-

Asiakaspalvelun ajankohtaispäivä CCD 2021

CCD 2021 Asiakaspalvelun ajankohtaispäivä on suunnattu asiakaspalvelun ja -kokemuksen ammattilaisille. CCD:ssä kohtaavat erityisesti asiakaspalvelun, service deskien ja contact centereiden päättäjät sekä kehittäjät.

Vuoden 2021 tapahtuman pääteemana on ”Aikamatka uuteen tulevaan”, mitä syventää kolminaisuus: Rohkea johtajuusTuloksellinen asiakaspalvelu sekä Osaamispääoman kasvu. Rohkealla johtajuudella luomme erinomaiset puitteet keskinäiselle luottamukselle ja yhteistyölle. Tuloksellisuutta tavoittelemme mittaamisen, teknologian, laadun ja asiakaskokemuksen näkökulmasta sekä osaamispääomaa kasvatamme jatkuvan oppimisen ja valmentamisen kautta. Ohjelma sisältää runsaan kattauksen käytännönläheisiä puheenvuoroja erinomaisen asiakaspalvelun tueksi.

CCD 2021 Aikamatka uuteen tulevaan tarjoaa:

  • Rohkeutta johtajuuteen
  • Tuloksellisuutta asiakaspalveluun (mittaaminen, teknologia, laatu)
  • Kasvua osaamispääomaan (valmentaminen)

Ensimmäisen puhujat julkistetaan joulukuun aikana. Black Friday -viikolla myynnissä on huippuedulliset Black Bird -liput, jotka sisältävät 100 euron Superlahjakortin/tilaus.

Tapahtuma toteutetaan hybridi -mallilla, jossa tapahtumaan myydään lippuja paikan päälle Helsinkiin (paikka ilmoitetaan myöhemmin) sekä online -lippuja. Valitse lipuista Online tai Paikan päällä. Voit vaihtaa halutessasi lipputyyppiä myöhemmin. Ilmoitathan muutoksesta viimeistään 14 vuorokautta ennen tapahtumaa osoitteeseen info@oppia.fi.

 

Tapahtuma on mukana Super Black Week -kampanjassa. Tarjous sisältää yhden 100€ Superlahjakortin / tilaus. Kampanja on voimassa 23.-29.11.2020. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse joulukuun alussa.

Hinnat

Black Bird: CCD 2021 online, jäsen

290.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Black Bird: CCD 2021 paikan päällä, jäsen

290.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Black Bird: CCD 2021 paikan päällä

390.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Black Bird: CCD 2021 online

390.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Jos tapahtuma perutaan koronaviruksen takia, osallistumismaksu hyvitetään. Jos tapahtumaa joudutaan siirtämään enintään 3 kk koronaviruksen takia, samat liput käyvät sellaisenaan uutena tapahtuma-ajankohtana eikä muutos oikeuta rahanpalautukseen. Tapahtuma toteutetaan hybridi -mallilla, jossa tapahtumaan myydään lippuja paikan päälle sekä online -lippuja. Valitse lipuista Online tai Paikan päällä. Voit vaihtaa halutessasi lipputyyppiä myöhemmin. Ilmoitathan muutoksesta viimeistään 14 vuorokautta ennen tapahtumaa osoitteeseen info@oppia.fi.

Kumppanit

Yhteistyössä

Puzzel Oy
Novellus Pilvipalvelut
Freshdesk
Moment Digital

Sijainti

Helsinki ja Online


Aloita navigointi