-

Hukkajahti 2020

Kuinka monta kertaa aloitettu Lean-projekti ei ole onnistunut niin kuin piti? Onko joskus käynyt niin, että vaikka tiedetään ja osataan, niin ei saada muutosta toteutettua? Oletteko olleet tilanteessa, jossa hyvääkään tavoitetta ei ole saavutettu, koska ei ole saatu ihmisiä muuttamaan tekemistään?

Me muutoksen ja toiminnan kehittämisen kanssa tekemisissä olevat tiedämme, kuinka haastavaa on viedä hyvät opit, neuvot ja ohjeet käytäntöön. Me törmäämme päivittäin tilanteisiin, joissa sanotaan, että nyt ei  saada kaikkia mukaan muutokseen tai johdon tuki puuttuu tai hyvin aloitettu projekti menee myttyyn, kun ei saada vietyä uusia toimintatapoja käytännön tekemisen tasolle.

Hyvä toimitusjohtaja, päällikkö, esimies, laatu- tai kehitysammattilainen, projektin vetäjä, muutoksen läpiviejä tai muuten joskus tavoitteiden saavuttamattomuuteen tai muutoksen lässähtämiseen kyllästynyt ihminen. Jos edellä olevat tilanteet ovat tuttuja, niin kannattaa investoida yksi päivä siihen, kuinka Lean-projektit saadaan onnistumaan, teoria ja tavoitteet saadaan vietyä käytännön tekemiseksi ja ihmiset saadaan oivaltamaan, miten tehdään oikeita asioita oikealla tavalla.

Hukkajahti 2020 nostaa esiin menestystarinoita, joista löytyy hienoja ideoita Sinullekin. Hukkajahtipäivän aikana saat työyhteisöllesi paketin, miten teoria ja viisaat ajatukset viedään käytäntöön. Muutos syntyy vain tekemällä ja ihmiset tekemiseen oivalluttamalla ja osallistamalla. Hukkajahtipaketin avulla pystyt saavuttamaan parempia tuloksia sekä lisäämään organisaatiosi työhyvinvointia merkittävästi. Hukkajahti perustuu pitkälti Lean-ajatteluun, joka auttaa täyttämään asiakastarpeesi tehokkaasti, sujuvasti ja kerralla oikein.

Hukkajahti 2020 sisältää koko toiminnan kehittämisen kaaren: alkutilanne haltuun, kehittämistoimet, toiminnan vakiointi ja jatkuva parantaminen. Päivän aikana käydään läpi case-pohjaisesti ja keskustellen, mikä toimii käytännössä ja mikä ei.

Hinnat

Early Bird: Hukkajahti 2020

390.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä ja tämän jälkeen rekisteröityminen tapahtumaan on sitova, eikä sitä näin ollen voi peruuttaa. Peruutusehdot koskevat myös sairaustapauksia. Mikäli olet estynyt pääsemään paikalle, voit siirtää osallistumisen kuluitta toiselle henkilölle. Korvaava henkilö sitoutuu noudattamaan peruutus- ja muutosehtojamme. Tilaukseen liittyvissä muutoksissa tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Liisa Eerola +358503360761. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin. Osallistuminen sisältää ohjelman lisäksi tapahtumamateriaalit, ohjelman mukaiset tarjoilut sekä ensimmäisen tapahtumapäivän iltatilaisuuden.

Hukkajahti teemat

Puhujat

Antti Leijala

Antti Leijala

UltraLeanBusiness Oy Ltd

Mari Teittinen

Mari Teittinen

Business Excellence Finland

Eero Kankare

Eero Kankare

Capgemini Finland Oy

Mari Wuoti

Mari Wuoti

Gofore Oyj

Eeva Kiiskinen

Transformation Lead

Eeva Kiiskinen

Gofore Oyj

Marita Hyttinen

Johtava asiantuntija

Marita Hyttinen

EcoOnline Oy

Marko Vuorinen

Marko Vuorinen

ecoonline

Timo Tuovila

Timo Tuovila

Suomen Kansallisooppera

Sijainti

Helsingin Messukeskus

Rautatieläisenkatu 3
00520 Helsinki

Aloita navigointi