-

Excelling in Multi-cloud governance

Monipilviympäristöjen tehokas hallinta on avain ketterään ja responsiiviseen liiketoiminnan tarpeiden täyttämiseen. Pilvipalvelujen hallintamallin tulisi olla yksi osa yritysten ja organisaatioiden ICT-palvelujen kokonaisuutta ja sen rooli kasvaa koko ajan. Pilvipalvelujen saatavuuden helppous ja nopeus saattavat houkutella pilvipalvelun käyttöönottoon ilman palvelujen hallintamallia ja perusteellista suunnittelua.

Excelling in Multi-cloud governance -tapahtuman teemana on Cloud Governance. Paikkana 19.5.2020 on Scandic Park, Helsinki. 

Monessa organisaatiossa on jo kokemuksia pilvipalveluiden hyödyntämisestä ja kokemukset ovat kovin vaihtelevia. Millaiseksi tulevaisuuden pilvimaailma muuttuu ja miten palveluita tulisi hankkia ja hallita? Tapahtumassa asiaa käsitellään laajasti eri näkökulmista ja päivän puhujina on asiantuntijoita eri pilviratkaisujen toimittajilta (Microsoft, Amazon Web Services), integraattoreilta sekä tietoturvan ja sopimushallinnan alueelta. Tapahtuma on suunnattu erityisesti IT-päättäjille ja talousjohdolle.

Ohjelma päivittyy aktiivisesti alkuvuodesta 2020, uusimmat puhujakiinnitykset näet aina tapahtumasivulta.

Tervetuloa mukaan yksin, kaksin tai ryhmänä!

Hinnat

Excelling in Multi-cloud governance (yksi lippu)

390.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Excelling in Multi-cloud governance (kaksi lippua)

490.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Katri Heikkinen p. +358 44 706 66 67.

Sijainti

Scandic Park

Mannerheimintie 46
Helsinki

Aloita navigointi