-

Excelling in Multi-cloud governance

Monipilvi-ympäristöjen tehokas hallinta on avain ketterään ja responsiiviseen liiketoiminnan tarpeiden täyttämiseen. Pilvipalvelujen hallintamallin tulisi olla yksi osa yritysten ja organisaatioiden ICT-palvelujen kokonaisuutta ja sen rooli kasvaa koko ajan. Pilvipalvelujen saatavuuden helppous ja nopeus saattavat houkutella pilvipalvelun käyttöönottoon ilman palvelujen hallintamallia ja perusteellista suunnittelua.

Tämän vuoden tapahtumassa teemana on Cloud Governance. Monessa organisaatiossa on jo kokemuksia pilvipalveluiden hyödyntämisestä ja kokemukset ovat kovin vaihtelevia. Millaiseksi tulevaisuuden pilvimaailma muuttuu ja miten palveluita tulisi hankkia ja hallita? Tapahtumassa asiaa käsitellään laajasti eri näkökulmista ja päivän puhujina on asiantuntijoita eri pilviratkaisujen toimittajilta (Microsoft, Amazon Web Services), integraattoreilta sekä tietoturvan ja sopimushallinnan alueelta. Tapahtuman pääkohderyhmää ovat it-päättäjät ja talousjohto.

Tapahtuman ohjelma päivittyy aktiivisesti vuoden loppua kohden, uusimmat puhujakiinnitykset näet aina tapahtumasivulta.

Tervetuloa mukaan yksin, kaksin tai ryhmänä!

 

Hinnat

Excelling in Multi-cloud governance (yksi lippu)

390.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Excelling in Multi-cloud governance (kaksi lippua)

490.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Elina Halonen p. +358 40 735 9265.

Sijainti

Scandic Park

Mannerheimintie 46
Helsinki

Aloita navigointi