julkisen hallinnon ja kolmannen sektorin organisaatioisssa.

IT:n johtamisen ajankohtaispäivä tarjoaa huippuasiantuntijoiden toimivia, käytännössä koeteltuja ja jatkuvasti kehittyviä ratkaisuja yllä kuvattuihin haasteisiin. Tilaisuus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet IT:n käyttäjäorganisaation tai palvelutoimittajan palveluksessa IT:n ja digitaalisen tiedon johtamisen parissa tai olet kiinnostunut näistä asioista työskentelitpä liiketoiminnassa, ITssä tai tukitoiminnoissa. Näkökulmanamme on IT:n johtaminen ja tavitteemme ohtamiskyvykkyyksien lisääminen pureutumalla kunkin käsiteltävän asian ytimeen.

Seminaarin ohjelma julkaistaan elokuussa.

Puhujat

Osallistuminen

1 lippu

490.00 €
+alv. 24%

Osta heti

1 lippu, jäsen

410.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä ja tämän jälkeen rekisteröityminen tapahtumaan on sitova, eikä sitä näin ollen voi peruuttaa. Peruutusehdot koskevat myös sairaustapauksia. Mikäli olet estynyt pääsemään paikalle, voit siirtää osallistumisen kuluitta toiselle henkilölle. Korvaava henkilö sitoutuu noudattamaan peruutus- ja muutosehtojamme. Tilaukseen liittyvissä muutoksissa tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Liisa Eerola +358503360761. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin. Osallistuminen sisältää ohjelman lisäksi tapahtumamateriaalit, ohjelman mukaiset tarjoilut sekä ensimmäisen tapahtumapäivän iltatilaisuuden.

Tapahtumapaikka

Scandic Park

Mannerheimintie 46
00260 Helsinki

Aloita navigointi