-

3PMO-tapahtuma 8.6.2022

3PMO-tapahtuma tulee taas 8.6.2022!

3PMO - POHJOISMAIDEN MERKITTÄVIN PROJEKTI- JA PMO-AMMATTILAISTEN KOHTAAMINEN

 

Ketteryys kiipeää komentosillalle

3PMO-tapahtuma pui ketteryyttä muutoksen mahdollistajana, johtamisen näkökulmana, osana arvoja ja ajattelutapaa, jolla yksilöt ja organisaatiot navigoivat kiihtyvän kehityksen ja vallitsevien (globaalien) haasteiden ristiaallokossa. Me puhumme 3PMO:ssa ”Business Agilitysta” ja kerromme mitä se tarkoittaa.

Ketteryys on jo konehuoneessa, mutta kiipeääkö ketteryys lopultakin myös organisaation komentosillalle?

 

Ketteryys on kuollut? - Eläköön ketteryys!

Ketteryys – ”agile” on muotia! – Ketteryys on sanana kärsinyt inflaation. Agilea on helppo tarjoilla mausteeksi melkein missä yhteydessä tahansa; avaamatta asiaa kuitenkaan sen tarkemmin.

Pandemia teki tehokkaasti tehtäväänsä katalyyttinä ja vauhditti monia sekä yksilöitä että koko yhteiskuntaa koskevia muutoksia. Johtamisessa korostuu sopeutumiskyky, muutoksen johtamien, hyötyjen johtaminen, koordinointi- ja toimenpanokyvykkyys. 

Nyt komentosillalle kiipeävät 2000-luvulla oppinsa ja kokemuksensa hankkineet diginatiivit liiderit, joille CD-levyt ja puhelinkoppi ovat museoiden aarteita. Ja toisin kuin ennen, useimmat heistä ovat opiskelleet myös projektijohtamista. Uusi liideri-sukupolvi näkee projektit luonnollisena tapana johtaa muutosta ja toteuttaa strategiaa.

PMO:lla on nyt etsikkoaika nousta johdon bisneskumppaniksi, joka rakentaa perustan organisaation toimeenpanokyvykkyydelle, koordinoi portfolion ja resurssien tasapainoa sekä tarjoaa tietoa ja ennusteita päätöksenteon pohjaksi. 

PMO on avainasemassa, kun organisaation toimintatapaa asemoidaan akselilla Predictive - Adaptive - Hybrid. Kyky adaptoitua, toimia tarkoituksenmukaisesti ja sopeutua tilanteeseen on myös PMO:n oman toiminnan tärkein kompetenssi. 

 

3PMO – projektitoimistojen vuoden merkittävin tapahtuma Tampereella 8.6.2022

3PMO-tapahtuma on Suomen merkittävin ammattilaistapahtuma, jossa käsitellään projektitoimistoihin liittyvää sisältöä. Osallistujat ovat projektitoimistojen tai muiden organisaatioiden johtoa ja päätöksentekijöitä. 

3PMO-tapahtuma on korkeatasoinen kohtaamispaikka, jossa projektitoimistojen ympärillä toimivat ihmiset pääsevät kuulemaan ja näkemään erilaisia tämän hetken parhaita malleja projektien toteuttamisesta niin suuressa kuin pienessäkin mittakaavassa. 

Tapahtuma on myös erinomainen paikka verkostoitua, jakaa ideoita ja kokemuksia. Tapahtuman puheenvuorot ja ryhmätyöt kiteyttävät monipuolisesti, mitä kyvykkyyksiä menestyvä projektitoimisto tarvitsee. Tule 3PMO-workshopiin Tampere-taloon 8.6.2022 kuulemaan kollegojen esimerkkejä ja kokemuksia!

 

Ohjelma

Tapahtuman kansainvälisenä puhujana nähdään Henny Portman, Portman PM(O) Consultancyn omistaja. Portmanilla on 40 vuoden kokemus projektinhallinnasta ja hän kouluttaa, valmentaa ja johtaa muun muassa projekti- ja portfoliojohtajia ympäri maailmaa. Hän on myös rakentanut useita ammattimaisia PM(O) -yhteisöjä.

Olemme saaneet mukaan myös Teija Pesosen Ponsselta. Teija vastaa Ponssen Digitaalisten palveluiden ja IT:n kehitysportfolioiden ohjauksesta sekä laadunvarmistuksesta. Hän vetää globaalia liiketoiminnan kehittämishanketta, jonka käynnistyminen toimi merkittävänä sysäyksenä projektitoiminnan kehittämiselle ja skaalaamiselle sekä antoi valmiuksia rakentaa polkua kohti Ponsselaistettua SAFe-mallia Digitaalisten palveluiden ja IT:n kehityksessä.

Saku Airosmaa toimii Verohallinnossa Tuotehallintayksikön ylijohtajana ja 3PMO-tapahtumaan Saku tulee puhumaan Verohallinnon matkasta ketteräksi tuoteorganisaatioksi. Neljäs puhuja Sari Hildén, Head of Transformation and Development, vetää Postilla ketterää muutoshanketta. Hankkeessa Postille luodaan käytännöt, joilla yritys pystyy mukautumaan jatkuvaan muutokseen markkinoilla sekä tarjoamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaille asiakaslähtöisesti. Tapahtumaan Sari tulee kertomaan tästä ketteryyden matkasta.

Jokaisen puheenvuoron jälkeen on vuorossa syventävät pöytäryhmäkeskustelut aiheesta. Tutustu puheenvuoroihin ja ohjelmaan tarkemmin alta.

 

Hinnat 2022: 

  • Early Bird – 1 osallistuminen 590 eur + alv.
  • Early Bird – Ryhmä 3-4 henkeä: 570 eur/hlö + alv.
  • Early Bird – Ryhmä 5-6 henkeä: 550 eur/hlö + alv.
  • PRY-jäsenhinta: 520 eur + alv.

Early Bird hinnat voimassa 13.3.2022 asti, jonka jälkeen hinnat: 

  • 1 osallistuminen 690 eur + alv.
  • Ryhmä 3-4 henkeä: 670 eur/hlö + alv.
  • Ryhmä 5-6 henkeä: 650 eur/hlö + alv.
  • PRY-jäsenhinta: 620 eur + alv.

PRY-jäsenhintaa sovelletaan Projektiammattilaisten organisaatio- ja henkilöjäseniin.

 

Projektiammattilaiset ry toimii 3PMO-tapahtuman isäntänä

Projektiammattilaiset on valtakunnallinen ja toimialasta riippumaton projektiammattilaisten verkosto ja -osaamisen kehittäjä sekä alan aktiivinen kansainvälinen toimija. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkostosta löytyy projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta voit sertifioida oman maailmanluokan projektiosaamisesi. Lue lisää PRY.FI 

 

Lisätiedot tapahtumasta: Hanne Leinonen, hanne.leinonen(a)wakaru.fi

Puhujat

Saku Airosmaa

Tuotehallintayksikön ylijohtaja CIO

Saku Airosmaa

Verohallinto

Sari Hildén

Head of Transformation and Development

Sari Hildén

Posti Group Oyj

Teija Pesonen

Manager Development portfolio and QA Digital Services and IT

Teija Pesonen

Ponsse Oyj

Henny Portman

CEO Certified PMO-Consultant PMO Global Alliance

Henny Portman

Portman Consulting

Ohjelma 8.6.2022

09:00 - 09:40

Aamupalabuffet ja rekisteröinti

09:40 - 10:00

3PMO:n avaus

10:00 - 11:00

The evolution of agile methods - How can a PMO choose between 100 agile frameworks (EN)

CEO Certified PMO-Consultant PMO Global Alliance
Henny Portman
Portman Consulting
11:00 - 11:30

Tauko / verkostoitumista

11:30 - 12:30

Ketteryyden palautesyklit tuottavat asiakasarvoa (FI)

Manager Development portfolio and QA Digital Services and IT
Teija Pesonen
Ponsse Oyj
12:30 - 13:30

Lounas

13:30 - 14:30

Ketteryys ja asiakaslähtöinen tuotehallinta Verohallinnossa (FI)

Tuotehallintayksikön ylijohtaja CIO
Saku Airosmaa
Verohallinto
14:30 - 14:45

Tauko / verkostoitumista

14:45 - 15:45

Ketteryyden matka komentosillalta katsottuna Postissa (FI)

Head of Transformation and Development
Sari Hildén
Posti Group Oyj
15:45 - 16:15

Tauko / verkostoitumista

16:15 - 17:00

Paneelikeskustelu (FI)

17:00 - 17:15

Päivän yhteenveto

17:15 - 19:00

Keskustelua ja verkostoitumista – kevyen cocktailin merkeissä

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Hinnat

3PMO-tapahtuma 8.6.2022

690.00 €
+alv. 24%

Osta heti

3 pack - 3PMO-tapahtuma 8.6.2022

2010.00 €
+alv. 24%

Osta heti

4 pack - 3PMO-tapahtuma 8.6.2022

2680.00 €
+alv. 24%

Osta heti

5 pack - 3PMO-tapahtuma 8.6.2022

3250.00 €
+alv. 24%

Osta heti

6 pack - 3PMO-tapahtuma 8.6.2022

3900.00 €
+alv. 24%

Osta heti

PRY-jäsenhinta -3PMO-tapahtuma 8.6.2022

620.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Jos tapahtuma perutaan koronaviruksen takia, osallistumismaksu hyvitetään. Jos tapahtumaa joudutaan siirtämään tai muuttamaan virtuaaliseksi koronaviruksen takia, samat liput käyvät sellaisenaan uutena tapahtuma-ajankohtana eikä muutos oikeuta rahanpalautukseen.

Kumppanit

Pääyhteistyökumppani

Adapro

Muut kumppanit

Wakaru Oy
Notkia IT Oy
Thinking Portfolio Oy