-

3PMO-tapahtuma 8.6.2022

3PMO-tapahtuma tulee taas. Varaa ajankohta 8.6.2022 kalenteristasi!

3PMO - POHJOISMAIDEN MERKITTÄVIN PROJEKTI- JA PMO-AMMATTILAISTEN KOHTAAMINEN

 

Ketteryys kiipeää komentosillalle

3PMO-tapahtuma pui ketteryyttä muutoksen mahdollistajana, johtamisen näkökulmana, osana arvoja ja ajattelutapaa, jolla yksilöt ja organisaatiot navigoivat kiihtyvän kehityksen ja vallitsevien (globaalien) haasteiden ristiaallokossa. Me puhumme 3PMO:ssa ”Business Agilitysta” ja kerromme mitä se tarkoittaa.

Ketteryys on jo konehuoneessa, mutta kiipeääkö ketteryys lopultakin myös organisaation komentosillalle?

 

Ketteryys on kuollut? - Eläköön ketteryys!

Ketteryys – ”agile” on muotia! – Ketteryys on sanana kärsinyt inflaation. Agilea on helppo tarjoilla mausteeksi melkein missä yhteydessä tahansa; avaamatta asiaa kuitenkaan sen tarkemmin.

Pandemia teki tehokkaasti tehtäväänsä katalyyttinä ja vauhditti monia sekä yksilöitä että koko yhteiskuntaa koskevia muutoksia. Johtamisessa korostuu sopeutumiskyky, muutoksen johtamien, hyötyjen johtaminen, koordinointi- ja toimenpanokyvykkyys. 

Nyt komentosillalle kiipeävät 2000-luvulla oppinsa ja kokemuksensa hankkineet diginatiivit liiderit, joille CD-levyt ja puhelinkoppi ovat museoiden aarteita. Ja toisin kuin ennen, useimmat heistä ovat opiskelleet myös projektijohtamista. Uusi liideri-sukupolvi näkee projektit luonnollisena tapana johtaa muutosta ja toteuttaa strategiaa.

PMO:lla on nyt etsikkoaika nousta johdon bisneskumppaniksi, joka rakentaa perustan organisaation toimeenpanokyvykkyydelle, koordinoi portfolion ja resurssien tasapainoa sekä tarjoaa tietoa ja ennusteita päätöksenteon pohjaksi. 

PMO on avainasemassa, kun organisaation toimintatapaa asemoidaan akselilla Predictive - Adaptive - Hybrid. Kyky adaptoitua, toimia tarkoituksenmukaisesti ja sopeutua tilanteeseen on myös PMO:n oman toiminnan tärkein kompetenssi. 

 

3PMO – projektitoimistojen vuoden merkittävin tapahtuma Tampereella 8.6.2022

3PMO-tapahtuma on Suomen merkittävin ammattilaistapahtuma, jossa käsitellään projektitoimistoihin liittyvää sisältöä. Osallistujat ovat projektitoimistojen tai muiden organisaatioiden johtoa ja päätöksentekijöitä. 

3PMO-tapahtuma on korkeatasoinen kohtaamispaikka, jossa projektitoimistojen ympärillä toimivat ihmiset pääsevät kuulemaan ja näkemään erilaisia tämän hetken parhaita malleja projektien toteuttamisesta niin suuressa kuin pienessäkin mittakaavassa. 

Tapahtuma on myös erinomainen paikka verkostoitua, jakaa ideoita ja kokemuksia. Tapahtuman puheenvuorot ja ryhmätyöt kiteyttävät monipuolisesti, mitä kyvykkyyksiä menestyvä projektitoimisto tarvitsee. Tule 3PMO-workshopiin Tampere-taloon 8.6.2022 kuulemaan kollegojen esimerkkejä ja kokemuksia!

 

Ohjelmatietoja julkaistaan tällä sivulla myöhemmin.

Hinnat

BLACK FRIDAY 2 PACK - 3PMO-tapahtuma 8.6.2022

690.00 €
+alv. 24%

Osta heti

BLIND BIRD - 3PMO-tapahtuma 8.6.2022

540.00 €
+alv. 24%

Osta heti

3PMO-tapahtuma 8.6.2022

690.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Hanne Leinonen p. +358 45 359 9999.

Kumppanit

Yhteistyössä

Suomen Projekti-Instituutti Oy