-

3PMO-tapahtuma 8.6.2022

3PMO-tapahtuma tulee taas 8.6.2022!

3PMO - POHJOISMAIDEN MERKITTÄVIN PROJEKTI- JA PMO-AMMATTILAISTEN KOHTAAMINEN

 

Ketteryys kiipeää komentosillalle

3PMO-tapahtuma pui ketteryyttä muutoksen mahdollistajana, johtamisen näkökulmana, osana arvoja ja ajattelutapaa, jolla yksilöt ja organisaatiot navigoivat kiihtyvän kehityksen ja vallitsevien (globaalien) haasteiden ristiaallokossa. Me puhumme 3PMO:ssa ”Business Agilitysta” ja kerromme mitä se tarkoittaa.

Ketteryys on jo konehuoneessa, mutta kiipeääkö ketteryys lopultakin myös organisaation komentosillalle?

 

Ketteryys on kuollut? - Eläköön ketteryys!

Ketteryys – ”agile” on muotia! – Ketteryys on sanana kärsinyt inflaation. Agilea on helppo tarjoilla mausteeksi melkein missä yhteydessä tahansa; avaamatta asiaa kuitenkaan sen tarkemmin.

Pandemia teki tehokkaasti tehtäväänsä katalyyttinä ja vauhditti monia sekä yksilöitä että koko yhteiskuntaa koskevia muutoksia. Johtamisessa korostuu sopeutumiskyky, muutoksen johtamien, hyötyjen johtaminen, koordinointi- ja toimenpanokyvykkyys. 

Nyt komentosillalle kiipeävät 2000-luvulla oppinsa ja kokemuksensa hankkineet diginatiivit liiderit, joille CD-levyt ja puhelinkoppi ovat museoiden aarteita. Ja toisin kuin ennen, useimmat heistä ovat opiskelleet myös projektijohtamista. Uusi liideri-sukupolvi näkee projektit luonnollisena tapana johtaa muutosta ja toteuttaa strategiaa.

PMO:lla on nyt etsikkoaika nousta johdon bisneskumppaniksi, joka rakentaa perustan organisaation toimeenpanokyvykkyydelle, koordinoi portfolion ja resurssien tasapainoa sekä tarjoaa tietoa ja ennusteita päätöksenteon pohjaksi. 

PMO on avainasemassa, kun organisaation toimintatapaa asemoidaan akselilla Predictive - Adaptive - Hybrid. Kyky adaptoitua, toimia tarkoituksenmukaisesti ja sopeutua tilanteeseen on myös PMO:n oman toiminnan tärkein kompetenssi. 

 

3PMO – projektitoimistojen vuoden merkittävin tapahtuma Tampereella 8.6.2022

3PMO-tapahtuma on Suomen merkittävin ammattilaistapahtuma, jossa käsitellään projektitoimistoihin liittyvää sisältöä. Osallistujat ovat projektitoimistojen tai muiden organisaatioiden johtoa ja päätöksentekijöitä. 

3PMO-tapahtuma on korkeatasoinen kohtaamispaikka, jossa projektitoimistojen ympärillä toimivat ihmiset pääsevät kuulemaan ja näkemään erilaisia tämän hetken parhaita malleja projektien toteuttamisesta niin suuressa kuin pienessäkin mittakaavassa. 

Tapahtuma on myös erinomainen paikka verkostoitua, jakaa ideoita ja kokemuksia. Tapahtuman puheenvuorot ja ryhmätyöt kiteyttävät monipuolisesti, mitä kyvykkyyksiä menestyvä projektitoimisto tarvitsee. Tule 3PMO-workshopiin Tampere-taloon 8.6.2022 kuulemaan kollegojen esimerkkejä ja kokemuksia!

 

Ohjelma

Tapahtuman kansainvälisenä puhujana nähdään Henny Portman, Portman PM(O) Consultancyn omistaja. Portmanilla on 40 vuoden kokemus projektinhallinnasta ja hän kouluttaa, valmentaa ja johtaa muun muassa projekti- ja portfoliojohtajia ympäri maailmaa. Hän on myös rakentanut useita ammattimaisia PM(O) -yhteisöjä. Tutustu Hennyn puheenvuoroon Puhujat-kohdassa.

Lisää ohjelmatietoja julkaistaan tällä sivulla talven/kevään kuluessa.

 

Hinnat 2022: 

  • Early Bird – 1 osallistuminen 590 eur + alv.
  • Early Bird – Ryhmä 3-4 henkeä: 570 eur/hlö + alv.
  • Early Bird – Ryhmä 5-6 henkeä: 550 eur/hlö + alv.
  • PRY-jäsenhinta: 520 eur + alv.

Early Bird hinnat voimassa 13.3.2022 asti, jonka jälkeen hinnat: 

  • 1 osallistuminen 690 eur + alv.
  • Ryhmä 3-4 henkeä: 670 eur/hlö + alv.
  • Ryhmä 5-6 henkeä: 650 eur/hlö + alv.
  • PRY-jäsenhinta: 620 eur + alv.

PRY-jäsenhintaa sovelletaan Projektiammattilaisten organisaatio- ja henkilöjäseniin.

 

Projektiammattilaiset ry toimii 3PMO-tapahtuman isäntänä

Projektiammattilaiset on valtakunnallinen ja toimialasta riippumaton projektiammattilaisten verkosto ja -osaamisen kehittäjä sekä alan aktiivinen kansainvälinen toimija. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkostosta löytyy projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta voit sertifioida oman maailmanluokan projektiosaamisesi. Lue lisää PRY.FI 

 

Lisätiedot tapahtumasta: Hanne Leinonen, hanne.leinonen(a)wakaru.fi

Puhujat

Henny Portman

Henny Portman

-

Hinnat

EARLY BIRD - 3PMO-tapahtuma 8.6.2022

590.00 €
+alv. 24%

Osta heti

EARLY BIRD - 3 pack - 3PMO-tapahtuma 8.6.2022

1710.00 €
+alv. 24%

Osta heti

EARLY BIRD - 4 pack - 3PMO-tapahtuma 8.6.2022

2280.00 €
+alv. 24%

Osta heti

EARLY BIRD - 5 pack - 3PMO-tapahtuma 8.6.2022

2750.00 €
+alv. 24%

Osta heti

EARLY BIRD - 6 pack - 3PMO-tapahtuma 8.6.2022

3300.00 €
+alv. 24%

Osta heti

EARLY BIRD - PRY-jäsenhinta -3PMO-tapahtuma 8.6.2022

520.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Jos tapahtuma perutaan koronaviruksen takia, osallistumismaksu hyvitetään. Jos tapahtumaa joudutaan siirtämään tai muuttamaan virtuaaliseksi koronaviruksen takia, samat liput käyvät sellaisenaan uutena tapahtuma-ajankohtana eikä muutos oikeuta rahanpalautukseen.

Kumppanit

Yhteistyössä

Suomen Projekti-Instituutti Oy